dekui, pasiskambinau ir susitariau lapkricio pirmai savaitei
nu bet jau taip nusiblioviau kad eina na... vaistu geriau kad nusiramint, nes i paskaitas reikejo varyt
dekui, pasiskambinau ir susitariau lapkricio pirmai savaitei
nu bet jau taip nusiblioviau kad eina na... vaistu geriau kad nusiramint, nes i paskaitas reikejo varyt
Na, va, rugseje,bus ramybe, nebereiks su tom registratoem bendraut. Nekenciu ir as tokiu proceduru irgi visad registruojuos internetu. O Abraitis man
Visai pamirsau .... carrameles Pauliuka su pirmuoju gimtadieniu VALIOOOOOOOOOOOOOOOOO
sveikinam ir mes , jau metus skaiciuosit, nebe menesius
mes sekmadieni vaziuosim triju zvakiu torto valgyt, tai sumeistravau katik (tiksliau pasiuvau , issiuvineta seniau)
vdapr, o tai net nepaaiškino kuriam sindromui rizika? įdomiai čia jie .. žaviuosi tavo optimizmu - su tokiom mintim sulauksi paties gražiausio pavasario stebuklo..
vdapr, o tai net nepaaiškino kuriam sindromui rizika? įdomiai čia jie .. žaviuosi tavo optimizmu - su tokiom mintim sulauksi paties gražiausio pavasario stebuklo..
jeigu nebutu buve treciadieni echo... ir nebuciau savo ausim girdejusi kad tikrai viskas labai gerai... viskas vietoj tiek kiek turi buti... tai jau buciau uzsiisterikavus.... ir kazko reikalavus... finisas turbut butu buve balti marskiniai su ilgom rankovem... bet dabar... kai zinau kad gerai.... o kai tiek info jau perkraciau kad turi matytis tokiam laike jei blogai... uz tai ir nusispjoviau...
Caramele, net nesitiki, kad jau maziukui metukai!! Sveikinimai dideliausi.. Atrodo ka tik gimete, o va jau kokie dideli!! Kaip greit bega laikas.. aukit stipruciai ir diduciai!!
VdaPr, As irgi manau, kad viskas gerai su leliuku.. Butu mate per echo, jei kas netaip.. Bet va, kad mergytes laukiesi, tai tikrai siurprizas jau buvau itikejus ir mintyse nuspalvinus tave zydrai Kaip smagu!!
VdaPr,
As irgi manau, kad viskas gerai su leliuku.. Butu mate per echo, jei kas netaip.. Bet va, kad mergytes laukiesi, tai tikrai siurprizas jau buvau itikejus ir mintyse nuspalvinus tave zydrai Kaip smagu!!
as kazkaip praeita kart kai pasake kad bus berniukas nelabai tikejau... nuojauta vis kitaip sake... va dabar nuojauta sutinka su gyd spejimu... o galiausiai kas bus ta auginsim... ane?