Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Lin4ia @ 2009 10 28, 20:01)
Labas vakarelis mergaites!

Gal priimsit mane i jusu bureli? Planuoju darytis pirmaji IVF ir
turiu keleta klausimeliu  blush2.gif
Gal zinosit ar yra cia tokiu kuriom pacia stimuliacija dare gyd. Klimas
o IVF procedura visiskai kitoje klinikoje? Ar tai normali praktika
kad vienas gydytojas stimuliuoja, o IVF daro kiti?
Kurioj klinikoj kokybiskiausiai atlieka IVF (Vilniuje), o gal
apsimoka vaziuoti paciai procedurai i LV arba net Baltarusija?  blush2.gif 
Busu dekinga uz informacija ir jusu nuomones  wub.gif

Noreciau pasidalinti savo patirtimi,aisku ji nedidele dar labai:man taip pat dare stimuliacija vienas gydytojas, o pacia procedura atliko kitas gydytojas.Nezinau ar tai gerai,ar ne, bet taip buna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Atzalele @ 2009 10 29, 18:19)
Man - taip  smile.gif
Aciu.Gal dar kas parasysit...
*****,o kodel kazin man neparode?arba man reikejo paprasyti gal,kad parodytu,daba galva suku,gal isvis neikele?bet gal taip nebus...
Atsakyti
QUOTE(Gintaleo @ 2009 10 29, 18:29)
Noreciau pasidalinti savo patirtimi,aisku ji nedidele  dar labai:man taip pat dare stimuliacija vienas gydytojas, o pacia procedura atliko kitas gydytojas.Nezinau ar tai gerai,ar ne, bet taip buna  smile.gif
Papildyta:
*****,o kodel kazin man neparode?arba man reikejo paprasyti gal,kad parodytu,daba galva suku,gal isvis neikele?bet gal taip nebus...

neprisigalvok lotuliukas.gif man pirma karta rode(ir nieko)o antra karta nerode ir nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors esu cia tik aktyvi skaitytoja, bet visgi noriu pasidalinti savo nerimu ir viltim. Siandien isodino 3 zirniukus, tikiuosi, kad bent vienas prikibs. Ispunktavo man 18, 12 apsivaisino, tai dar ir uzsalde kitiem kartam, bet tikiuosi, kad ju nereikes smile.gif Nezinau kaip cia tas savaites pratempti reikes.... Dar noriu jusu paklausti, daktare sake, kad gleivine pas mane 11likos, ar tai gerai? Mum cia pirmas kartas, tai nelabai zinau ko ir klausti ten, turbut galvoja nu ir lope, niekas nerupi smile.gif O rupi dar ir kaip. Be to dare ne IVF, o ICSI. Zodziu, vienaip ar kitaip prie kazkuriu rato prisijungsiu, tikiuosi prie nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 29, 18:44)
neprisigalvok lotuliukas.gif man pirma karta rode(ir nieko)o antra karta nerode ir nestuke.gif  lotuliukas.gif

Nu ir as taip galvoju,kad nereik cia man sukti galvas, juk butu nesamone,jei gu taip butu...bet palaikymas ir kazko paneigimas ar patvirtinimas geras dalykas.Labai aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaLNiene @ 2009 10 29, 19:16)
Nors esu cia tik aktyvi skaitytoja, bet visgi noriu pasidalinti savo nerimu ir viltim. Siandien isodino 3 zirniukus, tikiuosi, kad bent vienas prikibs. Ispunktavo man 18, 12 apsivaisino, tai dar ir uzsalde kitiem kartam, bet tikiuosi, kad ju nereikes smile.gif Nezinau kaip cia tas savaites pratempti reikes.... Dar noriu jusu paklausti, daktare sake, kad gleivine pas mane 11likos, ar tai gerai? Mum cia pirmas kartas, tai nelabai zinau ko ir klausti ten, turbut galvoja nu ir lope, niekas nerupi smile.gif O rupi dar ir kaip. Be to dare ne IVF, o ICSI. Zodziu, vienaip ar kitaip prie kazkuriu rato prisijungsiu, tikiuosi prie nestuke.gif

kodel neprireiks? o broliukai, sesutes? mirksiukas.gif
11 gleivine manau thumbup.gif
tau dare IVF+ICSI, taip kad pataikei i teisinga palaikymo kpmanda, o po poros savaiciu linkiu prisijungsi ir prie nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaleo @ 2009 10 29, 19:25)
Nu ir as taip galvoju,kad nereik cia man sukti galvas, juk butu nesamone,jei gu taip butu...bet palaikymas ir kazko paneigimas ar patvirtinimas geras dalykas.Labai aciu. 4u.gif

ir siaip manau ,bent jau mano gines tiesiog veidas nusvito kai pamate kad man pavyko pastoti,ji buvo tokia laiminga tai l.matesi,tiesiog noriu pasakyti,kad jos irgi nori geru rezultatu,bet deja kartais galbut ir jos bejeges,o kartais gal ir padaro klaidu...teisingai nesuk sau galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaLNiene @ 2009 10 29, 19:16)

gleivine puiki,o ir derlius bigsmile.gif thumbup.gif tau turbut dare IVF+ICSI,linkiu kuo ramesniu savaiteliu,o svarbiausiai gero rezultato nestuke.gif ,o gal sake keliu lasteliu buvo?
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 29, 19:52)
gleivine puiki,o ir derlius bigsmile.gif  thumbup.gif tau turbut dare IVF+ICSI,linkiu kuo ramesniu savaiteliu,o svarbiausiai gero rezultato nestuke.gif ,o gal sake keliu lasteliu buvo?

Ne nesake, tik sake, kad du is ju superiniai smile.gif tikiuosi nemelavo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Madissa @ 2009 10 29, 19:30)
kodel neprireiks? o broliukai, sesutes?  mirksiukas.gif
11 gleivine manau  thumbup.gif
tau dare IVF+ICSI, taip kad pataikei i teisinga palaikymo kpmanda, o po poros savaiciu linkiu prisijungsi ir prie nestuke.gif

Tai, kad as optimiste, tai manau, kad bent du liks biggrin.gif , o jei visi trys, tai tikrai nereikes nei sesiu, nei broliu biggrin.gif biskeli svaigstu, bet gal bent viena taip prisikalbinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalniene, viskas pas tave puikiai kaip matyt thumbup.gif 4u.gif kuo ramesnio ir palaimingesnio laukimo wub.gif
man tik viena karta parode ''embrioniukus'', o tiksliau tik toki sviesu darini (man jis buvo kaip kokia aureole mano gimdoje, tai kazkaip net susigraudinau is palaimos), kuriame jie ''sedi'', nes patys embrionai pasak gin. yra per mazi pamatyti plika akimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KaLNiene @ 2009 10 29, 20:09)
Ne nesake, tik sake, kad du is ju superiniai smile.gif tikiuosi nemelavo smile.gif

Papildyta:

Tai, kad as optimiste, tai manau, kad bent du liks biggrin.gif , o jei visi trys, tai tikrai nereikes nei sesiu, nei broliu biggrin.gif biskeli svaigstu, bet gal bent viena taip prisikalbinsiu mirksiukas.gif

saunuole thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Aš su klausimu. Gal yra tokių, kas išmanot reikalus su pregniliu ? po kiek parų išgaruoja iš organizmo vaistukai ? man šiandien 9dpį, ryte prasitestinau - yra vaiduoklis. bet pregnilį (dozė 1666 - trečdalis nuo dozės 5000) leidausi pirmadienį. tai ar čia vaistų likučiai ar ne ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 10 29, 15:30)
Milijonai moterų visam pasaulyje serga endometrize, tai reiškia, kad jos visos turėtų masiškai mirti nuo vėžio kaip nuo kokio viruso. g.gif
Nežinau, aš kažkaip netikiu tuo dalyku. unsure.gif

sell, paskaitik atidziau visa diskusija apie endometrioze auksciau, ir nesigasdink pati ir kitų neklaidink mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintaleo @ 2009 10 29, 18:29)
Noreciau pasidalinti savo patirtimi,aisku ji nedidele  dar labai:man taip pat dare stimuliacija vienas gydytojas, o pacia procedura atliko kitas gydytojas.Nezinau ar tai gerai,ar ne, bet taip buna  smile.gif
Papildyta:

as neprasiau, nes nezinojau, kad galima paprasyti, bet man parodė smile.gif
Atsakyti