Sveikos:) Atsiprasau, kad braunuosi i jusu grazius pokalbius. Esme tame, kad man vienaip ar kitaip teko pasidometi issetine skleroze (nors ir nedaug). Tiesiog buvau itarinejusi sia liga sau... Aciu Dievui, po magnetinio rezonanso gavau man palanku atsakyma, kad jokiu uzuomazgu nematyti.
Kodel gi jums rasau? Kiek esu skaiciusi, issetines sklerozes atsiradimo priezastys nera zinomos. Medikai linke manyti, kad galbut tai genetiskai paveldima liga, bet tvirtu irodymu kaip ir nera, ar ne? Jei klystu- parasykite.
Taigi, link esmes...

Turiu labai gera knyga apie alergijas, parasyta gydytojos Carolee Bateson-Koch DC ND. Knyga vadonasi: " Allergies Disease in Disguise". Rekomenduoju isigyti, pasistudijuoti, kiek daug mes nezinome, o ir ne visi medikai turi sios info. Knygoje isvardinti simptomai, kuriuos sukelia tam tikri maisto produktai, kuriems esame alergiski, arba greiciau, kurie sukelia alergines reakcijas. Radau ir issetine skeroze... Parasyta ir trumpa pacientes istorija, kuriai buvo diagnozuota issetine skleroze ir dar kai kurios ligos, ji buvo pasmerkta taikytis su siomis ligomis, medikai nedave jokiu vilciu isgyti. Ji is drauges suzino apie sia gydytoja, knygos autore, padaro 6 savaiciu organizmo valymo/atstatymo programa (kuri knygoje yra parasyta) ir ji pasveiksta:) Pries tai buvusi bejege,beviltiska jauna invalide, tampa energinga moterimi, kuri ir po pilnaetatinio darbo dar turi jegu:) Zinau, skamba gerai. As tai siulyciau isbandyti visiems sia programa, ir pati jai emiau ruostis. Jei turite klausimuku-rasykite. Sekmes:)