Tai va daznai pasiskaitineju jusu sita temele, nes visa gyvenima kankinuosi su slenkanciais plaukais, ypac pradejus studijuot (matyt nervai, gyvenimo tempas ir pan.). Isbandziau daaaaug priemoniu, net juokinga budavo, kai nueidavau i parduotuve ar turguj prie bobuciu su rusiska kosmetika, man siulydavo daug ivairiu priemoniu, o mano atsakymas visada tas pats "bandziau - nepadejo". Bet va pries pora savaiciu panasu, kad atradau, ko reikia mano plaukams. Nuvaziavau i Druskininkus giminiu aplankyt ir ten turguj atradau moteri, prekiaujancia ivairia rusiska, lenkiska produkcija, gal is 6 spejimo atradom, ko dar nenaudojau

. Rusiskas aliejus, repeinoe maslo rusiskai uzrasyta. Su gvazdikeliais, ricinos aliejum ir dar kazkuo (liet. aprasymas nusitryne

). Sviesiai salotinis buteliukas, kainavo gal 14 lt. Ant buteliuko aprasymas liepia pries galvos plovima itrinti ir 20 min palaikyti siltai, as atsedejau visa vakara (gal 6 val.)

. Jau po pirmo karto plaukai nustojo slinkti. As aisku neskaiciuoju pavieniu plauku, kurie iskrenta dienos begy, nes cia juk norma.

Bet kai norma yra iki 100, tai pas mane gal net 30 neiskrenta.

Naudosiu toliau, ziuresim, kaip veiks.
Zinau, kad bus susidomejusiu (nors gal kas forume jau atrado, tada bus maziau vargo), todel pasistengsiu surasti ar ikelti to buteliuko nuotrauka (jei nepaves bilobilio reikalaujanti galva), gal dar kam pades. Reikia gi pagaliau issirasyt is plikiu seimynos.

Ai va dar kas jautrios kvapams, tai kvapas savotiskai malonus, na bent neikyrus, po plovimo jo tikrai nelieka.