Geriausia dovana moteriai - auksinis žiedas su briliantais audinės kailinių kišenėje naujo mersedeso, stovinčio namo prie Viduržiemio jūros kieme, bagažinėje

Manau kuo daugiau dėmesio ir įdirbio į dovaną įdėta - tuo ji mielesnė ir reikšmingesnė, o materealumas - ne pati svarbiausia dovanos sudedamoji dalis.
Manau nė viena nesupyktų gavusi dovanų vyro suorganizuotą dieną, kad ir tokiu scenarijumi:
Ryte pusryčiai į lovą, dienos bėgyje sms žinutės otimistiniais, romantiniais, erotiniais tekstais, vakare teatras, koncertas, paroda ar koks kitas renginys, po to vakarienė restorane ar jei oras leidžia lengvas piknikas kur nors parke, gražioje vietoje. Grįžus namo - vyro daromas viso kūno masažas,romantiška muzika, šampanas, braškės...
Scenarijų visada galima keisti pagal metų laiką, žmonių pomėgius. Tik tas pats gimtadienis - tai visa diena, o ne momentas, kuomet įteikiama dovanėlė perrišta kaspinu.
Manau nė viena nesupyktų gavusi dovanų vyro suorganizuotą dieną, kad ir tokiu scenarijumi:
Ryte pusryčiai į lovą, dienos bėgyje sms žinutės otimistiniais, romantiniais, erotiniais tekstais, vakare teatras, koncertas, paroda ar koks kitas renginys, po to vakarienė restorane ar jei oras leidžia lengvas piknikas kur nors parke, gražioje vietoje. Grįžus namo - vyro daromas viso kūno masažas,romantiška muzika, šampanas, braškės...

Scenarijų visada galima keisti pagal metų laiką, žmonių pomėgius. Tik tas pats gimtadienis - tai visa diena, o ne momentas, kuomet įteikiama dovanėlė perrišta kaspinu.
[quote=Miglencija,2009 11 22, 11:15]
[quote=Wizard,2009 10 22, 15:13]
9 mėnesių dovanėlė netiktų?
na idomu , kiek tai zmonai meteliu ir kiek vaikeliu turi, bet sita dovana man butu pati graziausia, visiems likusiems gimtadieniams ir kaledu progoims nebereiktu nieko

[/quote]
Kaip gražu. Jubiliejaus proga dovanėlė nuolatinio pykinimo, galvos svaigimo, figūros susigadinimo, sutinusių kojų, gimdymo skausmų ir bemiegių naktų pavidale? Jei mano vaikinas nuspręstų man tokį dalyką padovanot, aš tikrai nuoširdžiai paklausčiau, kuo jam taip nusikaltau.
[quote=Wizard,2009 10 22, 15:13]
9 mėnesių dovanėlė netiktų?
na idomu , kiek tai zmonai meteliu ir kiek vaikeliu turi, bet sita dovana man butu pati graziausia, visiems likusiems gimtadieniams ir kaledu progoims nebereiktu nieko

[/quote]
Kaip gražu. Jubiliejaus proga dovanėlė nuolatinio pykinimo, galvos svaigimo, figūros susigadinimo, sutinusių kojų, gimdymo skausmų ir bemiegių naktų pavidale? Jei mano vaikinas nuspręstų man tokį dalyką padovanot, aš tikrai nuoširdžiai paklausčiau, kuo jam taip nusikaltau.

QUOTE(Okokionera @ 2014 04 18, 08:39)
-pusryciai i lova? Ne. Man patogiau prie stalo.
-zinutes erotiniais tekstais? Tikrai ne. Jausciausi, lyg tik sekso is manes noretu.
-vakare teatras? Jarguteliau, uz ka???? Po sunkios darbo dienos? Ne.
-piknikas? Puiku. Faina butu, kad tik salta nebutu.
-masazas? Nekenciu!
-romantiska muzika? nea, man geriau knyga arba filma paziuret, geriau atsipalaiduosiu.
-sampanas? Geriau vynas.
-braskes? ar tos "plastikines" is PC Ne

Taigi, ne visoms jusu siulomas scenarijus tiktu, bet ideju pasisemt yra is kur.
P.S. o kazko materialaus as irgi noreciau

QUOTE(Pavasario saulė @ 2014 04 20, 13:10)
Jei mano vaikinas nuspręstų man tokį dalyką padovanot, aš tikrai nuoširdžiai paklausčiau, kuo jam taip nusikaltau.

Čia tema apie dovaną žmonai, o ne draugei.

Iš tiesų tai baisu nežinoti ką padovanoti žmogui, su kuriuo gyveni kasdien. Atrodo, kad lyg ir nežinai kuom tas artimiausias žmogus gyvena

QUOTE(Margaretta @ 2014 04 17, 17:00)
Gražų žiedą.
jeigu megsta ziedus. jei ne (kaip as), auskarus, pakabuti

Kiekvieną čekį priimu kaip įžeidimą, man tai tolygu- te babkių, pirk ką nori