QUOTE(spyglencija @ 2009 10 25, 15:27)
Jungiuosi i jusu bureli
Iskilo man klausimukas, mano mazasis valgo kas 3-4 valandas, bet po 15-20 minuciu ar tai pakankamai gauna jis pieno? Ir dazniausiai bevalgydamas uzmiega
viskas normalu

juk dar labai maziukas jis
QUOTE(zay @ 2009 10 25, 17:47)
fainai-jau yra jaunesnių ir už mus-nors ir labai mažai. Smagu kai sutinki bendraamžius

. Man rodos jei valgant užmiega ir neverkia tai viskas gerai ir visko pakanka. Mėgaukitės tokiu geru vaiku

.
O aš kadangi tema apie maitinančios mitybą jau pasibaigus noriu paklausti čia-labai mėgstu burokėlius, kada pradėjot juos ragaut maitindamos mažuosius, kada jau galima
o kodel burokeliu negalima? as tai valgiau, bet aisku ne marinuotus, o virtus
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 10 25, 20:01)
Tarybiniai metodai- tarybiniams vaikams. Nuoširdžiai nesiūlau.
MP- ir maistas, ir bendravimas, ir ramybė, ir artimiausias žmogus.
Negatyvūs įvykiai, (kaip ir pozityvūs) įsirašo pasamonėn. Jei įmanoma, geriau jų vengt

Gal augimo šuolis??? Dažnai nori
kad tas augimo suolis mums jau du menesius ir pagrinde nakti
siandien bandziau maze maitinti kas 3 valandas - ir pasiteisino... vostik pamatydavau, kad zuika zurza iskart puldavau zaisti su ja, nesioti, supti ir ji uzmirsdavo, o pratempus tris valandas (nors krutine jau ogogo kokia pilna budavo) maze normaliai, nesimaivydama (aip kad anksciau) pavalgydavo ir jos valgymas trukdavo apie 8 min

kolkas man pasiteisina
QUOTE(zitukas24 @ 2009 10 25, 20:40)
mano mažiukas valgo dažnai, bet galvoju kad po mažiau, nes kai pavalgo krūtinėj dar jaučiasi kad liko pienuko, ar man ji nusitraukinėti? o kai ilgiau pamiega, privalgo daug ir labai daug atpila, sakyčiau vemia

gal kas netinka?
nenusitraukinek

nes kuo daugiau nusitrauksi, tuo daugiau pienelio gaminsis

tik butinai stebek, kad nesusidarytu guzai... maniske pvz irgi laaaabai retai isvalgo iki galo
Papildyta:
mmmm... o del atpylimo ir vemimo.. tai siandien ryte ziurejau "mamyciu kluba", ten daktare pasake, kad labai sunku atskirti kada toks mazius atpila, o kada vemia.. tai vemimas skaitosi tada, kai vaikas ziaugcioja... nezinau kiek cia tiesos