Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(vaidicita @ 2009 12 28, 14:30)
na mastau teises teorija, teises istorija, konstitucine...

gal per du semestrus imk teisės teorija ir istorija g.gif daugokai ten visko, geriau kokį lengvesnį dalyką paimk. Čia bent jau mano tokia nuomonė ax.gif aš irgi kitam semestrui apie vieną iš šių "perliukų" mąstau mastau.gif
Atsakyti
Merginos kokius dalykus rinksites II semestra?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 28, 16:09)
Merginos kokius dalykus rinksites II semestra?

Dar nežinau tiksliai, mąstau mastau.gif teisės istoriją ar teoriją tikrai, gal baudžiamosios spec. dalį.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 12 28, 20:10)
Dar nežinau tiksliai, mąstau  mastau.gif teisės istoriją ar teoriją tikrai, gal baudžiamosios spec. dalį.

Aš tai mąstau apie teisės istoriją ir anglų gal. Būtų pilnai pabaigtas pirmas semestras rolleyes.gif Visai sociologijos įvado iš laisvai pasirenkamų norėčiau, bet kiek kažkada ieškojau, nebuvo..
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Su praejusiom ir ateinanciom sventem 4u.gif
As jau pasirinkau ax.gif
Lotynu, dokumentalistika (ar kaip ji ten vadinas blush2.gif ), seimos teise, psichologija ir is sio semestro nukeliu teises istorija ir gal logika, dar neapsisprendziu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sigučiux*: 29 gruodžio 2009 - 09:45
Aš paėmiau Konstitucine,specialybės kalba ir dokumentalistika. Dar nuo pirmo nukėliau 3 dalykus. Šis semestras sunkus man buvo,nes daug darbų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 29, 06:40)
Aš tai mąstau apie teisės istoriją ir anglų gal. Būtų pilnai pabaigtas pirmas semestras  rolleyes.gif Visai sociologijos įvado iš laisvai pasirenkamų norėčiau, bet kiek kažkada ieškojau, nebuvo..

vat ir aš apie istoriją mąstau g.gif , o anglų gal dar paliksiu blush2.gif

QUOTE(*Sigučiux* @ 2009 12 29, 07:45)
Sveikos smile.gif
Su praejusiom ir ateinanciom sventem 4u.gif
As jau pasirinkau ax.gif
Lotynu, dokumentalistika (ar kaip ji ten vadinas blush2.gif ), seimos teise, psichologija ir is sio semestro nukeliu teises istorija ir gal logika, dar neapsisprendziu ax.gif

šeimos teisė ir istorija gal kartu būtų tada ax.gif

aš dar baudžiamąją spec. dalį, baudžiamojo proceso, autorių teisę, protokolas ir etiketas. Kol kas toks pirminis pasirinkimas, gal dar kas keisis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 12 29, 15:07)
vat ir aš apie istoriją mąstau  g.gif , o anglų gal dar paliksiu  blush2.gif
šeimos teisė ir istorija gal kartu būtų tada  ax.gif
aš dar baudžiamąją spec. dalį, baudžiamojo proceso, autorių teisę, protokolas ir etiketas. Kol kas toks pirminis pasirinkimas, gal dar kas keisis  g.gif

OHO kaip daug rolleyes.gif Paliksi mus toooli toooli unsure.gif
Aš tai šiuo metu taip kardinaliai neturiu pinigų, kad net nežinau ar tuos du dalykus įpirksiu.. Ką gi, turėsiu ką veikt.. SV..
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 29, 13:43)
OHO kaip daug  rolleyes.gif  Paliksi mus toooli toooli  unsure.gif
Aš tai šiuo metu taip kardinaliai neturiu pinigų, kad net nežinau ar tuos du dalykus įpirksiu.. Ką gi, turėsiu ką veikt.. SV..

Man paskui gaila pinigų skraidyti dėl vieno ar dviejų egzaminų ax.gif tai ir renkuosi daugiau, kad jau atskridus būtų ką veikti.... ax.gif O SV vis lieka..... nu nekyla rankos prie jo......
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 12 29, 16:00)
Man paskui gaila pinigų skraidyti dėl vieno ar dviejų egzaminų  ax.gif tai ir renkuosi daugiau, kad jau atskridus būtų ką veikti....  ax.gif O SV vis lieka..... nu nekyla rankos prie jo......

Dar paskui svarbu pavežti visus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 12 29, 14:22)
Dar paskui svarbu pavežti visus  mirksiukas.gif

Kokie 6 dar pavežami, o vat kaip dabar 8 turiu, tai jau daug doh.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

pavasariui mazai dalyku pasirenku, nes finansai nelabai ax.gif ir panasu, kad nelabai kas ima tuos pacius kaip as verysad.gif

o ar kas is jusu zinot kaip laikomas teises istorijos egzaminas? atviri klausimai, testas ar dar kas? ir kiek tu klausimu buna? ar tenka pvz lyginti tarpusavy 2 konstitucijas? ir ar tokiu atveju duodama literatura? ar manoma, kad tu turi mintinai zinoti ju ypatybes? nelabai zinau kaip ruostis egzui blush2.gif book.gif

o ar laikete kas is jusu gruody dokumentalistika? norejau pakeisti data, bet nesugebu destytojo pagauti ax.gif jeigu nepavyks pasigauti destytojo- nukelsiu dokumentalistika pavasariui doh.gif
Atsakyti