Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 10 22, 12:57)
pvz Aubrey Organics GPB plauku balzama galima ir kaip plauku kauke panaudoti.. bandziau viena kart taip daryti, man visai patiko smile.gif ir kaip plauku balzamas man jis labai patinka  thumbup.gif

dekui 4u.gif gal isbandysiu, bet cia dar nezinia kaip jis konkuruos su Sante mango 2 in 1 lotuliukas.gif noreciau ko nors be alkoholio, nes pastarasis man sausina plaukuciu galiukus g.gif o Aubrey GPB kondicionierius be alkoholio ax.gif
sudetis: Coconut Fatty Acid Cream Base, Organic Aloe Vera, Wheat Germ Oil, Lactalbumin, Organic Rosemary Oil, Organic Sage Oil, Horsetail Extract, Coltsfoot Extract, Nettle Extract, Amino Acid Complex (Cysteine, Methionine), Glycoprotein (from oyster shells), Balsam Oil, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E).

ir dar - ar plonu plaukuciu neapsunkintu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 22 spalio 2009 - 11:08
Labas, mergaites, visai netyciom radau jusu temele smile.gif nesenai pradejau dometis naturalia kosmetika, o pasirodo jos pasirinkimas yra be galo didelis. Gal galetumet patart koki dezodoranta, kuris tikrai padetu, nes kad ir ka benaudociau, rezultatas tas pats, ne itin dziuginantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 22, 11:56)
na, pinige vienas is faktoriu (svarbus), bet ne svarbiausias blush2.gif  svarbiausias - kad plaukuciai butu sveiki ir grazus mirksiukas.gif  o mano prie saknu linke turputi pasiriebaluoti greiciau, tai kai pasinagrinejau aprasymus, turbut urtekram labiau tiktu, na labiau puresni plaukuciau ilgesni laika butu, ane (pamenu merginos cia gyre kazkurioj temoj sampuna su rasulu, butent del to, kad plaukuciai ilgesni laika purus islieka)?

as turejau 0,5l butelaiti urtekram sampuno su rasulu, tai galeciau su druide purity palygint (aisku, kad galutine nuomone susdaryciau apie pastaraji, tai reiktu ilgiau panaudot), tai pirminis ispudis toks - purity kur kas labiau papurina plauka (bent jau man) ax.gif mano pats plaukas plonas, prie saknu irgi linke greiciau susiriebaluoti (plaunu kas antra diena), gana greit sukrenta. bet atsizvelgiant i kainos faktoriu, tai urtekram irgi neblogas (ir labai ekonomiskas, ypac perkant didziaja pakuote) variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 13:08)
as turejau 0,5l butelaiti urtekram sampuno su rasulu, tai galeciau su druide purity palygint (aisku, kad galutine nuomone susdaryciau apie pastaraji, tai reiktu ilgiau panaudot), tai pirminis ispudis toks - purity kur kas labiau papurina plauka (bent jau man) ax.gif mano pats plaukas plonas, prie saknu irgi linke greiciau susiriebaluoti (plaunu kas antra diena), gana greit sukrenta. bet atsizvelgiant i kainos faktoriu, tai urtekram irgi neblogas (ir labai ekonomiskas, ypac perkant didziaja pakuote) variantas smile.gif

zinok, mano atvejis toks pat drinks_cheers.gif bet ziuriu Lt nera purity, tik pur pure...o laukti neturiu laiko blush2.gif bet antra diena plaukai dar normaliai atrodo? nes buna sampunu, kad antra diena jau negali is namu iseiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 10 22, 12:02)
Labas, mergaites, visai netyciom radau jusu temele smile.gif nesenai pradejau dometis naturalia kosmetika, o pasirodo jos pasirinkimas yra be galo didelis. Gal galetumet patart koki dezodoranta, kuris tikrai padetu, nes kad ir ka benaudociau, rezultatas tas pats, ne itin dziuginantis smile.gif

sveika mirksiukas.gif
is savo asmenines patirties galeciau pasakyti tiek, kad labai kazkokio efekto is naturalaus dezodoranto kazin ar verta tiketis, ypac jei zmogus smarkiai prakaituojantis ax.gif
nors beje, merginos naudoja laimo skiltele vietoj dezodoranto ir dziaugiasi labiau nei naturaliais dezodorantais smile.gif pati tokio metodo dar nebandziau. saltuoju metu tenkina ir naturalus dezodorantai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 21, 23:54)
o tai kokio ilgumo bus proceduros, kai jau susipirksi daugiau reikmenu (sakei, palyginus nieko neturi

uoj, ar nebus čia tas variantas, kad rūbų spinta per maža ir aš neturiu ką apsirengti doh.gif lotuliukas.gif

katuti, hidrolatai iš ten kur minėjo agnuta wink.gif tu tuo metu atostogavai tongue.gif

Vakarykščios procedūros suveikė, nusausėjimų nėra, oda švyti ir visai gerai aš atrodau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 22, 12:17)
zinok, mano atvejis toks pat drinks_cheers.gif  bet ziuriu Lt nera purity, tik pur pure...o laukti neturiu laiko blush2.gif  bet antra diena plaukai dar normaliai atrodo? nes buna sampunu, kad antra diena jau negali is namu iseiti doh.gif

tai kad yra ir LT ax.gif ar bent jau tikrai buvo unsure.gif
pirmakart issiplovus su purity man gerai ir visa antra diena atrode (ko nepasakyciau apie urtekram su rasulu). siandien pirma diena po purity naudojimo antra karta smile.gif man siaip su dauguma sampunu dar ir antra diena is ryto plaukai gerai atrodo, bet i antra dienos puse, jau nebelabai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 22 spalio 2009 - 11:29
QUOTE(agnuta @ 2009 10 22, 11:20)
nors beje, merginos naudoja laimo skiltele vietoj dezodoranto ir dziaugiasi labiau nei naturaliais dezodorantais smile.gif

zalioji citrina g.gif idomu, reikes bandyti, aciukas uz patarima 4u.gif

o kaip atsirenkat is tokios gausybes ax.gif viska bandot, ar meginukais perkat, nes nusiperki didesne pakuote, o ja sunaudoti reikia per 3 menesius, geriausiu atveju per 6 g.gif

Atsakyti
Sveikos ir as vakar isbandziau naujus savo pirkinukus, labai viskuo patenkinta:
user posted image pagulejau vonioje kvapnioje, putu kvapas isties dieviskas, tikrai labai relaxuojantis, vos neuzmigau biggrin.gif
tuomet isbandziau sia tuso zele, kvpas nuostabus, svariai, svelniai prausia
user posted image, o savo eiles dar laukia user posted image
poto dar nusipylingavau su cukrumi pagardintu apelsino bei levandu EA, odele liko nuostabiai svelni wub.gif
makiazui prausti isbandziau si pieneli, na sakyciau prastokai prausia tusa user posted image taciau kvapas labai malonus, ganetinai manau bus taupus
po visu maudyniu issitepiau user posted image kavpas nuostabus, siltas, o jau koks tirstas, riebus, odele liko labai pamaloninta, dregna wub.gif
taip pat isbandziau si paakiu kremuka, patiko, riebokas, taciau greit susigere
user posted image
taip pat labai patiko weleda druskine dantu pasta, skonis labai sakyciau pakenciamas, esu turejusi britkesniu, valo labai svariai, gaivos jausmas ilgai islieka
plaukuciams isbandziau si geri user posted image labai patiko, plaukuciai kai isdziuvo buvo purus, blizgantys, svelnus
na ir kadangi kenciu nuo dermatito tai rankoms labai tiko ir patiko sis losjonas su slapalu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 22, 11:39)
Sveikos ir as vakar isbandziau naujus savo pirkinukus, labai viskuo patenkinta:
user posted image pagulejau vonioje kvapnioje, putu kvapas isties dieviskas, tikrai labai relaxuojantis, vos neuzmigau biggrin.gif

Kokie smagūs pirkiniai bigsmile.gif

Ar daug putų buvo? Ilgai jos laikėsi ar greitai subliuško? Nesausino odos? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 10 22, 12:43)
Kokie smagūs pirkiniai bigsmile.gif
Ar daug putų buvo? Ilgai jos laikėsi ar greitai subliuško? Nesausino odos? 4u.gif

aciu, tikrai labai jais dziaugiuosi keleta manau kartosiu kai uzbaigsiu smile.gif na as vonioje gulejau kazkur apie 20min tai tiek laikesi bet jau po truputi bliusko, na o putu pakankamai buvo, man pakanka tiek, odeles net nzn nepastebejau kad sausintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 10 22, 10:57)
siandien is ryto atsikelusi nusprendziau, kad ta Laveros roziu kauke vis del to patinka man labiau nei maniau vakar  biggrin.gif  is ryto grazi oda buvo, ir nesuriebinta.. zodziu uzskaitau..

man irgi patinka šitos kaukės greitai suteikiamas matiškumas. Ir tas jausmas, kad gerai, giliai sudrėkinta oda biggrin.gif Tik reikia jos nepritepti labai storai ax.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 10 22, 11:02)
Gal galetumet patart koki dezodoranta, kuris tikrai padetu, nes kad ir ka benaudociau, rezultatas tas pats, ne itin dziuginantis smile.gif

laimo skiltelė. dar Rasma gyrė Acorelle su rožėmis smile.gif

QUOTE(violence @ 2009 10 22, 11:23)
katuti, hidrolatai iš ten kur minėjo agnuta wink.gif tu tuo metu atostogavai tongue.gif

Vakarykščios procedūros suveikė, nusausėjimų nėra, oda švyti ir visai gerai aš atrodau biggrin.gif

taip, pražioplinimui turi būti kažkoks rimtas paaiškinimas biggrin.gif Ar patinka tau ramunėlių hidrolatas? wink.gif

nenujauti, kuri iš priemonių odą taip sutvarkė? biggrin.gif Man įdomu, ką tu pastaruoju metu jai naudojai? Tik aliejus ar dar kažką? wink.gif
Atsakyti