Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Hele, thumbup.gif dabar skaityk tas knygas likusias 2 savaites ... wub.gif
linkiu dvynukų mirksiukas.gif

RositaK, gal Sicily nepyktų, jei įkeltum į pastvėrusias wub.gif taip smagu už ją wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 10 22, 10:06)
RositaK, gal Sicily nepyktų, jei įkeltum į pastvėrusias  wub.gif  taip smagu už ją  wub.gif  wub.gif

kada? kaip? kur? kelintas IVF? thumbup.gif ot slapuke 4u.gif ai, as nestukiu skyrelio neskaitau... unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 10 21, 21:12)
parsivežėm šiandien tris kleckučius  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

saugok dabar save wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 10 22, 09:01)
vic, nepakartojama, kelinta jums diena siandien p.i.?  4u.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif 7 diena.

atzalele, kaip ten pas tave???? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vic: 22 spalio 2009 - 09:29
QUOTE(RositaK @ 2009 10 22, 10:25)
kada? kaip? kur? kelintas IVF?  thumbup.gif ot slapuke  4u.gif ai, as nestukiu skyrelio neskaitau...  unsure.gif  ax.gif

o aš paskaitau... wub.gif taip sakant padedu "nešiot" lotuliukas.gif ten ir pasigyrė.. wub.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas daugiau info turi apie diphereline vaistuko kompensavima?Ar kam nors kompensavo si vaista turint endo? Cia Lietuvoje? Ir kelinta stadija turint? mirksiukas.gif Dekui is anksto! 4u.gif
Atsakyti
nu čia įdomiai, visom skiria Gonal, man paskyre Puregon leistis, visos leidziasi Cetrodite, man paskyre Orgalutran, gal žinot koks skirtumas tarp šių vaistų? čia pas gyd.U
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2009 10 22, 09:31)
Mergaites, gal kas daugiau info turi apie diphereline vaistuko kompensavima?Ar kam nors kompensavo si vaista turint endo? Cia Lietuvoje? Ir kelinta stadija turint?  mirksiukas.gif  Dekui is anksto!  4u.gif

Ši diagnozė galioja tik atlikus laparaskopiją ir po jos nustačius pakitimus, tik tada gydymas kompensuojamas.
Papildyta:
QUOTE(Silva80 @ 2009 10 22, 09:39)
nu čia įdomiai, visom skiria Gonal, man paskyre Puregon leistis, visos leidziasi Cetrodite, man paskyre Orgalutran, gal žinot koks skirtumas tarp šių vaistų? čia pas gyd.U

nepergyvenk 4u.gif 4u.gif , as po puregono, rezultatai puikus thumbup.gif , o su gonaliu 2 kartus nieko neisejo. Sekmes wub.gif
P.s. vat tik to antro keiksmažodžio (Orgalutran) tai as nezinau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už gražius palinkėjimus 4u.gif

QUOTE(Silva80 @ 2009 10 22, 10:39)

man irgi visada skirdavo gonalį. o šį kartą stimuliavausi su puregonu, orgalutranu ir luveriu. pasak giniaus, šį kartą emrionų kokybė geresnė 4u.gif
tad visiškai pasitikėk savo gine. ji tikrai žino ką daro 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Helė @ 2009 10 22, 09:00)
ačiū mergaitės už gražius palinkėjimus  4u.gif

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes...

na tikrai sita palatele verda...
tiek dziaugsmo, teigiamu emociju ir skausmo kartu... wub.gif

dziaugiuosi labai kiekviena teigiama zinute, braukiu asara su tom, kurioms nepavyko...

QUOTE(vic @ 2009 10 22, 08:29)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif 7 diena.

atzalele, kaip ten pas tave???? wub.gif

nezinau g.gif as savo organizmo jutimais visiskai nepasitikiu...ne karta yra apgaves blush2.gif ir siaip manau viskas nuo dideliu vaistu doziu...
o keisciausia, kad neturiu jokio sesto jausmo, kaip sikart viskas baigsis...
ir nenoriu net galvoti, kas bus, jei ne....

o tu kaip?

o kada tau gydytoja sake jau darytis HCG? man sake pirmadieni...tai tau turetu buti antradieni g.gif

ir dar norejau paklausti - minejai, kad "per sena" tolesniems bandymams...tai as norejau paklausti, kada tas amzius jusu nuomone, kai jau nebeverta bandyti g.gif
Atsakyti
inero, kaip tu? ar kraujuoji dar? HCG kartojai? 4u.gif 4u.gif
Silva80, kelintas tau IVF? galiu ikelti i sarasiuka? ax.gif 4u.gif
Atsakyti