Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Kaip jum atrodo, ką ten lotynų kalbai mum 17 dieną ruošia? unsure.gif
Nepacinka man visa tai.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 11, 11:51)
Kaip jum atrodo, ką ten lotynų kalbai mum 17 dieną ruošia?  unsure.gif
Nepacinka man visa tai..  schmoll.gif

Lotynų blink.gif o ne specialybės??
Papildyta:
Kiek supratau turėsim laiko nuo ryt 12 val. iki 17-os dienos 20 val. abiem kontroliniams darbams padaryti.

Man baisiau su specialybės kalba.... doh.gif

Gijagi, APT 15 uždavinį padarei? Aš niekaip nadasikau iki bylų.... doh.gif
Atsakyti
Du kontrolinius iki 17 d. reiks padaryt!! mega_shok.gif pomidorai2.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaEgle @ 2009 12 11, 14:18)
Lotynų  blink.gif o ne specialybės??
Papildyta:
Kiek supratau turėsim laiko nuo ryt 12 val. iki 17-os dienos 20 val. abiem kontroliniams darbams padaryti.

Man baisiau su specialybės kalba....  doh.gif

Gijagi, APT 15 uždavinį padarei? Aš niekaip nadasikau iki bylų....  doh.gif

Dar nepadariau, rankos nedasitempia doh.gif bet tekstą radau, Tau išsiunčiau paštu.
Ten tekstą kopijavausi iš pdf'o, nesutvarkyta, bet skaityti galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gijagi: 11 gruodžio 2009 - 14:28
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 11, 12:18)
Du kontrolinius iki 17 d. reiks padaryt!!  mega_shok.gif  pomidorai2.gif

Gal nebus labai didelės apimties? Nors jeigu toks kaip pirmas..... doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 11, 12:23)
Dar nepadariau, rankos nedasitempia  doh.gif  bet tekstą radau, Tau išsiunčiau paštu.

ačiū 4u.gif lekiu žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 11, 12:23)
Ten tekstą kopijavausi iš pdf'o, nesutvarkyta, bet skaityti galima  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif gavau thumbup.gif
Bet kieeeeeeeek daug doh.gif doh.gif aš kol siuntėsi, printerį įkaliau, galvojau bus keli lapai, atsispausdinsiu, vakare paskaitysiu, o kai pamačiau.... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 12 11, 14:55)
Ačiū  4u.gif gavau  thumbup.gif
Bet kieeeeeeeek daug  doh.gif  doh.gif aš kol siuntėsi, printerį įkaliau, galvojau bus keli lapai, atsispausdinsiu, vakare paskaitysiu, o kai pamačiau....  mega_shok.gif

Tai va todėl ir aš dar jo nesusisteminau mirksiukas.gif Skaitinėju, braukausi, ale galo kaip ir nematyt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 11, 12:57)
Tai va todėl ir aš dar jo nesusisteminau  mirksiukas.gif  Skaitinėju, braukausi, ale galo kaip ir nematyt..  doh.gif

gal vis tik spausdinsiuos mastau.gif taip lengviau bus ax.gif
savaitgaliui dar svečių atvažiuoja.... kada mokytis.... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadzed @ 2009 12 10, 10:36)
studijuojam. nors zodis "studijuojam" visai netinka lotuliukas.gif greiciau esam prie vadybos "prisirase" hihihi.gif ir studijos vyksta gerai vacation4.gif

4u.gif puiku. Keletas klausimeliu, pora menesiu negalejau prisijungti, tai dabar nelabai isikertu, kas ten vyksta. Tipo ta medziaga reikia ismokti patiems svarankiskai, parasyti rasto darba iki 2puslapiu ir ka viskas susitarti tiki iki 30d del egzo.... ar as kazka grybauju g.gif jokiu ten kontroliniu tarpiniu atsiskaitymu ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 12 11, 16:56)
4u.gif puiku. Keletas klausimeliu, pora menesiu negalejau prisijungti, tai dabar nelabai isikertu, kas ten vyksta. Tipo ta medziaga  reikia ismokti patiems svarankiskai, parasyti rasto darba iki 2puslapiu ir ka viskas susitarti tiki iki 30d del egzo.... ar as kazka grybauju  g.gif jokiu ten kontroliniu tarpiniu atsiskaitymu ir t.t.  unsure.gif

tai kad negalejot prisijungti pora menesiu- menkniekis irnesakyk.gif destytojas irgi neprisijinginejo rolleyes.gif tad jokia svarbi informacija pro Jus nepraslydo... konsultaciju nebuvo, tarpiniu atsiskaitymu nevyko... skaitot medziaga, rasot tuos du lapus ir tik ziniu 4u.gif
Atsakyti
Oho kaip cia idomiai mes mokomes lotuliukas.gif . O gal zinote iki kada ta rasto darba reikia priduoti veliausia? Ir jeigu tai ne referatas kaip destytojas issireiske, tai jo ir apiforminti nereiketu kaip referato... g.gif Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
istorija nutyli apie viska kas liecia vadybos rasto darba lotuliukas.gif mums nepavyko issiaiskinti nieko nei apie apiforminima, nei apie data. Manau, kad rasto darbo terminas priklauso nuo egzo datos, teoriskai destytojas turi speti ji perskaityti. zinoma, jeigu skaitys rolleyes.gif Tikiuosi, kad iki gruodzio pabaigos tikrai galima, nes, priesingu atveju, butu nurode data ax.gif jeigu egzas sausio pabaigoj- tai gal galima ir sausi siusti... nes as tai jo dar nepradejau blush2.gif blink.gif bet du lapai ne tiek jau daug, manau pavyks parasyti mirksiukas.gif kai destytojas nesirode- maniau kelti vadyba pavasariui, o dabar, kai parase, kad ilgo darbo nereikia, gal ir ziema laikysiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors dar daro Administracinės teisės uždavinius? Susidūriau su problema ir nežinau kaip ją spręst.. Manau, kad ne tik su AT taip gali būti.. verysad.gif Nurodytą tekstą randu įdėtą tik litlex'e, o tai gana nemažai mokama.. Visai nesinori.. g.gif
Atsakyti