Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 5 dalis,

Tesiame toliau... ax.gif Guodziames... Uzjauciam... Patariam... Dalinames...

user posted image
Atsakyti
Aciu uz nauja temele 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 21, 23:08-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 21, 23:08)
Aciu uz nauja temele 4u.gif

Prasom! 4u.gif
Bet reikia ana pabaigti... ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 22, 12:34-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 22, 12:34)
Gal mergaites as ten kazko ir nedaskaiciau,bet girdejau,kad yra kazkokiu vaistu gydanciu migrena 4u.gif Vitaminus nuo migrenos tai geriau kaip jau esu minejusi,bet idomu apie jos gydima butu suzinoti g.gif Gal kuri turi patirties? bigsmile.gif

Kas per vitaminai nuo migrenos g.gif
Atsakyti
Ačiū už naujus namučius 4u.gif
Laba draugės, šiandien aš miriau, bet kilau jau, kažkoks siaubas - taip džiaugiaus beveik 1,5 sav nebuvo nieko šiandi bam yra - o darbe šventė apskrities mastu, o aš iš wc nelendu, siaubas buvo, jokie vaistai negelbėjo...bet aprimo...
Tikiuos tik man vienai buvo taip baisu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 22 spalio 2009 - 17:38
Sveikos,
Ar kam nors iš jūsų teko naudoti tą galvos masažuoklį, tokį kaip voriukas (orgazmotronas man rodos vadinasi blush2.gif )? Sako, padeda malšinti galvos skausmus ir nuovargį, gal nuo migrenos gelbėja? Nors kokios naudos iš jo yra, ar tik pinigų švaistymas?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 10 22, 18:33)
Ačiū už naujus namučius  4u.gif
Laba draugės, šiandien aš miriau, bet kilau jau, kažkoks siaubas - taip džiaugiaus beveik 1,5 sav nebuvo nieko šiandi bam yra - o darbe šventė apskrities mastu, o aš iš wc nelendu, siaubas buvo, jokie vaistai negelbėjo...bet aprimo...
Tikiuos tik man vienai buvo taip baisu

oi tu vargšele console.gif
man irgi skaudėjo, bet jau rašiau, kad gėriau alkaprim ir analgino padėjo. ne iš karto, bet po kelių valandėlių beveik neskaudėjo. ir tfu tfu tfu... šiandien neskauda
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 10 22, 19:57)
Sveikos,
Ar kam nors iš jūsų teko naudoti tą galvos masažuoklį, tokį kaip voriukas (orgazmotronas man rodos vadinasi  blush2.gif )? Sako, padeda malšinti galvos skausmus ir nuovargį, gal nuo migrenos gelbėja?  Nors kokios naudos iš jo yra, ar tik pinigų švaistymas?

Turiu aš jį, pirkau EURO parduotuvėje, apie 4 LT mokėjau... nepasakyčiau, kad apdeda, nes negaliu pakęsti jausmo kai su juo masažuoja, pradeda po visą kūną virpuliukai bėgioti.. tai ir mėtosi namuose, vaikai vietoj karūnos naudoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 10 23, 14:54)
oi tu vargšele console.gif
man irgi skaudėjo, bet jau rašiau, kad gėriau alkaprim ir analgino padėjo. ne iš karto, bet po kelių valandėlių beveik neskaudėjo. ir tfu tfu tfu... šiandien neskauda

4u.gif ačiū už palaikymą, šiandien biški mėto in šonus, bet visumoj thumbup.gif po vakar šiandien rojus, kaip kitom? O man doh.gif alergija analginui g.gif būt gerai, kad nebūtų, nes nuo paracetamolio jau insktai paskauda kitą dieną g.gif
Na laikykitės! Gero savaitgalio be skausmų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 10 23, 14:27)
Turiu aš jį, pirkau EURO parduotuvėje, apie 4 LT mokėjau... nepasakyčiau, kad apdeda, nes negaliu pakęsti jausmo kai su juo masažuoja, pradeda po visą kūną virpuliukai bėgioti.. tai ir mėtosi namuose, vaikai vietoj karūnos naudoja  biggrin.gif

lotuliukas.gif aišku tada smile.gif galvojau, mamą pradžiuginsiu, nes kankinasi vargšelė, bet, matyt, tik dar vienas kankinimo įnagis būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 10 23, 15:27)
Turiu aš jį, pirkau EURO parduotuvėje, apie 4 LT mokėjau... nepasakyčiau, kad apdeda, nes negaliu pakęsti jausmo kai su juo masažuoja, pradeda po visą kūną virpuliukai bėgioti.. tai ir mėtosi namuose, vaikai vietoj karūnos naudoja  biggrin.gif

ne be paskaičiau iki galo lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors vaikai laimingi
man tai kai skauda kažkaip nepatinka kai galvą kniutina kažkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2009 10 22, 13:08)
Kas per vitaminai nuo migrenos  g.gif

Man vaistininke buvo parekomendavus 4u.gif geriau po kelias per diena kaip rasyta,bet nieko unsure.gif
keliu nuoroda kaip jie atrodo 4u.gif
http://www.hollandan...amp;prodid=1104
tikejausi,kad jie pades...bet nieko unsure.gif Siandien vel su skaudancia galva doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 23 spalio 2009 - 18:49