Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

paskutinis mazgas iskrito lygiai 3 men. kitus iseme kai buvo 1 men. nuejau i TA pas gine, sako ai ka tu cia kankinsies kol istirps, as tau isimsiu mirksiukas.gif oi smagu buvo unsure.gif
Atsakyti
Kai gimdziau pirma karta neik kirpo, nei plisau, tai kokia tikimybe, kad ir si karta neplysiu ir kad nekirp blush2.gif ? Labai bijau tu kirpmu ir plysiu blush2.gif
Atsakyti
pacios siules jau po savaites nesijaute, o mazgeliai dar vis jauciasi..greiciau jie iskristu,, blink.gif
Atsakyti
as irgi nei plysau nei kirpo pirma karta 4u.gif antra ir trecia lygiai tas pats 4u.gif kiek man akusere sake,tai,kad jei pirma kart neplysti tai didele tikimybe,kad ir kitus kartus bus viskas ok. 4u.gif
Atsakyti
Aš vos vos įplyšau, taigi vistiek siuvo biggrin.gif Siūlų jau neliko po dviejų savaičių.

QUOTE(vikusedo @ 2009 08 20, 15:24)
nuejau i TA pas gine, sako ai ka tu cia kankinsies kol istirps, as tau isimsiu  mirksiukas.gif  oi smagu buvo  unsure.gif

Būčiau nesileidus iš baimės unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti
as gimdziau pries daugiau kaip 2 metus. Gimdymo metu teko kirpti. Randas uzgijo tikrai labai greitai, per kelis menesius (visiskai) be jokiu medikamentu papildomu. Po sia diena nieko nejauciu toje vietoje kur buvo kirpta thumbup.gif
Atsakyti
na kirpo,daktare gerai susiuvo thumbup.gif uzgijo per menesi,jau 3 men kaip praejo,toje vietoje kur siuta siek tiek kieta,bet tai netrukdo.lytiniu santykiu metu pradzioje skauda,manau kad truputi per daug susiuvo,bet taip gerai.viena kaimyne gimdzius du kartus sake kad tie siuvimai visa gyvenima jaucias,pvz sake sisiojant buna persti.manau kiekvienai savaip buna,gal priklauso nuo susiuvimo ir dydzio plysimo g.gif
Atsakyti
abu vaikus gimdant kirpo,praejo mazdaug po men,be jokiu vaistu. Yra tokiu bailiukiu kurioms gal ne tiek skauda,kiek isibaimine nepagristai. Kuo greiciau santykiai prasides,tuo greiciau ir praeis,nes kuo toliau tuo bus baisiau.. blink.gif
Atsakyti
Man pirma karta kirpo, tad laukdamasi antro labai nenorejau sito malonumo. Rezultate antra gimdant tik alia nubrozdino, tai tik "komestiskai" padare kelis sukabinimus, kiek suprantu labai priklauso, kaip islaviruos akusere. Skirtumas kai kerpa ir kai tik nubrozdinimas, kaip diena ir naktis.
Linkiu visoms nestuke.gif mamytems, kad viskas kuo sekmingiau praeitu. 4u.gif
Atsakyti
Tai aš būsiu viena iš tų bailiukių - nes jau trys mėn. po gimdymo praėjo, o aš dar TO nebandžiau - BIJAU be galo blink.gif . Nu jeigu man apsiplaunant su intym. higien. muilu kartais tokie aštrūs skausmai ten užeina, kad atsiprašant net sisiot užsimanau, o sisiot negaliu, nes tuo metu skauda be proto. Tai kur ten dar mylėtis... Nežinau, ką reiks daryt verysad.gif .
Atsakyti
Pirmaji karta kirpo ir buvau nusiteikusi kirpimui antrajam, bet mano nuostabai, net neplysau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2009 09 08, 17:39)
Tai aš būsiu viena iš tų bailiukių - nes jau trys mėn. po gimdymo praėjo, o aš dar TO nebandžiau - BIJAU be galo  blink.gif . Nu jeigu man apsiplaunant su intym. higien. muilu kartais tokie aštrūs skausmai ten užeina, kad atsiprašant net sisiot užsimanau, o sisiot negaliu, nes tuo metu skauda be proto. Tai kur ten dar mylėtis... Nežinau, ką reiks daryt  verysad.gif .

aš irgi bijojau, po gimdymo jau 4 mėn, bet jaučiu aš tuos randus.
Mano patarimas paprašyti vyrą, kad jis glamonėtų iki to momentų, kol tu pati panorėsi ir tik tada, nes jei pas tave jokio noro nebus tai blink.gif (nors ir jau 2 mėn po gimdymo milymės, bet jei viskas mechaniškai tai blink.gif )
Atsakyti