Nusigrėbiau sode slyvos lapus, o jau vėjas, įtariu kapinėse irgi lapų bus apsčiai, nes šalia auga didžiulis ąžuolas. Kaip jis mane nervuooooja - iki Klaėdų lapus meta..... Laukiu, kol grįš vyras, įduosiu Ievą ir reiks nulėk ten pažiūrėt.
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 27, 22:48)
neišsaugojau pernykštės nuotraukos. galima daryt į tą oazę (keturkampę) prismaigstyt labai tankiai baltų chrizantemų lygiom eilėm. gaunasi labai graži pagalvėlė. dar ružavą siaurą kaspinėlį buvau ant vienos gėlės užrišusi... 

reikes pameginti, labai jau grazu

QUOTE(sandrynja @ 2009 10 28, 12:59)
Sveikos.
As dar savo pagalveles nepadariau, tiksliau gelyciu dar nepsikaisiojau, bet tai darysiu tik velinems, dabar pasidatrem pagalvele. Zinokit, labai paprasta. Musiske daryta is samanu. Tai va, nusiperki is senuku ar kokios kitos pardes paprasto tinlo, ir ant jo uzdedi samaneliu is misko prikastu Ir tas samaneles pritvirtini kokiu( siulu uzvynioji). Ir viskas, tada jau kaisioji gelytes taip kaip tik norisi. As dar mastau ar pagalvyte tokia isdeliosiu, ar ant pagalveles sirdele isdeliosiu
. Jei noresit uz keliu valandikiu kai atgausiu fotika, parodysiu kaip atrodo ta samanine pagalvele 
As dar savo pagalveles nepadariau, tiksliau gelyciu dar nepsikaisiojau, bet tai darysiu tik velinems, dabar pasidatrem pagalvele. Zinokit, labai paprasta. Musiske daryta is samanu. Tai va, nusiperki is senuku ar kokios kitos pardes paprasto tinlo, ir ant jo uzdedi samaneliu is misko prikastu Ir tas samaneles pritvirtini kokiu( siulu uzvynioji). Ir viskas, tada jau kaisioji gelytes taip kaip tik norisi. As dar mastau ar pagalvyte tokia isdeliosiu, ar ant pagalveles sirdele isdeliosiu

butinai parodyk

QUOTE(Ziezulele @ 2009 10 28, 12:14)
ten gi ta kempine-oaze, tai vandenuko isipila, jei nenusala tai savaite turetu issilaikyt, gal ir ilgiuau, man pernai apsalo is pirmos nakties

Skaicau ir asaras braukiau.....
Nors mazas dziaugsmelis ant ranku,bet taip sirdeledar skauda del savo angeliuko...
Mes ir tik pora zvakeliu nuvesim ir puokstele,panasia i VJ pagalvele.Daugiau niekas musu kapelio neaplankys,nes Vilniuj mes vieni. Bet vaziuosim visi trys
Nors mazas dziaugsmelis ant ranku,bet taip sirdeledar skauda del savo angeliuko...
Mes ir tik pora zvakeliu nuvesim ir puokstele,panasia i VJ pagalvele.Daugiau niekas musu kapelio neaplankys,nes Vilniuj mes vieni. Bet vaziuosim visi trys

QUOTE(Ziezulele @ 2009 10 28, 12:14)
O kiek ilgai issilaike tau pernai tas grozis?
Man ilgai išsilaikė - dvi savaites tai tikrai. nuo oro priklauso. Aš dar vis nuėjus apskabydavau kokias gelstelėjusias gėles ( netoli mums kapinės ).
QUOTE(divėja @ 2009 10 28, 12:46)
Mes žiūrėsim koks oras bus.Jei pakenčiamas, tai vešimės ir Ievą, o jei nelabai, tai važiuosim paeiliui.
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 28, 13:02)
Mes žiūrėsim koks oras bus.Jei pakenčiamas, tai vešimės ir Ievą, o jei nelabai, tai važiuosim paeiliui.
Mes vaziuosim arba penktadieni vakare arba sestadieni ryte,nes kitaip nepapulsim,ten toki kamsciai buna,kad privaziuot nebus imanoma... Palaikysim mazaja masinoj,bet kapelis visai netoli keliuko,tai ir ji kaip ir sudalyvaus

QUOTE(sandrynja @ 2009 10 28, 13:27)
itariu kai bus dar ir geliu tai fantastiskai atrodys

as biski pasidziaugsiu - pardaviau viena siuvineta paveiksla, vietinis zmogas pirko, tai uz simboline kaina, labai smagu kad maciau ta spindesi akyse kai zmogus laimingas, man paciai labai smagu ir nuotaika pakelia... ba tas kirminas bedarbystes kutena

QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 28, 14:33)
itariu kai bus dar ir geliu tai fantastiskai atrodys
as biski pasidziaugsiu - pardaviau viena siuvineta paveiksla, vietinis zmogas pirko, tai uz simboline kaina, labai smagu kad maciau ta spindesi akyse kai zmogus laimingas, man paciai labai smagu ir nuotaika pakelia... ba tas kirminas bedarbystes kutena

Smagu, kai zmogus laimingas isigijes tavo ranku draba spindi. Bet man jauciu butu gaila

QUOTE(sandrynja @ 2009 10 28, 13:36)
Smagu, kai zmogus laimingas isigijes tavo ranku draba spindi. Bet man jauciu butu gaila
Juk siteik darbo ideta....

tai va man ir baisiai gaila

na tikrai paciu brangiausiu net nesiulau

o kai taip sukabinta, tai negi gailet dziaugsmo zmogui , na cia praktiskai puse sienos nukabinta iki apacios, cia nematyt ne trecdalio (parase visi siuvineti darbai sukrauta

jeckau, kokis fainas tas tašiukas su boružėlėm
.

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 28, 17:29)
tikiuosi kaikas nesupyks

Papildyta:
siuvineju ta savo staltiese ir lempike nusprogo