Įkraunama...
Įkraunama...

Kas Jums sukelia pasibjaurėjimą?

QUOTE((Lelija) @ 2010 01 25, 12:26)
Nevalyti dantys, nekirpti koju nagai, apggrauzti ranku nagai...Spuogai...Kaip priversti vyra rupintis savimi ???

VEEEE,kaip baisu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 14, 18:35)
Man tai betkoks "susipykimas su higiena"...

pritariu, ir dar ilgi riebaluoti plaukai.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diidi: 25 sausio 2010 - 22:25
Man didziausia pasislykstejima kelia nesvarios ausys karsta.gif Viena karta net suvimde mane kai pamaciau kiek turto bernelis ausyse nesiojasi blink.gif
Atsakyti
Išlindę plaukai iš nosies ir ausų. Fuiiiiiiiii wacko.gif
Atsakyti
Plaukai iš nosies išlindę ir nesiskutęs baisiai šlykščiai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
man didziausia pasibjaurejima kelia nesutvarkyti dantys, nehigiena (nemalobus kvapai.)...daugiau prie visko galima pristaikyti smile.gif
Atsakyti
Man tai nieko nera slyksciau uz vyro paaugintus nagus... nu ta prasme neilgi tokie, bet atauge gal pora mm biggrin.gif nu nezinau, man kazkaip labai nepatinka, kaip moters nagai tada atrodo biggrin.gif doh.gif ir dar kai buna plaukai atauge ant galvos ir uzdengia ausytes biski is virsaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KashaloTe: 30 sausio 2010 - 12:13
o man apzelusi krutine(laaaaaaaaaabai apzelusi) ir neprisiziurnitys-tesliai vyrai schmoll.gif
Atsakyti
na man labiausiai turbut apzelusi nugara, prie juros maciau viena toki, siaubas doh.gif
Atsakyti
netvarkingi dantys, riebaluoti plaukai ir apskritai susipykimas su higiena schmoll.gif
Atsakyti
Neplautu koju kvapas doh.gif
Atsakyti
Jei jau galima uzuosti bet koki pasalini kvapa,tai nekoks ir vyras.Dar labai nepatinka zmones kai kalbedami apsiseileja doh.gif
Atsakyti