aš jau kaip ir sveika , ačiū visoms už sveikatos linkėjimus
sveikos.
.
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 07, 13:30)
na ačiū D jau buvai ir prisigazdinus
QUOTE(rencius* @ 2009 11 06, 20:53)
QUOTE(žvelsa @ 2009 11 06, 22:05)
Labukas, Bona-pari
Šiaip normaliai laikaus, maži rūpestėliai užpuolė ir tiek. O kaip tu laikais, kaip rutoliuojasi teisiniai reikaliukai? Kaip tavo mergytei sekasi? Beje, kaip su planu kartu su lina dar kartą pabandyt?
Šiaip normaliai laikaus, maži rūpestėliai užpuolė ir tiek. O kaip tu laikais, kaip rutoliuojasi teisiniai reikaliukai? Kaip tavo mergytei sekasi? Beje, kaip su planu kartu su lina dar kartą pabandyt?
Ei, ei, atsargiai su vardais
Sveikos, kepu bulkutes su cinamonu (nes tingėjau eit varškes pirkt
), tai kvepia vos ne Kalėdomis namai.....
kaip gyvenat,
Bona-pari, nepalik kitam gyvenimui gražių planų susilaukt leliuko, kol dar biologinis laikrodis nenutiksėjo, nes žinok poto gailesies kad nepabandei, tai geriau gyvent taip kad poto nereiktų gailėtis
ypac jei su vyru viskas ok, tai tik griebk jautį už ragO
mano vaikinui vakar vakare tempa pakylo, nzn nuo ko, įtariu gerklę, tai ir gydomės.....
ech tos ligos, mano vaikai taip jau ne ligašnikai, bet vat bet koks susirgimas išmuša iš pusiausvyros mane juodai
kaip gyvenat,
Bona-pari, nepalik kitam gyvenimui gražių planų susilaukt leliuko, kol dar biologinis laikrodis nenutiksėjo, nes žinok poto gailesies kad nepabandei, tai geriau gyvent taip kad poto nereiktų gailėtis
mano vaikinui vakar vakare tempa pakylo, nzn nuo ko, įtariu gerklę, tai ir gydomės.....
man vakar ir sveikatele nekokia buvo
ir temp. kelios dalys tai zinokit visa vakara valgiau ir i arbata dejau mama padare tokios koses is imbiero ,citrinos ir medaus
,tai siandien visai nieko gal padejo
QUOTE(rencius* @ 2009 11 07, 16:28)
man vakar ir sveikatele nekokia buvo
ir temp. kelios dalys tai zinokit visa vakara valgiau ir i arbata dejau mama padare tokios koses is imbiero ,citrinos ir medaus
,tai siandien visai nieko gal padejo 
gal galėtum parašyt, kaip tą košelę iš imbiero, citrinos ir medaus pasidaryt?
Bona-pari, ar tik nepaliko draugė tavęs"ant ledo"? Kaip matau, planas chuliganas kai kurių vykdomas sėkmingai
Sveikos
Man vel negera... vel pykina... tas mano skrandis... ka besuvalgai viskas "atsitoja"....
Man vel negera... vel pykina... tas mano skrandis... ka besuvalgai viskas "atsitoja"....
QUOTE(vdapr @ 2009 11 07, 16:29)
Sveikos

Mane pykinimo "malonumai" lydėjo iki 22 sav.......
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 07, 18:46)
nu tikiuos kad tik tiek iki pabaigos "malonumu" beliko
QUOTE(rencė @ 2009 11 07, 18:03)
Bona-pari, ar tik nepaliko draugė tavęs"ant ledo"? Kaip matau, planas chuliganas kai kurių vykdomas sėkmingai
jei gerai viską supratau
2: