Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

O kazi kur Daiva forumiete dingo?
Atsakyti
munytte - kad tas vienas būtų pats stipriausias ir liktų ten visus 9 mėn 4u.gif wub.gif spaudžiu kumštukus už tave wub.gif

P.S. mergytės sveikinu visas su pirmu sniegu (bent jau Kėdainiuose šiandien jo nemažai) 4u.gif

user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2009 11 05, 09:43)
munytte - kad tas vienas būtų pats stipriausias ir liktų ten visus 9 mėn  4u.gif  wub.gif  spaudžiu kumštukus už tave  wub.gif

P.S. mergytės sveikinu visas su pirmu sniegu (bent jau Kėdainiuose šiandien jo nemažai)  4u.gif

user posted image

wub.gif

ar gavai y az?nes nelabai moku ten elgtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 11 05, 10:05)
ar gavai y az?nes nelabai moku ten elgtis blush2.gif

gavau gavau oro_buckis.gif viską tu ten moki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2009 11 05, 09:43)
munytte - kad tas vienas būtų pats stipriausias ir liktų ten visus 9 mėn  4u.gif  wub.gif  spaudžiu kumštukus už tave  wub.gif

P.S. mergytės sveikinu visas su pirmu sniegu (bent jau Kėdainiuose šiandien jo nemažai)  4u.gif

user posted image

wub.gif

Aciu megaites uz palaikyma, uz nuosirdzius linkejimus, labai tikiuos, kad jie issipildys 4u.gif
Atsakyti
munytte,juk sakoma,kad svarbu ne kiekybe o kokybe,todel pamatysi ir vieno stipruoliuko uzteks 4u.gif ramaus laukimo,ilsekis nuo visko wub.gif

P.S nejaugi jau ziema prasidejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allisa: 05 lapkričio 2009 - 11:16
QUOTE(munytte @ 2009 11 04, 21:44)
Sveikos mergaites, na va, pagaliau as jau grizau.Vis gi, apsivaisino tas vienas maziulis embrionas.Isodino labai gera, 4 lasteliu embriona.Ir lapkr.16d.turesiu nulesit kraujuka 4u.gif

tikimes stipruolio wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 11 04, 22:44)
Sveikos mergaites, na va, pagaliau as jau grizau.Vis gi, apsivaisino tas vienas maziulis embrionas.Isodino labai gera, 4 lasteliu embriona.Ir lapkr.16d.turesiu nulesit kraujuka 4u.gif

sveika, jei tave paguos- tai man irgi isodino vieninteli mano tureta 4 lasteliu embriona, nieko nesitikejau, tad vaiksciojau rami smile.gif turiu dabar maza pupa ant keliu. sekmes ir laikykis 4u.gif
Atsakyti
laba diena hi.gif jus man vistytei patarkit, nes ima panika, kad vyras nesuleidzia reikiamos gonalio dozes. ryt paskutinis kartas is piestuko, o jame dar like nu bent dviem kartam. ar gali but taip, kad ten kaip rezervas? ir siaip viskas taip greit susileidzia,kad man ispudis, jog tiks koks lasas patenka cry.gif pradzioj bijojau hiperstimuliacijos /juolab, kad turiu PKS tai iskart perspejo, kad didele galimybe/, dbr bijau, kad vaistu nesusileidziu...mano doze 75, du trakst buna mastau.gif
visas su pirmom snaigem!!!
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 11 05, 13:40)
laba diena  hi.gif jus man vistytei patarkit, nes ima panika, kad vyras nesuleidzia reikiamos gonalio dozes. ryt paskutinis kartas is piestuko, o jame dar like nu bent dviem kartam. ar gali but taip, kad ten kaip rezervas? ir siaip viskas taip greit susileidzia,kad man ispudis, jog tiks koks lasas patenka  cry.gif pradzioj bijojau hiperstimuliacijos /juolab, kad turiu PKS tai iskart perspejo, kad didele galimybe/, dbr bijau, kad vaistu nesusileidziu...mano doze 75, du trakst buna mastau.gif
visas su pirmom snaigem!!!

o tai tu pirmakart leidiesi gonali? tikrai nepergyvenk, tikrai ir turi buti du trakstelejimai ir isileidzia tikrai tiek, kiek reikia mirksiukas.gif ir beveik visada lieka gonalio piestuke dar vaistuku smile.gif na, bent jau man likdavo. kai pries IUI stimuliuodavausi
Atsakyti
QUOTE(larnaka @ 2009 11 05, 13:29)
o tai tu pirmakart leidiesi gonali? tikrai nepergyvenk, tikrai ir turi buti du trakstelejimai ir isileidzia tikrai tiek, kiek reikia  mirksiukas.gif ir beveik visada lieka gonalio piestuke dar vaistuku smile.gif na, bent jau man likdavo. kai pries IUI stimuliuodavausi

aha, pirmakart ax.gif acius labai. nuraminai karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 11 05, 14:47)
aha, pirmakart ax.gif acius labai. nuraminai karsta.gif

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti