QUOTE(citrute @ 2009 12 01, 10:22)
O vat del to zidinuko isnykimo, tai man neaisku

Klausiau gydytojos, tai pasake, kad nebus taip, kad isnyks, bet kodel vienas isnyko ir kokiu budu

jei zidinukai - tai susidare randeliai, tai kaip jie isnyksta

Gal cia koks stebuklas ivyko
Stebuklų tikrai būna, tik reikia jais tikėti
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2009 12 01, 12:04)
Sveikos mergaites

citrute,nepergyvenkit labai,reikia dziaugtis kad vienas dingo

ir jeigu atsirado zidinukas ir nebuvo atakos tai gerai!
O cia kazkas rase apie linu semenu alieju.Pasiskaiciau internete straipsniu ir manau kad verta pabandyti!
"Linų sėmenų aliejuje esančios omega3 riebiosios rūgštys, dalyvauja nervinių impulsų perdavimo procese, todėl šis aliejus ypač naudingas tiems, kurie nuolat patiria nervinę įtampą ar jaudulį. Dabar labai madingas vaikų negalavimashiperaktyvumas taip pat gali būti nuslopintas jų maistą pagardinant linų sėmenų aliejumi.Nervinių ląstelių medžiagų apykaitos procesuose dalyvaujančios omega3 rūgštys padeda sušvelninti degeneracinių nervų sistemos ligų (pvz., Parkinsono liga) simptomus bei apsaugo nuo nervų pažeidimų, susijusių su diabetu ir išsėtine skleroze." As jau isigijau ir kiekviena ryta po arbatini sauskteli isgeriu
Kokį perkate?
Papildyta:
QUOTE(Grazuolka @ 2009 12 06, 10:37)
Sveikute, as pries 2 sav. gulejau Santariskese, tai situacija tokia, jei po lasiniu pageres, tai po savaites namo. O jei pagerejimo nebus, tai paskirs plazmoferezes, o tai dar 5-6 dienos, priklausomai kiek ju paskirs.
Santariskese dabar atnaujino 2 palatas, skirtas ligoniams su issetine, prie kiekvienos lovos po kompa su internetu, taigi vyrui liudna tikrai nebus

.
Nezinau kaip dabar, bet kai mane israse, tai buvo paskelbtas karantinas.
Laikykites
Oho, palatos net su kompu

pazanga kokia
Papildyta:
QUOTE(Baltupyte @ 2009 12 06, 12:53)
Ačiū, Gražuolka už informaciją
Tik kažin ar papuls maniškis į tą "krūtą" palatą

Jis jau parsisiuntė iš interneto knygų, kad būt galima paskaityti klausymo būdu, o jei dar ir internetas bus tai visai liuks, mano dziedas sėdi dabar išsišiepęs lig ausų
O tos plazmoferezės tai kai kažką su krauju daro, kaip dializė kokia ar kas
Tiesa, karantinas tas ką reiškia, kad nelabai lankyt galėsiu
Plazmoferezės man nedarė, bet kiek žinau, lyg ir lašina kraują, sako daug kam pagerėja nuo to