laba, nors matau kad jau senokai cia niekas nesilanke, bet nusprendziau vis tiek parasyt. Du metus kankinausi be menesiniu ir jau norejau vaikelio. Pries tai geriau KT 6 men, po to padariau pertrauka ir kadangi prastai jauciausi gydytoja patare dar pagert tu paciu KT. Kadangi nusprendem susilaukti vaikelio meciau as tuos KT ir dingo menesines. Gyvenu ne Lietuvoje, bet praradus vilti kreipiausi i Lietuvos gydytojus, nes gal puse metu nesulaukiau menesiniu. Dave man kazkokiu tableciu ir atsirado menesines, po to is karto pastojau (deja nesekmingai

) Po persileidimo vel dingo menesines ir pagaliau i mane pradejo rimtai ziuret ir vietiniai daktarai. Siunte tyrimams, po kuriu paaiskejo kad as turiu PKS

tuo metu nebuvau su virssvoriu, kiek teko dometis siam sindromui atitinka visi mano pozymiai (spuogai, riebaluoti plaukai, riebalu kaupimasis pilvo srityje). Nusiminiau aisku, nes 2 metai nesekmingu bandymu ziaurus isbandymas. Taciau cia vietiniai daktarai paskyre tableciu ovuliacijai skatinti. Po antro menesio kurso pastojau ir susilaukiau dukrytes.

Maitinau ja trumpai (pienelis dingo), o po maitinimo turejau tik vienas normalias menesines, sekanti menesi tepliojo, dar sekanti menesi du kartus per menesi patepliojo, o trecia menesi jos vel dingo. Eina ketvirtas menuo. Labai tikejausi, kad po gimdymo viskas susitvarkys, bet kaip matau niekas nesusitvarke. Labai bijau patirti viska is pradziu kaip tuos nelaimingus du metus. Turejau pastovu pilvo maudima, o i pabaiga man atrodo kad ir depresija pasireiske (vaiksciojau be nuotaikas, niekas nedomino, apie seksa net pagalvot nenorejau, nes nejauciau jokio malonumo). Baisu ir prisimint, bet pamazu matau kad grizta ta ne visai sena istorija.
Nezinau ka daryt... tiesa po gimdymo turiu virssvori, bandau jo atsikratyt, bet kaip jau cia kazkuri minejo, labai sunku tai padaryt turint PKS

neprarandu vilties, nes noriu susilaukti dar vieno vaikelio. KT ne i burna neimsiu, ne uz ka! Gal sutapimas, o gal ir ne bet butent nustojus gerti KT viskas ir prasidejo.