Įkraunama...
Įkraunama...

Kas Jums sukelia pasibjaurėjimą?

QUOTE(Linja @ 2011 02 05, 22:10)
lotuliukas.gif Is miesto pazastu madaos dar neatejo? Ar  skustuku neuzveze?

iš kokio miesto?
Atsakyti
Man asmeniskai nepatinka vyrai kurie zemo ugio,liesaus sudejimo, o jei dar koks ilgaplaukis blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Trumpais ir storais it sardelės pirštais unsure.gif
Plius neaišku kaip nukarpytais/nukramtytais nagais. Apie nešvarias panages jau nebekalbu..
Atsakyti
Bjauru matyti vyro nevalyvumą. Tai neplauti plaukai, prakaito kvapas ar dėmės, nevalyti dantys, neskusta barzda... Higiena man šventas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 05, 21:16)
iš kokio miesto?

Pažastų mados eina iš paryžiaus...
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 02 06, 22:14)
Pažastų mados eina iš paryžiaus...

aaa, ne , paryžius toli..
Atsakyti
Man tai slykstu kojnes tapkese ir basutese, tinklines (nertos) maikes (ir nesvarbu ar ant riebaus vyro ar ant ale sexy bernelio) ir be abejo higienos trukumas...
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2011 02 07, 15:22)
tinklines (nertos) maikes (ir nesvarbu ar ant riebaus vyro ar ant ale sexy bernelio)

Oi, priminėt vieną 'Right said Fred' klipuką 'I'm too sexy'....
http://www.youtube.c...h?v=39YUXIKrOFk
Atsakyti
norejau paklaust.
Jei vyras nusiskutes, didelio ugio, issiploves galva ir kojas, nesmirda, nenutukes...
Bet apsirenges moteriskais drabuziais.
Ar toks kelia pasibjaurejima?
Atsakyti
Kaip 'džiaze tik merginos'?
...nea, nekelia pasibjaurėjimo...
Atsakyti
QUOTE(*Pabuciuota @ 2011 02 06, 19:29)
Bjauru matyti vyro nevalyvumą. .. neskusta barzda... Higiena man šventas dalykas.

kuobarzda cia prie nevalyvumo?kodel ji nehigieniska?
man va labai patinka barzdos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 06, 21:15)
aaa, ne , paryžius toli..

Na gerai, jei iki paryžius toli, tada grįžkim prie seksualinės revoliucijos ir gėlių vaikų...
Žurnalai rašo, kad tas neformalus, maištaujantis jaunimas išlaisvino žmogaus seksualumą... Jie (vyrai) augino ilgus plaukus, barzdas, o jos (merginos) atsisakė dėvėti liemenėles po peršviečiamomis palaidinėmis, idant kūnas nebūtų varžomas...
Ir dar rašė, kad, jos nustojo skustis pažastis... turbūt todėl, kad jiems tai buvo žavu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 08 vasario 2011 - 11:10