Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 5 dalis,

QUOTE(debesyla @ 2009 10 22, 19:57)
Sveikos,
Ar kam nors iš jūsų teko naudoti tą galvos masažuoklį, tokį kaip voriukas (orgazmotronas man rodos vadinasi  blush2.gif )? Sako, padeda malšinti galvos skausmus ir nuovargį, gal nuo migrenos gelbėja?  Nors kokios naudos iš jo yra, ar tik pinigų švaistymas?

Nauda-malonumas,atpalaiduoja neblogai,na,pavadinimas manau viska pasako lotuliukas.gif bet skausmo manau nenuims,gal tik kai nuovargis didelis kiek padeda,smegenai atsipalaiduoja rolleyes.gif jausmas tai toks nenusakomas lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 23, 19:48-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 23, 19:48)
Man vaistininke buvo parekomendavus 4u.gif geriau po kelias per diena kaip rasyta,bet nieko unsure.gif
keliu nuoroda kaip jie atrodo 4u.gif
http://www.hollandan...amp;prodid=1104
tikejausi,kad jie pades...bet nieko unsure.gif Siandien vel su skaudancia galva doh.gif

Nerandu niekur sudėties jų unsure.gif

Aš dėkinga Triptan, kol kas, jei nustoju gerti šakės iškart doh.gif O va nuolatos geriant priepuoliai silpnesni žymiai, nebėra vėmimų, šviesos baimės. Būna skausmai užeina, bet pakenčiami 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 23, 19:48-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 23, 19:48)
Man vaistininke buvo parekomendavus 4u.gif geriau po kelias per diena kaip rasyta,bet nieko unsure.gif
keliu nuoroda kaip jie atrodo 4u.gif
http://www.hollandan...amp;prodid=1104
tikejausi,kad jie pades...bet nieko unsure.gif Siandien vel su skaudancia galva doh.gif

įdomu kokia sudėtis jų g.gif

QUOTE(-Rassa- @ 2009 10 24, 10:27)
Aš dėkinga Triptan, kol kas, jei nustoju gerti šakės iškart  doh.gif  O va nuolatos geriant priepuoliai silpnesni žymiai, nebėra vėmimų, šviesos baimės. Būna skausmai užeina, bet pakenčiami  4u.gif

o man geresnis efektas kai padarau pertrauką g.gif bet tokia 2-3 mėn, nes jei pastoviai nebeveikia, o kokį vartoji triptan - complex ar forte?

man šiandien skaudėjo jau nuo ryto, bet jau taip šlykščiai, nors nestipriai... Matyt orai veikia, nes ir kojas maudžia (čia kaip riaumatininkei kokiai ilgametei lotuliukas.gif )
Atsakyti
Man irgi siandien taip slyksciai ir nestipriai,bet blogiausia,kad pykina ir valgyt nesinori,tableciu tai jau spejau prisiryti visokiu kaip visad doh.gif
Atsakyti
o tai nepagerėjo po tablietkų blink.gif ? aš dar kavos išgėriau, gal toks metas, o dar kai laikrodį pasuksim - tai visai košmaras į vienus vartus
Atsakyti
Sveikutes! mirksiukas.gif man tai irgi kuris laikas nuolatinis maudimas, 2savaites kasdien geriau tabletes, tai jau pasidare baisu, kad nebutu taip,kad cia jau vaistine migrena, ta prasme jei neisgeri vaistu ir skauda istisai. tai dabar jau 4dienas bandau negert,jei eina kentet. Ryte stipresnes kavytes isgeriu ir iskart bandau judet smile.gif dar si menesi lankysiu sporta, galvoju gal truputi pageres kraujotaka ir liausis tas nuolatinis blush2.gif bet siaip dziaugiuos,kad paskutines dienas neisiskauda baisiai, tai galiu dar be vaistu apsieit.
Atsakyti
man jau chana, vėl užėjo doh.gif antrąsyk šiandien ir jau rimčiau g.gif negi ruduo daro savo įtaką?
Total_košmar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 10 24, 14:42)
Sveikutes!  mirksiukas.gif  man tai irgi kuris laikas nuolatinis maudimas, 2savaites kasdien geriau tabletes, tai jau pasidare baisu, kad nebutu taip,kad cia jau vaistine migrena, ta prasme jei neisgeri vaistu ir skauda istisai. tai dabar jau 4dienas bandau negert,jei eina kentet. Ryte stipresnes kavytes isgeriu ir iskart bandau judet  smile.gif dar si menesi lankysiu sporta, galvoju gal truputi pageres kraujotaka ir liausis tas nuolatinis  blush2.gif  bet siaip dziaugiuos,kad paskutines dienas neisiskauda baisiai, tai galiu dar be vaistu apsieit.

O kokias tabletes gerdavai?
Dėl judėjimo labai teisingai. Migrena gydoma abiem būdais - medikamentiniu ir nemedikamentiniu. Nemedikamentinis - tai būtent sportas, joga, žodžiu, daugiau judėjimo. Tik aš tinginė neprisiruošiu blush2.gif
Atsakyti
[quote=Lutė,2009 10 24, 12:26]
įdomu kokia sudėtis jų g.gif
Labai atsiprasau mergaites,bet buteliuko nebeturiu blush2.gif negaliu pakomentuoti tiksliai ju sudeties,kiek atsimenu,kad yra labai daug B grupes vitaminu 4u.gif tik tiek ir pamenu rolleyes.gif
Atsakyti
B vitaminai ir magnis nervams gerai. Pačiai migrenai tai nepadeda, bet... geriau tai, nei nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just@: 24 spalio 2009 - 16:00
QUOTE(Just@ @ 2009 10 24, 15:47)
O kokias tabletes gerdavai?
Dėl judėjimo labai teisingai. Migrena gydoma abiem būdais - medikamentiniu ir nemedikamentiniu. Nemedikamentinis - tai būtent sportas, joga, žodžiu, daugiau judėjimo. Tik aš tinginė neprisiruošiu  blush2.gif

Visokias nuo skausmo: tai ibumetina, tai citramona, solpadeine (putojanti) ir pan. nu viska ka rasdavau nuo skausmo blush2.gif ir tai nepasakyciau, kad butu labai padeje man verysad.gif karta buvo jau labai stipríai uzeje, tai cinie geriau, bet matyt per velai, nes nelabai tepadejo, teko visa diena ir puse kitos dienos lovoj praleist verysad.gif o del sporto tai as irgi vis patingedavau blush2.gif bet dabar MB i komandiruote 2men isvaziavo,tai sakau reik kazkaip laika turiningiau praleist, kad taip baisiai tie 2men neprailgtu blush2.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2009 10 24, 15:39)
man jau chana, vėl užėjo  doh.gif antrąsyk šiandien ir jau rimčiau  g.gif negi ruduo daro savo įtaką?
Total_košmar  doh.gif

jetau vargsiuke, uzjauciu, laikykis kaip nors console.gif
Tikiuosi visu, kurioms dabar yra uzeje skausmai, ilgai nekankins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 10 24, 16:39)
man jau chana, vėl užėjo  doh.gif antrąsyk šiandien ir jau rimčiau  g.gif negi ruduo daro savo įtaką?
Total_košmar  doh.gif

Siaubas! doh.gif Ne kas tau! 4u.gif
Atsakyti