Is tikruju patarinet, ka valgo vaikai, yra sudetinga- visi vaikai skirtingi juk. PVZ. mano vaikai jokiam gimtadienyje nevalgo jokio maisto, nes ir siaip gyvenime valgo tik kokias koses, sriubas ir pan

o tarkim pazistu vaiku, kurie net sumustinukus su alyvuogem valgo ir pan. tad sunku kazka ir patarinet

Darom stala ivairu, o valgo kas ka nori
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2012 04 15, 14:19)
pelene -labai grazu...

o kas ten per salotos tuose krepseliuose...?
Tikriausia kalbat apie tas, kur zali makaronai matosi( jie GURMANS su spinatais dazyti)? Tai ten dariau makaronu misraine su tunu. Is vis man patinka spalvoti GURMANS makaronai, yra vienam maisiuke net daugybes daugybes spalvu, kiekviena spalva turi skirtinga skoni, nes dazyta naturaliom medziagom - burokeliais, spinatais, pomidorais, morkom, ciberzolem, bazilikais ir pan.
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2012 04 15, 18:24)
ir pagal kokius receptukus kepate keksiukus, kad būtų skanūs?
Labai labai skanus yra varskes keksiukai , tiesiog tirpsta burnoj, skaniausi keksiukai, kokius tik teko kepti- rekomenduoju
12 keksiukų reikes :
200 g. varškės 9 proc. riebumo
150-200 g. cukraus
200 g. miltų
150 g. tirpinto sviesto
3 didesnių kiaušinių
1 a. šaukštelio (nei su kaupu, nei nubraukto) kepimo miltelių
vanilinio cukraus
norimų priedų (aš dėjau dziovintas spanguoles, dziovintas silauoges).
Ištirpinkite ir pravėsinkite sviestą.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti per sietelį pertrintą varškę, vanilinį cukrų bei supilti sviestą. Išmaišyti, palaipsniui suberti persijotus su kepimo milteliais miltus.
Išmaišyti, galiausiai suberti norimus priedus ir supilstyti į 12 keksiukų formelių.
kepti įkaitintoje iki 180°C orkaitėjė apie 20-30 minučių.
Papildyta:
Deimoote, labai grazus Kajaus gimtadienio stalas
Nesiskusk Dievui, kad Tau viskas blogai.Jis gali pagalvoti, kad Tu dar nezinai, kas is tiesu yra blogai ir Tau tai parodys. Pasakyk Jam, kad Tau viskas GERAI. Tuomet Jis pagalvos: ''Brangioji, Tu dar nezinai, kas is tiesu yra GERAI''.