Įkraunama...
Įkraunama...

Netoleruojamo maisto testas

4u.gif Atkalbėjot...o tai jau galvojau darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 02 20, 10:17)
4u.gif Atkalbėjot...o tai jau galvojau darytis g.gif

Na, manau, tikrai nesidaryk, jei turi problemų su antsvoriu, geriau kreiptis į dietologus, kurie išmokins sveikai maitintis, nes kiek domėjaus, norint tikrai numesti svorį ir jį išlaikyti, reikia ne dietų laikytis, o keisti gyvenimo būdą.
Atsakyti
dariausi ir aš, visa alga buvo tam paskirta doh.gif žiauria itikėjau, norėjau stebuklingo recepto gerai savijautai, svorio mesti nereikėjo, net centre (Kaune) stebėjosi, kam aš čia darausi jį lotuliukas.gif o va dariausi ir .... mėginant valgyti tas avižines, sorų košes .... na nesugebėjau prisiversti, nu nieeeekaip, jos atkrito tai ir valgyt neliko ką lotuliukas.gif vienžo, nusilpau tik! nuvažiavau pasikonsultuoti, leido daugiau jau valgyti iš sąrašo ir tiek. aš dabar lig šiol tiesiog stengiuos tų produktų nevalgyti jei galiu, na pakeičiau aliejų, arbatą ir pan., bet kad aklai laikytis, tai neįmanoma buvo, nes valgyt burokėlius apšlakstytus citrina.... nu atleiskit, kiek galima... o ir mano didelės alergijos medui absoliučiai neparodė!!!
Atsakyti
Žinot ką paskaičiau jūsų temelę ir atsisakiau darytis testą. Juk vis dėl to pas Tulčiną klinikoje dabar testas kainuoja net 1050 lt. doh.gif Vis dėl to pinigai nesimėto. g.gif


O dėl alergijos produktams Klinikose vaikams mėginius irgi atlieka.Gal ir suaugusiems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 28 vasario 2008 - 15:29
Nu jo blink.gif Pasiskaičiau jūsų visus komentarus, tai noras kaipmat atšoko doh.gif Dar labiau atšoko pamačius kainą - 1050 litų.... Svorio numesti man nereikia, tiesiog norėjau žinoti, kurie produktai man netinka, nes jau 10 metų kovoju su nuolatiniais veido bėrimais ir jokia kosmetika nepadeda, o išbandžiau labai labai daug ką ax.gif Dabar naudoju porą mėnesių natūralią, sertifikuotą iš visokių žolelių, be chemijos ir pan, bet akivaizdžių rezultatų dar nematau. Galbūt reikės kreiptis dėl alergijos tyrimo, gal kainuos pigiau doh.gif Nors, atrodo, gan sveikai maitinuosi, negeriu kavos, nerūkau verysad.gif
Atsakyti
Yra ir pigiau,as Kaune naturalios medicinos centre uz 250 lt dariaus.Gal dabar bus pakile kainos,bet tikrai nedaug.Jie ne is kraujo daro.
Man padejo,numeciau gal 10 kilu.Dabar vel priaugineju blush2.gif
Mano nuomone,kur bedarytum ir kas bedarytu jei del anstvorio tai kiekvienai po toki saraseli ir svoris tikrai kris.Svarbiausia nevalgyt kalnais ir maziau riebaus maisto.
Atsakyti
Sveikos
As ir dariausi si testa pries kelis menesius, ne del svorio o del zvynelines. Tikejausi suzinoti kazka tokio kad sumazinciau sia liga. Bet po menesio man jinai dar labiau paumejo. O Produktai pasirode kurie man netinka jau as juos pati per laika atisrinkus esu> Ir nieks man nepagelbejo. Pati matinimosiiprocius siek tiek pakoregavau ir viskas. O kad ten butu stebuklas ir kad jau kazkoks maistas tave tukina tikrai netikiu. Tiesiog man pradejo gereti kai as pradejau viska bet po truputi vartoti 4u.gif ir tam tikru laiku. Ypac vakare negalima bet kisti ax.gif
Atsakyti

jei nereikia svorio numesti, tai porcijos didesnes buna smile.gif o jei reikia, tai tiesiog maziau gramu visko smile.gif

QUOTE(Karmen @ 2005 10 19, 13:07)
Labas xenzy  4u.gif
Aš jau seniai labai norėjau daryti šį testą dar kai jisai kainavo 600 Lt ir testavo su 100 produktų. Dabar testuoja su 150 produktų. Buvo gaila pinigų.
O dabar apsisprendžiau nes kaip ir tu aš turiu sveikatos problemų, kurių tradicinė medicina neišsprendžia. Tai būtų viena priežastis.
Be to po vestuvių priaugau svorio, nes prisipažįstu per medaus mėnėsį kaip paėdžiau tai niekaip neina man atsikratyti tais papildomais kilogramais nors atrodo ir kieki sumažinau. Tai irgi viena iš priežasčių būtų svorio sureguliavimas.
Ir šiaip norisi  pagerinti savijautą, nes jaučiu kad kartais nėra jėgų ką nors daryti, tiesiog noriu eiti miegot ir nieko neveikt. Tai irgi gali būti kaltas blogas maitinimasis.
Šiaip kaip supratau blogas maitinimasis gali būti daugelio ligų bei simptomų priežastimi.

Mano viena bendradarbė darėsi tą testą tai galiu pasakyt rezultatas buvo stulbinantis, bet ir jos pastangos buvo išties nemažos. Jinai tą testą darė nes buvo tikrai labai apkūni, netgi pasakyčiau stora. Kai aš ja pamačiau po kelių mėnėsių pertraukos jinai buvo numetusi apie 20 kg aš jos net nepažinau, nes kai žmogus numeta tiek svorio tai net veido bruožai pasikeičia  biggrin.gif

Bent kiek mane informavo tai tikrai nėra taip kad jeigu ir neturi svorio problemų tau pradės kristi svoris. Atseit kiekvienam individualiai sudaro tą valgiaraštį atitinkamai ar žmogui reikia numesti svorį ar ne.

Xenzy o kokios pas tave problemos jeigu nepaslaptis?  4u.gif Kiek skaičiau, tai testas labai padeda jei žmogus yra alergiškas, turi astmą, odos kažkokių problemų.

Atsakyti
kad mazesnes kainos butu, dabar taip atliginimus apkarpe,kad...nors atvirai noreciau pasidaryt
Atsakyti
Laba diena draugės. Prabėgau per forumą. Man šiek tiek keista, kad niekas neakcentuoja valgymo įpročių. Valgykit viską, valgykit kiek norit ir ką norit. Tik valgykit teisingai. Kiekvieną kasnį reikia kramtyti ilgai, kol maistas burnoje pavirs skysčiu. Ir susikoncentruoti į maistą. Negalima viena ranka kišti sumuštinį o kita spaudyti kompiuterio klavišus. Taip tokiam valgymui reikia laiko, bent pusvalandį teks skirti. Bet Jūs jausitės sočios, nereiks gyventi pusbadžiu. Nereiks leisti pinigų tinkamų produktų atsirinkimui. Tai kas Jums netinka ilgiau pakramčius tampa toks neskanus, kad sekantį kartą net žiūrėt nenorėsite, kaip ir surogatiniai maisto produktai. Pusmetis tokio maitinimosi ir Jūsų ansvoris tikrai bus gerokai mažesnis o sveikata geresnė. Sakau iš savo draugų praktikos. Aišku gydytojams toks varijantas netinka, už tai ir tyli, kas gi tada neš pinigėlius. Sėkmės Jums.
Atsakyti
Sveikos,paskaicia jusu komentarus.Nusprendziau kad visos daresi ta testa pas Tulcina.O as noriu apie maisto netaoleravimo testa bet taikant kita aparatura ne ta o ImnuPro300 kur tire is imunines sistemos,nes esu daug skaiciusi uzsienio portaluose apie si testa,kad jis yra vienas is tikslaiusiu.O naturalios medicinos centre tas testas visai ne tikslus.
Noreciau paklausti ar kas yra dares ImunoPro300 testa?
Atsakyti
mhm g.gif prasibegus per SM dietu skyreli tikrai kiekviena sau kazka rastu thumbup.gif uz dyka mirksiukas.gif ir ne tik dietu, bet ir sveikos gyvensenos patarimu. Tulcina jau seniai islinksniuota kaip skrudzhe versliuga. ach, mielosios, pirma reikia atsiliepimu klausyti, o tada begti daryti 4u.gif
Atsakyti