Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyrė įsiterpęs vaikas.

QUOTE(lukrecijaaa @ 2005 10 18, 18:56)
Susirasti kita vaikina tai neiseitis sia minute.Jai sunku begalo siuo metu ir savo nuoskaudos negaletu pasisakyti savo naujajam draugui,nes gali nesuprasti.Ji iesko savyje padarytu klaidu,kodel jis nepasake to iskarto,kol nebuvo isimylejusi.Juk minejau,kad jis tendencingai sieke jos.Kai ja pasieke,palaike  ir po to isteske visa teisybe.As manu tai labai savanaudiska.Gal ir klystu,nes savus labai sunku teisti.



kai zmogus susizavi ar isimyli, jis siekia savo susizavejimo objekto akyse atrodyti kuo idealiau, moterys gal labiua isvaizda tobulina, o vyrai kitas savybes wink.gif is baimes jis ir nuslepe ta fakta. visai nesistebiu. bet vis tiek bailys, nors is kitos puses zaviuosi juo, kad prisiteise teise matyti savo vaika. thumbup.gif thumbup.gif

O vaikas meilei tikrai ne kliutis schmoll.gif

aisku, naiviai idealistiskai merginai tai smugis...

tik man labai jau skamba tie dukros zodziai, kad ji svajojo graziai isteketi..

skamba juokingai, graziai isteketi dar ne viskas, reikia sugebeti ir mokytis graziai sugyventi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 10 19, 09:41)
Nemaišykit sąvokų. Vaikinas ne melavo, o tiesiog kai ko apie save nepasakė. Tai yra gyvenimo pamoka jam. Nuo šiol jis pradėdamas santykius savo naujajai draugei visuomet pasakys apie iširusią šeimą ir vaiką.

Nes ir aš tą patį dariau. Draugės buvo patarusios niekada iš karto naujam vaikinui neprisipažinti, kad turiu vaiką. Tipo geriau palaukti, kol įsimylės ir bla bla bla. Nu ir buvo kartą toks, kuris įsimylėjo. Bet kai sužinojo apie vaiką, meilė praėjo akimirksniu. Nežinau, ar jis tada kentėjo, bet aš dvigubai.

Nuo tada visiems pasakau apie savo vaikus


Skaitau komentarus ir atrandu savo keleta netinkamai panaudotu zodziu isreiskiant mintis,kurios man paciai nemalonios.Kaip, kad jus dabar pataiket i mano neteisinga issireiskima,kad tas jaunuolis nemelavo,o tiesiog nepasake tiesos.Taip ,jis tiesiog nepasake tiesos.O ta tiesa pradzioj is jo draugu uzgirdo,o po to is jo pacio.
Skaiciau internete,kad meile skiriasi nuo isimylejimo.Meile kai tu ji priimi su visais trukumais,kai nori atiduoti viska,pasiaukoti,gali atleisti bet ka.
Ir mano dukra ir jusu draugas buvo tik isimyleje.
Atsakyti
QUOTE(lukrecijaaa @ 2005 10 19, 09:10)
Ir mano dukra ir jusu draugas buvo tik isimyleje.

Ir valio 4u.gif vadinasi, viskas truks ne taip jau ilgai. Išgyventi, išsilaižyti žaizdas vis tiek reikės, niekur nuo to nepabėgsi, skausmas rytoj nepraeis.
Ir nieko baisaus čia neįvyko. Jauna dar tavo dukra, tų potencialių jaunikių dar gali būti bent keli ir išsiskyrimą su kiekvienu irgi teks apraudoti. Daugeliui taip būna.
O kokie galėtų būt vaistai? Pirma, nutraukt ryšius su vaikinu, jei jau neįmanoma jam atleist. Bet nutraukt tikrąja to žodžio prasme, neliekant kartu gyventi. Ir daiktus visus iš karto reikia išsinešti, pasistengti nepamiršti nieko. Na, o po to... Jei galimybės leidžia, tai kurortinis sezonas Egipte prasidėjo biggrin.gif
Atsakyti
Jo.... Skaitau ir nepagaunu minties blush2.gif Lukrecija lyg ir patarimo prašė kaip padėti dukrai, o čia... cool.gif Bet tiek tos. Kaip kas supranta, kas ką nori pasakyt, tą ir rašo. doh.gif

Lukrecija, manau, kad Jūs už dukrą nenuspręsit, o ir nereikia. Bet ir Ji dabar gal tiesiog labai karštai reaguoja? Jums iš arčiau matyti mirksiukas.gif Gal ji nekenčia jo ir vaikelio tik todėl, kad sugriuvo jos pasaka? Juk visos mes norime gyvenimo kaip pasakos? Juk jai tik 23 ir savo vaikų dar neturi. Ji gal dar nelabai supranta, ką reiškia turėti vaikelį? (aš prisimenu save, kol jo neturėjau... blush2.gif ). Juk, kaip sako, laikas geriausiai viską išsprendžia.
Jei klaustumėte mano patarimo, kaip aš pasielgčiau, tai manau, kad pasistengčiau atskirti ją kuriam laikui nuo draugo - kelionė, viešnagė pas Jus ar pan. Jei guosis, tiesiog pasistengčiau į jos argumentą rasti kontargumentą. Na, jei sako "Jis turbūt manęs nemyli, jei slėpė", bandyčiau atsargiai "O gal tiesiog labai tave brangino, todėl nedrįso".... Na, kad kuo daugiau ji apmąstytų situaciją iš visų pusių. Tik tokiu būdu, manau, ji rastų tiesą. Išsiaiškintų ir savo, ir jo jausmus. O tada ir nuspręstų. Bet tam tikrai reikia laiko ir laiko atskirai. Juk, gyvendami kartu, neišsivers be aiškinimosi, o kol skauda, aiškinimasis dažniausiai virsta tik priekaištais ir skaudinimais. O po kurio laiko - gal savaitės, kai su savo jausmais ir mintimis šiek tiek išsiaiškins, gal ir su juo galės ramiau pasiaiškinti? schmoll.gif Na, čia mano mintys... blush2.gif
Atsakyti
Ir dar 4u.gif Gal aš skysta, bet nesu linkusi durim trankyti, nors kartais taip ir reiktų. Tiesiog mėgstu apsidrausti, kad nepadariau to pasikarščiavusi, nes po to sunku pamiršti visus įskaudinimus ir gyvent lyg niekur nieko. O į kito dūšią irgi neįlysi, tad reikia pačiai nuspręst, ko nori, tam, kad arba bandytum pamiršt, kas įvyko, arba galėtum ramiai užverst tą puslapį. Taigi, visada prisimenu eilėraštuką:

Prarast brangiausią iš tiesų gana sunku.
Bet ar neverta pamąstyti,
Kad dėl brangiausio netekimo,
Dažniausiai pats kalčiausias Tu esi.
Ir apskritai,
Kol šventą daiktą rankose laikai
Tu šito niekad nematai.
O pastebi tada,
Kai jis išslysta ir sudūžta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lukrecijaaa @ 2005 10 18, 16:07)
Gerbiu kiekviena nuomone ,tame tarpe ir jusu.Mano dukra ir as ta suprantame ,kad sis vaikelis nekaltas,bet sirdziai neisakysi,o ir reiskia turbut ,kad meiles nebuvo.Gal ji butu atsiradusi ,kai jis butu pasakes pacia pirma diena,o dabar tiek lauke,o  juo labiau kai jis nurunge ja nuo kito jaunuolio.Juk nereikia turbut stebetis,kad kiekviena jauna mergaite nori tu reti graziu tradiciju kas liecia vedybas ir aisku is meiles.As rasiau ,kad meiles cia nebuvo,nes parode iskresta isdaiga.Aciu.

Tai, kad jis ja nurunge nuo kito jaunuolio, na ir kas?..vadinasi ir ten meiles nebuvo-tai gal neverta ir pergyventi del to. Svarbiausia, kad susirastu toki galu gale, kuri pati myletu...tik ar jis ja myles g.gif?
Nezino ji dar pati ko nori, nusibosta rutina. Patarkite geriau jai neskubeti. Kas tie 23 siais laikais? Pati 23 istekejau..vat dabar tai tekeciau ne anksciau 30.
Atsakyti

QUOTE(*fėja* @ 2005 10 19, 09:56)
Tai, kad jis ja nurunge nuo kito jaunuolio, na ir kas?..vadinasi ir ten meiles nebuvo-tai gal neverta ir pergyventi del to. Svarbiausia, kad susirastu toki galu gale, kuri pati myletu...tik ar jis ja myles  g.gif?
Nezino ji dar pati ko nori, nusibosta rutina. Patarkite geriau jai neskubeti. Kas tie 23 siais laikais? Pati 23 istekejau..vat dabar tai tekeciau ne anksciau 30.

drinks_cheers.gif
as dar netekejusi, bet be 30 ir negalvoju...man dar anksti su mano 26...

o 23... blink.gif blink.gif

na cia jau i sona as tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 10 18, 16:30)
Netinka jai vyras su vaiku


Kam su vaiku, jei pilna be vaikų? schmoll.gif
Ir nebandykite man įrodinėti, kad "kai myli - vaikas ne problema". Būtent kas labiausiai yra tikra šiuo atveju - tai tik vaikas. Meilė - pernelyg trapus dalykas, šiandien ji yra - ryt jau nėra. Manau (tai tik mano nuomonė) vienodos patirties žmonės turėtų kurti šeimą, o kai susituokia jaunamartė su vaikingu vyru, arba atvirkščiai, čia jau padidinta rizika. Nesakau, kad tai neįmanoma, galbūt yra ir labai laimingų šeimų, bet dar kartą pakartoju - papildomas rizikos faktorius.

P.s. prisiminkite pasaką apie Pelenę cry.gif

P.p.s. man dar nepakyla liežuvis pavadint tos merginos egoiste, greičiausia (kuo aš labai įsitikinęs) jai dar žvirbliai galvoj lakioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 19 spalio 2005 - 18:04
QUOTE(Juodulys @ 2005 10 19, 10:36)
Kol šventą daiktą rankose laikai

g.gif kas tas daiktas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 10 19, 19:02)
Kam su vaiku, jei pilna be vaikų?  schmoll.gif
Ir nebandykite man įrodinėti, kad "kai myli - vaikas ne problema". Būtent kas labiausiai yra tikra šiuo atveju - tai tik vaikas. Meilė - pernelyg trapus dalykas, šiandien ji yra - ryt jau nėra. Manau (tai tik mano nuomonė) vienodos patirties žmonės turėtų kurti šeimą, o kai susituokia jaunamartė su vaikingu vyru, arba atvirkščiai, čia jau padidinta rizika. Nesakau, kad tai neįmanoma, galbūt yra ir labai laimingų šeimų, bet dar kartą pakartoju - papildomas rizikos faktorius.

P.s. prisiminkite pasaką apie Pelenę  cry.gif

P.p.s. man dar nepakyla liežuvis pavadint tos merginos egoiste, greičiausia (kuo aš labai įsitikinęs) jai dar žvirbliai galvoj lakioja.


Kazkodel man rodos,kad jus padaret reziume ir sudeliojote taskus i vietas.Taciau aciu visiems kas neliko abejingas
Atsakyti
Nu negaliu neparašyti....

Aš čia tikriausiai dukros vietoj galėčiau būti - man irgi 23...

Patarimas mamai - būkit šalia, išklausykit, užjauskit, padėkit jei paprašys, bet nesikiškit. Ne mažas vaikas jau ir pats laikas išmokti susitvarkyti su gyvenimu pačiai, pats laikas ir sprendimus pačiai priimti. Kaip supratau nebėra jau ką čia ir spręsti - mergina negali atleisti, nenori susitaikyti su esama situacija, tai ir nereikia, bus dar tų bernų (taip mano mama sakydavo).

Jei taip būtų man ir jei būčiau nusprendusi kad nebenoriu su tuo žmogum būti, pirmiausia reiktų išsiskirti ne tik emociškai, bet ir fiziškai. Ką reiškia pasakymas, kad negali išsikraustyti - gali, juk tokią rūpestingą mamą turi smile.gif
O jei dėl mokslų, tai kaip supratau, noras mokytis šiaip ar taip dingęs, tai gal geriau pertrauką padaryti (pasiimt akademines ar sustabdyt laikinai studijas) nei neišlaikius egzaminų būti išmestai iš viso.

Čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Kiek buvo laidų apie tai (pvz. labirintai), kaip visi kaltina dėl to, kad draugystės pradžioje nepasako apie vaiką, o chebra vis tiek nepasimoko. Melas - vienas iš blogiausių draugystės palydovų
Atsakyti