QUOTE(nuliaX @ 2009 12 01, 09:24)
tai 4 savaiciu krize, sekanti bus 3 menesiu, ji praeina per pora dienu, bet kartais mums neuztenka jegu matyti vaiko kancias,,,
FREKEN laikykis as tau parasiau atsakyma kitoje temoje, ir zinau kad viskas bus gera,,, as tikuiosi kad pieno irgi turesiu...
ir pas mane panasiai buvo..

vaikas ismiegodavo 7,8 val.,nesikeldavo valgyt. kartais zadinau,kad pavalgytu..,ir kad pieno pasiurbtu nors kiek

,nes krutys tokios pilnos budavo.

bet vaikas po poros minuciu nuluzdavo..tai leisdavau miegot ir nebezadinau.. Tik del pienuko,manau,kad verta zadint..,arba nezadint,bet eit nusitraukt..,nes gali apmazet pienuko

,kaip man ir buvo. teko nusitraukinet dazniau,kad vel padaugetu. Nors jeigu maitinat daznai diena,tai gal nesumazes...
Papildyta:
QUOTE(Birūta @ 2009 12 01, 10:29)
panos, patarkit kaip geriau?: pirmaji maitinau misinukais. pagal griezta kas 3 val. rezima, nes gydytoja liepe (ivedus rezima nuo poros sav. amziaus vaikas nebemiegojo nei diena nei nakti ramiai, pasidare irzlus ir pastoviai alkanas, nors dozes pagal amziu ryskiai virsydavome). pradejo priauginet po 2kg per menesi, ko pasekoje gyd. tada liepe mazinti misinuko kieki arba retinti maitinimus - bet tu paaiskink tokiam kleckui

trumpai tariant - nesamone
dabar maitinu pati. daznai. diena kas valanda/dvi/tris - neriboju - kiek nori, tiek gauna. kol uzmiega. maitinimas trunka apie pusvalandi. intensyviai. matau, kad pasisotina. bet va kaip su naktimis? miegojo jis pas mus gerulis po 5 val., o dabar pora naktu po 8 val. ismiegojo

mes su MB irgi luztam, tai net nejauciam to laiko. gal reiketu pradet zadintuva uzstatinet?

krutys po tiek nemaitinimo pilnos, bet tempimo jau nejauciu (viskas isistate i vezes po kokiu 5 dienu su tuo tempimu, karstumu). pabudus iskart duodu mazyliui valgyti.
kaip daryt?: as labai noriu kuo ilgiau maitinti pati, pienuko turiu daug - nepriklausomai kas kiek laiko valgo. ar nesumazes man jo po tokiu ilgu naktiniu miegojimu? pastebejau, kad jei vaika pati zadinu valgymui - paima (.)(.) ir po poros minuciu nuluzta...
zinau, jog sitie naktiniai miegojimai tokie ilgi dazniausiai tik pirmasias savaites - jei kelsis dazniau - ir as su juo, bet va butent dabar kaip geriau?
tai i sita zinute pries tai atsakiau..