ikrai pritariu,kad Petrauskai geri ginekologai, po gimdymo pas ji gulejau, o Petrauskiene, mazaja ziurejo, tikrai

QUOTE(ingauk @ 2008 12 06, 22:04)
buvom pas ji. tikrai saunus daktaras, man patiko jo rupestingumas ir bendravimo stilius

QUOTE(Sibelė @ 2007 05 30, 12:55)
Man pas ja nepatiko tas, kad labai jau reklamuoja ivairius vaistus ir vos ne primitynai liepia juos pirkt. Pamenu, vienai bobutei isiule vaistu uz 200

Papildyta:
QUOTE(do22 @ 2008 12 06, 22:08)
ikrai pritariu,kad Petrauskai geri ginekologai, po gimdymo pas ji gulejau, o Petrauskiene, mazaja ziurejo, tikrai 

Man Petrauskiene operavo endometrioze. Nusivyliau ja. Po operacijos net nebuvo atejus. Kaip per ruka pamenu, buvo atejus i reanimacija ir pasake, kas man. O paskui nesirode. Jokiu paaiskininmu ka toliau daryt, nei kas ten per liga is jos nesulaukiau.

QUOTE(Aryvle @ 2008 11 18, 15:28)
sveikutes. noreciau pasakyt savo nuomone apie Trunce. LOR daktaras, dirba buvusioj vaiku poliklinikoj. nu kazkos keistas butu juokinga jei nebutu graudu. mano vyresnis vaikiukas lb daznai serga angina, tai vaziavom konsultuotis. tai kai uzklausiau ar nepadedu polipu arba tonziliu pasalinimas, tai jis nieko neatsake, tik likusi konsultacios laika vis pabrezidavo kad noriu vaika operuoti, kai tuo tarpu tenorejau kitos iseities nuo anginos - ne antibiotioku
dabar uzsirasem pas abromaviciu privaciai, gal turite kokiu atsiliepimu?

dabar uzsirasem pas abromaviciu privaciai, gal turite kokiu atsiliepimu?

O, Trunce tikrai labai keistas daktariukstis

Turi jis dar ir savo privacia, pusiau "patpolna" klinika-operacine. Operuoja jis ten visokias nosies pertvaras ir t.t. Teko buti ir stebeti

QUOTE(Fiskius @ 2008 12 08, 16:39)
O, Trunce tikrai labai keistas daktariukstis
Turi jis dar ir savo privacia, pusiau "patpolna" klinika-operacine. Operuoja jis ten visokias nosies pertvaras ir t.t. Teko buti ir stebeti
Pats tikrai nesioperuociau tam jo garazely 

jo, jis man sunui siule "atlepusias"(arba man arba jam negerai su regejimu

QUOTE(sony @ 2007 11 14, 10:39)
niekada daugiau nebeisiu pas gyd.Senkienę-ginekologė,persirašiau,net pas kitą šeimos daktarę,kad tik pas tą raganą daugiau nebereikėtų eit 

Kai matai, kad Senkiene be nuotaikos, tai jai jau reikia dovanu

QUOTE(jurguze @ 2008 12 08, 16:24)
Man Petrauskiene operavo endometrioze. Nusivyliau ja. Po operacijos net nebuvo atejus. Kaip per ruka pamenu, buvo atejus i reanimacija ir pasake, kas man. O paskui nesirode. Jokiu paaiskininmu ka toliau daryt, nei kas ten per liga is jos nesulaukiau. 

Apsilankius antra karta pas Valikonyte (privaciai, pasiimti tyrimu atsakymu), susidare toks ispudis, kad Panevezyje apskritai nera gydytoju, o zemeje zmoniu

Papildyta:
Jurguze, ar issisprendete savo problemas?
QUOTE(ღsweetღ @ 2008 12 14, 01:23)
Apsilankius antra karta pas Valikonyte (privaciai, pasiimti tyrimu atsakymu), susidare toks ispudis, kad Panevezyje apskritai nera gydytoju, o zemeje zmoniu
, pinigus moki, o gydytojas susiraukes, kad nera ka pasakyti, neturi ko israsyti...
Planavau pas ja operuotis, paziureti ar yra kas, bet iskart apsigalvojau po antrojo vizito
, is "lempos" speti kas yra, mano nuomone, kiek neprofesionalu. 
Papildyta:

Papildyta:
Ne, dar neisprendziau savo problemu

Papildyta:
Kalbant apie Valikonyte, ka tik prisiminiau viena ivyki. Su manim vienoj palatoj gulejo viena mergina su negimdiniu nestumu ir valikonyte turejo ja operuot. Tai ta mergina pries operacija i kisene idejo dovanu, o Valokonyte ir sako: jei jums nuo to geriau, tai galit idet man... Nu sakes...
QUOTE(jurguze @ 2008 12 08, 20:12)
Kai matai, kad Senkiene be nuotaikos, tai jai jau reikia dovanu
Paskui buna laiminga, po kiek laiko pastebi, kad vel be nuotaikos, tada vel nesi
Is patirties sakau, mano mama su ja - koleges

ji ir gavus dovanų,rodys dirbtinę šypseną

QUOTE(bimkutele @ 2008 12 14, 20:20)
Na matai, kai mes su Senkiene turim bendru pazistamu, tai ji su manimi zmoniskiau elgiasi

QUOTE(jurguze @ 2008 12 14, 21:45)
Na matai, kai mes su Senkiene turim bendru pazistamu, tai ji su manimi zmoniskiau elgiasi
Bet kiek girdejau, tai jos koleges varo ant jos

ji man vis kartojo,nori sveiko vaiko tau tai kainuos

QUOTE(jurguze @ 2008 12 14, 19:41)
Ne, dar neisprendziau savo problemu
Kankinuos toliau... 
Papildyta:
Kalbant apie Valikonyte, ka tik prisiminiau viena ivyki. Su manim vienoj palatoj gulejo viena mergina su negimdiniu nestumu ir valikonyte turejo ja operuot. Tai ta mergina pries operacija i kisene idejo dovanu, o Valokonyte ir sako: jei jums nuo to geriau, tai galit idet man... Nu sakes...

Papildyta:

Del to "jeigu taip nori...", tai Valikonyte ir man i klausima del operacijos, kazkaip idomiai atsake: jei nori, gali pas mane, jei ne, gali kitur...