Įkraunama...
Įkraunama...

Kas Jums sukelia pasibjaurėjimą?

QUOTE(Cat-Blue @ 2011 03 29, 12:27)
Man šlykštus alkoholikas vyras.

Savas, ar svetimas?
Atsakyti
O kaip jaustumėtės, jei užtiktumėt bendradarbį jūsų lūpų dažais savo lūpas besidažantį?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 29 kovo 2011 - 20:14
QUOTE(dramp @ 2011 03 29, 19:38)
Savas, ar svetimas?

Svetimas unsure.gif
Mano žmogus man nekelia jokio pasibjaurėjimo wub.gif Bet kartais tenka tenka stebėtis jo elgesiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juzė @ 2011 03 29, 20:13)
O kaip jaustumėtės, jei užtiktumėt bendradarbį jūsų lūpų dažais savo lūpas besidažantį?...

Pasiūlyčiau ir blakstienų tušą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cat-Blue @ 2011 03 29, 22:03)
Papildyta:
Pasiūlyčiau ir blakstienų tušą  smile.gif

Ne paslaptis, kad nuo 'sekso ir miesto' laikų daugelis moterų svajoja turėti draugelį gėjų smile.gif
Jaučiu ten kažkam tikriausiai ir 'pasisekė' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cowman @ 2011 03 31, 08:33)
Ne paslaptis, kad nuo 'sekso ir miesto' laikų daugelis moterų svajoja turėti draugelį gėjų smile.gif
Jaučiu ten kažkam tikriausiai ir 'pasisekė' smile.gif

Na, atvirai kalbant nebuvau susimąčius ar tuo labiau svajojus, norėčiau turėti draugą gėjų ar ne.
Tiesiog vadovaujuosi ta nuostada, kad ne man leista teisti, ne man leista smerkti kitą žmogų, jo asmenybę, gyvenimo būdą ir pan. Daug daug yra gerų pavyzdžių, kur tolerancijos dėka daug daug gerų dalykų pasiekiama/įgyvendinama.

p.s. tačiau į alkoholiką žiūriu netolerantiškai, taip taip, prisipažinsiu. Ir klausimas kyla, kaip galima padėti tokiems žmonėms... kol kas aš to nežinau...
O kaip Jūs? smile.gif
Atsakyti
Aš į kitokios orientacijos žmones irgi žiūriu tolerantiškai. Apie žmones, kurie saikingai ir atsakingai žiūri į alkoholio vartojimą aš irgi nieko blogo negaliu pasakyti.
Atsakyti
Pasiskaičiau truputį jūsų žinučių. Ir kažkaip keista pasidarė. Daugelis iš jūsų skundžiatės, kad nepatinka nevalyvi vyrai.

O, va, mano vyrelis yra gal net per daug save prisižiūrintis. Todėl, patikėkit, man labai keista buvo, kai pamačiau, kaip jis save prisižiūri. Prisipažįstu, jis prisižiūri save daugiau negu aš.

Ir veidą tepasi kelis kartus per dieną tepalu nuo spuogų (nors pas jį ten spuogų net nėra), ir rytais du kartus eina į vonią (prieš valgį ir po). Ir dar net plaukelius su pincetu pešiojas (jei kur netoks plaukelis auga, tai jį išraus su pincetu).

Prisipažįstu, iš pradžių buvo keista, bet vėliau pripratau. Ir dabar išvis jokio dėmesio nekreipiu.
Tik erzina, kad jis net nesikvepina ir nenaudoja dezodoranto nuo prakaito. O, manau, reikėtų.

Bet reikia priimti tokį, koks jis yra. smile.gif Ir nesistengt pakeist. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2009 10 21, 16:02)
Ot fyfos jptvjmtj....
tai ką man dabar pasikart? Esu mėlynakis, apžėlusia krūtine (nugaros nežinau - nesimato man.... biggrin.gif ) su alaus pilvuku, ne ciciniškais dantimis ir prakaituojančiom kojom. ...panagės irgi kartais ne sterilios - ne klebonu mat dirbu.

Kam jum išvis tie vyrai, jei jau kiekvienas bruožas kelia NET pasišlykštėjimą...gyvenkit sau švaručių barbių pasaulėly.....

nesikark, man buten tokie patinka rolleyes.gif
Atsakyti
paskaicius susidaro ispudis, kad visos toookios idealios, o ju aplinkoje pilna visokiu nedaug nutolusiu nuo bezdzioniu ir labai nevalyvu... Pacios truputi dazniau i save paziurekit.

Peace 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aibi @ 2011 02 21, 12:30)
Nesupratau taves... blink.gif
Papildyta:

Buna tokiu vyru,bet dazniausiai taip megsta puostis cigonai smile.gif

buna tokiu vyru cigonu bet dazniausiai taip puosiasi ir dazosi MOTERYS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vienoi ausy 3 auskaraikitoi vienas ant visu pirstu ziedu kiek telpa neskoningai derinamas auksas ir sidabras dar ziurek kokia gintarine apyranke bus doh.gif
Atsakyti
Nieko nera baisiau uz riebu vyra , vos pavelkanti pilva ir salia jo einancia "manekene" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2011 04 07, 08:13)
Nieko nera baisiau uz riebu vyra , vos pavelkanti pilva ir salia jo einancia "manekene" smile.gif

Man tai manekenės visai nebjaurios, na, nežinau, kaip ten su jų charakteriais...
Atsakyti