Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gijagi @ 2009 10 29, 14:23)
O tai manęs į neolotynikos bendraautorius neįtrauksit?  unsure.gif
Beje, matėt, kiek va dalykų naujų pridėjo..  blink.gif  Gal paskubėjom?
Blin, nerašiau dar dėl trūkstamo kredito APT.. Nors reiktų, paskui dar reiks perlaikyt viską.. O čia tik vienu darbeliu daugiau būtų..  g.gif

Įtrauksim įtrauksim 4u.gif na kaip Tu be mūsų, o mes be Tavęs ax.gif

Nežiūrėjau dar, reikia pažiūrėt kiek ten jų yra. Bet gal klaidos nepadarėm pereidamos? g.gif
Papildyta:
Na, kolektyvas, raitojam rankoves, makštinam pirštukus user posted image specialybės kalbos namų darbai jau yra swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 10 29, 15:35)
Na, kolektyvas, raitojam rankoves, makštinam pirštukus user posted image specialybės kalbos namų darbai jau yra  swoon.gif

Aš jau pradėjau! liezuvis.gif Pirma su tušinuku pasidarbuosiu, o paskui pabandysiu į kompą susivest biggrin.gif
Atsakyti
Gijagi, jamam ir tave į neolotynikos bendraautorius biggrin.gif
Kažkaip nespėju vėl ir šiais metais su tais mokslais doh.gif tik tiek gerai, kad yra darbai ir terminai, nes kitaip ir šiuos dalykus apleisčiau blush2.gif reiks savaitgalį daryti namų darbus rolleyes.gif
O dėl VA jau susitaikiau su ta mintim, kad teisę mokysiuos ir viskas stengiuosi nebegalvoti apie kitokią situaciją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 29 spalio 2009 - 15:45
O man teisė gal net labiau patinka nei VA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 10 29, 16:03)
O man teisė gal net labiau patinka nei VA  ax.gif

Aš tiesiog turiu labai jau pragmatiškų sumetimų.. Pergyvenu dėl jau išsilaikytų kreditų skaičiaus ir užskaitymo. Man vistik rūpi, ar užskaitys man APT 2 kreditus, kai reikia trijų.. ax.gif (kai gausiu atsakymą, be jokios abejonės pasidalinsiu ir su jumis biggrin.gif )
Šiaip tai teisė yra įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gijagi: 29 spalio 2009 - 16:19
Sveikutes 4u.gif
Kaip sekas krimsti moksla? Man su Logika nesekas doh.gif
O Spec. kalbos namu darbus reik iki lapkricio 1 padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2009 10 29, 18:42)
Sveikutes 4u.gif
Kaip sekas krimsti moksla?  Man su Logika nesekas doh.gif
O Spec. kalbos namu darbus reik iki lapkricio 1 padaryt g.gif

Su logika ne tau vienai nesekasi draugauti ax.gif
Negasdink iki lapkričio 1 doh.gif iki lapkričio 10 parašyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadzed @ 2009 10 28, 13:19)
sveikutes!

ar kas jau raso  teises istorijos namu darbus? ar daug medziagos randat tiems 3-ims klausimams? ir kokio ilgio atsakymai mazdaug gaunasi?
jei atsakyt tik i pacia klausimo esme- tai trumpokai gaunasi, bet jeigu pradeti pilstyti- tai, zinoma, galima pripliurpti, bet tai jau nutols nuo pacios klausimo esmes g.gif

ar radot (tikslaiu ieskojot) chrestomatijos su Karolina? as tai atsisiunciau is teises istorijos forumo (bet ten ne visos dalys, o tik istraukos, taciau gal cia ir yra is chrestomatijos g.gif ) na dar rusu puslapiuose radau visa Karolina, bet rusiskai g.gif  gal ir nebeieskosiu tos chrestomatijos blush2.gif

Labutukas,
Aš pradėjau rašyti. Kol kas man atsakymai gaunasi ilgoki, teks trumpinti. Manau, kad negalima taip tiesiai pateikti atsakymą, reikia šiek tiek plačiau parašyti. O kaip jus rašysit įvadą ir išvadas? g.gif Tris išvadas?mastau.gif
Dėl Karolinos tai aš turiu nuskenuotą, jeigu reikia galiu permest į emailą mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelion: 29 spalio 2009 - 22:28
Gal kasnors daro spec.k.namų darbus? Kaip suprasti 2 darbo 2 užduotį?
"Parašykite ir sukirčiuokite tas pabrauktų žodžių formas, kurioms ši taisyklė taikoma". Nesuprantu ką čia reikia daryti su tais žodžiais, kuriems taikoma ta priešpaskutinio skiemens taisyklė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 10 31, 16:41)
Gal kasnors daro spec.k.namų darbus? Kaip suprasti 2 darbo 2 užduotį?
"Parašykite ir sukirčiuokite tas pabrauktų žodžių formas, kurioms ši taisyklė taikoma". Nesuprantu ką čia reikia daryti su tais žodžiais, kuriems taikoma ta priešpaskutinio skiemens taisyklė  g.gif

Dar per daug nesigilinau, bet ten atrodo reikia pabraukti kirčiuojamus pagal priešpaskutinio skiemens taisyklę, o tada su šiais žodžiais kažką daryt. O čia kirčiavimo pasitikrinimui http://donelaitis.vd...php?id=4&nr=9_1 , gaila taisyklių neparašo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 10 31, 19:10)
Dar per daug nesigilinau, bet ten atrodo reikia pabraukti kirčiuojamus pagal priešpaskutinio skiemens taisyklę, o tada su šiais žodžiais kažką daryt. O čia kirčiavimo pasitikrinimui http://donelaitis.vd...php?id=4&nr=9_1 , gaila taisyklių neparašo  ax.gif

Tai va būtent ir nesuprantu ką su jais po to daryt g.gif jau pora studenčių nusiuntė namų darbus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 10 31, 19:02)
Tai va būtent ir nesuprantu ką su jais po to daryt  g.gif jau pora studenčių nusiuntė namų darbus  blink.gif

mačiau doh.gif šaunuolės kokios, man taip nesigauna schmoll.gif
Atsakyti