VISOMS mergaitems Aciu uz palaikyma, gerus, siltus zodzius
QUOTE(munytte @ 2009 11 03, 12:13)
Sveikutes
Lola.Lola, laikykis mergyt, zinau kad ner paguodos zodziu,tik laikas ta skausma uzmarsins.....Labai gaila
Rosita, su praejusiu gimtadieniu, linkiu paciu didziausiu noru issipildymo
Na o as mergaites jau po punkciojos, ispunktavo dvi kiausialastes, siandien popiet jau tueciau suzinot ar kas nors apsivaisino,ir ar dalinosi, tikiuos pacio geriausio
Munytte, DIDZIULES tau sekmes. As visada tikiui tokiu rizikingiausiu, netikeciausiu atveju SEKME
QUOTE(Zaizute @ 2009 11 03, 19:42)
Sveikos, merginos,
"Prisiduodu", kad 1 IVF man vis dėlto džiaugsmo nesuteikė... Sekmadienį viskas išsisprendė neigiama linkme. Kažkaip baugoka tai sužinoti lapkričio 1 d. - visokiausių nesąmonių papildomai prisigalvojau...
Liūdžiu kartu su spalio mėn. likimo draugėmis

už jų ir mano nenusisekusius rezultatus...
Gal pasidalintumėte patirtimi, kiek vidut. kainuoja snaigučių įsodinimas? Gal yra kokia snaigučių sėkmės statistika?
Nu va,Zaizute... Kaip as tave suprantu
Ar atejo mmm ar HCG neigiamas?
Gerai, kad turite snaiguciu

Snaiguciu statistika geriau nesidomes ir nesinervuok. Tikrai yra mergaiciu, kurioms paiseke su snaigutemis (jei neklystu Dovi, Dizzy..). Atsildymas su isodinimo procedura mums kainavo 2000 Lt + vaistukai apie 100 lt. Tad ishverk sio karto skausmeli ir renkis kitam SEKMINGAM startui
O as siandien po savo visu naktiniu verkimu (si karta labai pramuso sis reikalas) nuejau i darba kaip visa nakti geres barsukelis uztinusi, ir MB neishsimiegojes, nes verkiau tai jam i krutine
Zarazu mmm vi dar nera, o ir pilvuko spazmai kasvakariniai nekamuoja kolkas

, ir Crinonas nekrenta, vis dar tie patys bespalviai ishsiskyrimai kamuoja.
Mergytes-kumytes, o po nesekmingu IVF, esant reguliariam mmm ciklui, kada ateiavo nelabosios? Per pirmuosius mano IVF mmm ateidavo anksciau nei iprastai, o dabar nieko
Kiek man ju laukti ir kada nerimauti?