Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 10, 22:21)
tai ir egzaminas gali būti testo formos. Juk ir vadyba, ir politologija taip buvo.

Na taip, bet iš dėstytojo teksto supratau, kad ne testas bus... "Bus raštu ir galima naudotis teisės aktais" blink.gif
Kokius ten teisės aktus vežtis? Jų gi tokia beprotinė daugybė..
O mokiausi tai kaip testui doh.gif
Atsakyti
Gal kas žino ar sunku spec.kalbą išlaikyti?
Ir ar lotynų tikrai reikia tiek tų frazių išmokti ir himną?

Ar nusiuntėt kreditų rašto darbą?
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2010 01 11, 08:30)
Na taip, bet iš dėstytojo teksto supratau, kad ne testas bus... "Bus raštu ir galima naudotis teisės aktais"  blink.gif
Kokius ten teisės aktus vežtis? Jų gi tokia beprotinė daugybė..
O mokiausi tai kaip testui  doh.gif

Aš eilinį kartą kažką būsiu praleidus blush2.gif o kur parašyta apie egzą kas nors?

QUOTE(Blogytė @ 2010 01 11, 12:11)
Gal kas žino ar sunku spec.kalbą išlaikyti?
Ir ar lotynų tikrai reikia tiek tų frazių išmokti ir himną?
Ar nusiuntėt kreditų rašto darbą?

Nusiunčiau dar praeitą sekmadienį. kol kas jokio atsakymo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 11, 14:32)
Aš eilinį kartą kažką būsiu praleidus  blush2.gif o kur parašyta apie egzą kas nors?

Forume tongue.gif
Temoje "Egzamino laikas ir vieta" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2010 01 11, 13:01)
Forume  tongue.gif
Temoje "Egzamino laikas ir vieta"  doh.gif

Nu jo........ seniai skaičiau, pamiršau hihihi.gif
Atsakyti
Pasirinkau teises istoriją, administracinės teisės spec.dalį, bioetiką ir teisės informatiką smile.gif

Gal žinot ar mums SPA įskaitys? O tie dalykai kur, kreditų yra daugiau, nei priklauso pagal TV, įskaitys daugiau ar kiek priklauso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 10, 15:52)
nesunku, bet dėstytojas toks ramiakiškas labai, neskubantis niekur. Pasiruoši atsakinėti ir eini. Tada kokia 20 min. su juo bendrauji.....

Laikysiu admin. teisės spec. dalį; admin. proceso teisę; baudž. teisė bendroji dalis; kreditai ir bankai; soc. saugos teisė; lotynų; spec. kalba ir dar gal logika  doh.gif mega_shok.gif

Nieko sau....
O kiek kreditu jau turi?
Beje kur rasti Margarita univere?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 11, 20:56)
O kiek kreditu jau turi?
Beje kur rasti Margarita univere?

33 berods, reiktų susiskaičiuoti ax.gif

O dokumentų nenešei rugsėjį? Margarita centriniuose rūmuose. kai įeini po kairėj toks knygynėlis (beje įėjus iš karto į dešinę yra kelios auditorijos, viena iš jų 153, kurioje dažnai būna egzaminai), tada lipi laiptais į antrą aukštą, suki gerai kairėn (beveik 180 laipsnių) matai laiptelius ir ilgą koridoriuje, kurio gale durys. Už tų durų ir gyvena Margarita. Nežinau ar supratai, gal aišku bus g.gif Kada planuoji būti Romeryje?

Blogyte, kai vasarą klausiau Margaritos tai jinai dar nežinojo įskaitys ar ne.

Kada darom susibėgimą?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 12, 02:28)
33 berods, reiktų susiskaičiuoti  ax.gif

O dokumentų nenešei rugsėjį? Margarita centriniuose rūmuose. kai įeini po kairėj toks knygynėlis (beje įėjus iš karto į dešinę yra kelios auditorijos, viena iš jų 153, kurioje dažnai būna egzaminai), tada lipi laiptais į antrą aukštą, suki gerai kairėn (beveik 180 laipsnių) matai laiptelius ir ilgą koridoriuje, kurio gale durys. Už tų durų ir gyvena Margarita. Nežinau ar supratai, gal aišku bus  g.gif  Kada planuoji būti Romeryje?
Blogyte, kai vasarą klausiau Margaritos tai jinai dar nežinojo įskaitys ar ne.

Kada darom susibėgimą?

Manau vasara ji buvo ten pat tik iejimas buvo per sporto sale bigsmile.gif
MRU busiu 14,nes man filosofijos egzas,o paskui 22 ir 23d mirksiukas.gif
O tu?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 12, 00:28)
Kada darom susibėgimą?

Aš už susibėgimą 16 d, po AT egzo lotuliukas.gif
Galima ir ne MRU biggrin.gif (Pvz. PANORAMOJ mirksiukas.gif )

Mama Egle, gal jau ką pasirinkai? rolleyes.gif
Arba - gal kas pasirinko ekonomikos teoriją? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gijagi: 12 sausio 2010 - 08:42
Ekonomikos teoriją pasilikau rudeniui, nes sakė daug darbų ten (man pilnai pakanka tiek kiek turiu, ypač SV kabantis doh.gif )

Susibėgimą atidedu vėlesniems laikams, nes šį šeštadienį iškart lėksiu į Kauną (balius nusimato)
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2010 01 12, 06:20)
Aš už susibėgimą 16 d, po AT egzo  lotuliukas.gif
Galima ir ne MRU  biggrin.gif  (Pvz. PANORAMOJ  mirksiukas.gif )

Mama Egle, gal jau ką pasirinkai?  rolleyes.gif
Arba - gal kas pasirinko ekonomikos teoriją?  ax.gif

O AT tikrai bus šį šeštadienį? Kažką rašė, kad 23 d. Oi, apie kurią AT kalbi? bendrą ar spec? Nes aš bendrą turiu jau, o dėl spec. nežinau kada bus.

Pasirinkau doh.gif ne tai kad "pasirinkau", o PRISIRINKAU doh.gif doh.gif doh.gif Blogai kai protas paskui vaikšto umn.gif jeigu dar kas daugiau liks iš šio semestro (neskaitant jau turimų blush2.gif ), tai užteks iki kitos žiemos hihihi.gif

QUOTE(Blogytė @ 2010 01 12, 07:20)
Ekonomikos teoriją pasilikau rudeniui, nes sakė daug darbų ten (man pilnai pakanka tiek kiek turiu, ypač SV kabantis doh.gif )

Susibėgimą atidedu vėlesniems laikams, nes šį šeštadienį iškart lėksiu į Kauną (balius nusimato)

O kada paskui būsi Vilniuje?
Atsakyti