Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(inero @ 2009 10 21, 10:11)
Labas rytas, vakar pasidariau kraujo tyrimą 36,8 parodė neštuma, šiandien 12 dp ryte biski kraujavo kaip bausu negaliu, dabar nuejau padariau  NT parodė viena ryškia kita vaiduokline, bet yra. Kaip baisu, kad viskas gali baigtis, o gal taip turi buti, daktarei paskambinau pasake laukiam jau nieko negalima padaryti arba liks žirniukai arba ne verysad.gif

Man kraujo testukas rode kibima (23), testas vaiduokli, o pati kraujavau verysad.gif
Butinai pasiskambink savo daktarei. Ji pasakys kokius vaistukus vartoti ir patars pakartoti HCG po poros dienu. Tiesa, daktare M pasake padidinti vaistuku doze, o daktare U sake, kad gamtos nepakeisi ir nieko neskyre, tik testuko pakartojima. verysad.gif
Pati gulek ramiai, saugok save ir zirniukus 4u.gif
Atsakyti
O babaigoj kaip pas tave baigėsi ir kaip dabar?
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Inero, laikykis! 4u.gif Ir tik nenuleisk ranku. Butinai pakalbek su gydytoju.

QUOTE(skorpas35 @ 2009 10 21, 07:46)
JUB4 , kaip tu jautiesi?

Gerai, aciukas wub.gif 4u.gif 4u.gif HCG auga. Dabar laukiu nesulaukiu, kada pamatysiu savo zirniuka/us. wub.gif wub.gif

Sekmes visoms mergaitems - laukiancioms ir planuojancioms 4u.gif

Atsakyti
Sveikutės visos,
Džiaugiuosi už tas kurioms pavyko thumbup.gif ir puikiai suprantu tas kurioms nepasisekė, surasti žodžiuos paguosti be galo sunku, linkiu tik stiprybės... verysad.gif

Atėjau papaskot savo istoriją, gal mergaitės pasimokys iš mano skaudžios patirties...
Po pirmos laparoskopijos Kaune pernai pasakė kad mano nepratekami kiaušintakiai ir tik IVF gali padėti susilaukti vaikiukų. Darėm tris IVf, bet rezultate tik du nesivystantys nėštumai...
Šiemet rugpjūčio mėnesį darė laparo su histeroskopija. Ant kiaušidžių abiejų endometiozės židiniai, nors taip ir neaišku liko, nes po tyrimo paaiškėjo kad folikulinės cistos. Na o histeroskopijos kaip ir nepavyko atlikti... nes iš kart už gimdos kaklelio sąaugos... Sakė gal sąaugos atsirado po atliktų abrazijų po nesivystančių nėštumų... o gal jau taip yra nuo seniau, nieks negali pasakyt kaip dabar iš tikro, gaila sugaišto laiko, gaila išleistų šitiek pinigų trims IVF....
Juk jau pirmo IVF metu sunkiai sekėsi įsodinti, vadinasi tos sąaugos jau tada buvo. Po nepavykusio IVF gydytojas sugebėjo tik paskėsčiot rankom ir nurašyt ant gamtos klaidų...
Čia ne gamtos klaida, klaida mano, kad nereikalavau histeroskopijos, o jų klaida kad nepaskyrė...
Šią savaitę padarė gimdos nuotrauką. Čia darė dėl sąaugų, norėjo pasižiūrėt kiek jų yra ir ar prateka skystis už sąaugų toliau į gimdą, aišku pratekėjo ir ką jūs manot, kiaušintakiai taigi PRATEKAMI!!!!!!
Nu žinokit negaliu nesikeikus, taigi po pirmos laparo pasakė kad nepratekami ir vienintelis kelias IVF, mes patikėjom ir nuėjom darytis IVF.... nervas ima kad be reikalo darėm 3 IVF, o tikros priežasties kodėl nepastoju nenustatė
nu žinokit norisi tokius gydytojus paduot į teismą...
Man visą laiką nedavė ramybės ta mintis, kad per nuotrauką buvo pratekami kaiušintakiai o jau per laparo už dviejų mėn nepratekami, bet negi pulsi vėl prašytis laparoskopijos, o po pirmo nesivystančio klausiau gal laparo pakartot ar histeroskopiją padaryt, atsakė netikslinga... va tau ir netikslinga...
Matyt tos sąaugos buvo iš anksčiau ir dėl to negalėjau natūraliai pastot, o kiaušintakiai visai ne prie ko, o nesivystymui matyt įtakos AFS turėjo... nes vėl pakartojau tyrimus ir yra tas AFS.
Nu nervas ima nerealiai
Tikiuosi kas nors pasimokys iš mano klaidų ir nepuls darytis IVF be laparoskopijos ir histeroskopijos, liūdna kad Lt taip atmestinai žiūri vaisingumo "gydytojai" ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 21 spalio 2009 - 11:05
QUOTE(RositaK @ 2009 10 21, 09:23)
o jerguteliau, snaigutes suzibo tavy  wub.gif o kraujavo svieziu krauju? dabar tik ramybes, pokalbio su zirniukais ir poilsio  4u.gif dar gal pakartok HCG rytoj  4u.gif nu kaip norisi tiketi, kad su snaigutemis gereja procentas...  rolleyes.gif
Hele???
Sese, laukiam tavo HCG taipogi  g.gif  4u.gif

Rositele, kad aš jau nedarysiu kraujuko, popietų vakar kaip ir apstoję buvo, o iš po šios nakties vėl labai daug, tiesiog gabalais krenta. Skambinau stimuliavusiai gyd., tai sakė labai gaila, bet turbūt domėjotės ir skaitėt, kad sėkmingų atvejų tik 1/4 būna, atsakiau taip, taip, žinau. Tik nepaklausiau apie aspiriną, pati vakar nebegėriau, folio rūgštį pabaigsiu, gal įvyks ir mums "stebuklas" kaip victorijai ar Corinai, nes kito karto manau, kad nebebus, nes pinigėlių nebėra, o tokie laikai, tai greit ir nebus, o vėliau jau amžius smile.gif .
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Laimuze, perskaiciau tavo pasisakyma ir pagalvojau kiek daug jame yra teisybes.As taip pat laukiu susitikimo su savo ginekologe,tarsimes del histeroskopijos, nes po kiekvienos lapraskopijos vis kitoki rezultatai visiskai nesutampantys su nuotraukomis ir vis laukimas ir neatsakyti atsakymai,kodel neiseina,kodel nepavyksta, o atsakymu nera,todel bandysiu pati ju ieskoti 4u.gif

Inero,kaip tu?

lola.lola,laikyk savo snaigutes stipriai stipriai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 21, 10:12)
as truputy kraujavau ,tai man gyd liepe gerti duphaston tol kol kraujuosiu po 2 tab per diena,gal tu pasiteirauk gines,nes jis kazkiek padeda pristabdyti kraujavima,o be to kai kraujuoji tai crinonas isbega su krauju ir jo organizmas nebegauna,o duphaston kaip ir crinonas -progesteronai,ir dar liepe gerti estrofemo,nes tas kraujavimas gali reiksti gleivines atsisluoksniavima ir man padejo mirksiukas.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

suvilte, po kiek estrofemo gerei? g.gif
Atsakyti
sese, nesutinku su tavim, a vistiek pasidaryciau HCG 4u.gif bet kokiu atveju, laikykis wub.gif
Laimuze, tavo istorija sukrecianti, taciau as labiau tikeciau laparoskopine info negu gimdos nuotraukos info 4u.gif aisku, dar visa info priklauso nuo ja interpretuojancio gydytojo unsure.gif dabar mane subalamutijai - ka man daryti su tais savo hidrosalpingsiniais kiausintakiais doh.gif taip ir metausi - viena diena-pjauti, kitadiena -jau abejoju...
Atsakyti
QUOTE(Sesė2 @ 2009 10 21, 11:08)
Rositele, kad aš jau nedarysiu kraujuko, popietų vakar kaip ir apstoję buvo, o iš po šios nakties vėl labai daug, tiesiog gabalais krenta. Skambinau stimuliavusiai gyd., tai sakė labai gaila, bet turbūt domėjotės ir skaitėt, kad sėkmingų atvejų tik 1/4 būna, atsakiau taip, taip, žinau. Tik nepaklausiau apie aspiriną, pati vakar nebegėriau, folio rūgštį pabaigsiu, gal įvyks ir mums "stebuklas" kaip victorijai ar Corinai, nes kito karto manau, kad nebebus, nes pinigėlių nebėra, o tokie laikai, tai greit ir nebus, o vėliau jau amžius smile.gif .
Sėkmės 4u.gif

Sesė2 console.gif, labai gaila, kad nepasisieke. Laikykis, gal isvaziuokit antram medaus men. (nebutinai gi toli vaziuot 4u.gif ), o ten smileysex.gif ir nestuke.gif . Didziausios sekmes mirksiukas.gif

Jei man nepasiseks - mes irgi nekartosim, nes, kaip ir tau - amzius verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vic: 21 spalio 2009 - 11:37
Paaiškinkit jūs man ne, išmanėlei, ar man irgi reikia prašytis laparoskopijos ar histeroskopijos jei kaip ir jokių problemų nejaučiu, cilkas reguliarus, O visada vyksta, jokių patepliojimų ne mmm metu, hormonai tvarkoj ax.gif . Dar turiu laiko iki IVF, tai norisi padaryti viską maksimaliai kas nuo manęs priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Sesė2 @ 2009 10 21, 10:08)
Rositele, kad aš jau nedarysiu kraujuko, popietų vakar kaip ir apstoję buvo, o iš po šios nakties vėl labai daug, tiesiog gabalais krenta. Skambinau stimuliavusiai gyd., tai sakė labai gaila, bet turbūt domėjotės ir skaitėt, kad sėkmingų atvejų tik 1/4 būna, atsakiau taip, taip, žinau. Tik nepaklausiau apie aspiriną, pati vakar nebegėriau, folio rūgštį pabaigsiu, gal įvyks ir mums "stebuklas" kaip victorijai ar Corinai, nes kito karto manau, kad nebebus, nes pinigėlių nebėra, o tokie laikai, tai greit ir nebus, o vėliau jau amžius smile.gif

Sese2, labai gaila kad taip verysad.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 10 21, 11:26)

Laimuze, tavo istorija sukrecianti, taciau as labiau tikeciau laparoskopine info negu gimdos nuotraukos info  4u.gif aisku, dar visa info priklauso nuo ja interpretuojancio gydytojo  unsure.gif dabar mane subalamutijai - ka man daryti su tais savo hidrosalpingsiniais kiausintakiais  doh.gif taip ir metausi - viena diena-pjauti, kitadiena -jau abejoju...

Nu aš irgi tikėjau, laparo rezultatais, bet gimdos nuotrauka daryta prieš pirmą laparoskopiją, rodė, kad kiaušintakiai prateka, laparo kad neprateka ir vėl gimdos nuotrauka daryta dabar neseniai parodė kad prateka, tai kaip tai suprast? gydytoja pati stebėjo ir sakė kad pratekėjo....
Dar laukia laparo ir histeroskopija, kai šalins sąaugas, prašysiu kad dar patikrintų kiaušintakių pratekamumą. Nu taip nebūna, kad nuotraukoj prateka, o laparoo ne. Kike rodžiau gydytojų visi stebėjosi, sako būna atvirkščiai, per nuotrauką neprateka o per laparo prateka...
Nežinau ką tau patarti.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpas35 @ 2009 10 21, 11:37)
Paaiškinkit jūs man ne, išmanėlei, ar man irgi reikia prašytis laparoskopijos ar histeroskopijos jei kaip ir jokių problemų nejaučiu, cilkas reguliarus, O visada vyksta, jokių patepliojimų ne mmm metu, hormonai tvarkoj  ax.gif . Dar turiu laiko iki IVF, tai norisi padaryti viską maksimaliai kas nuo manęs priklauso...

O gimdos nuotrauką darė tau? Tavo vietoj bent histeroskopiją pasidaryčiau, juk ten nieko nepjausto, apžiūrės gimdą iš vidaus ar ko blogo nėra, nes ta echoskopija tai šešėlių mokslas. Man kiek laiko niekas nieko neįtarė, kol nepadarė histeroskopijos...
Atsakyti