QUOTE(grazina37 @ 2010 11 09, 10:02)
ir dar noreciau gauti patarima kaip reikia noreti greiciau pasveikti ,jau 10 metu po sunkios ligos turiu invaliduma ,ir niekaip nepraeina blogumas ,gal as nemoku noreti pasveikti

va va!!!! aš apie tai ir kalbu: dedu visas pastangas, kad mano vaikas užaugęs kuo mažiau "girtųsi" ar dejuotų apie jį užgriuvusias negandas, ligas aplinkiniams.
Sunki liga ir invalidumas yra blogai, bet dar blogiau kai žmonės ta liga manipuliuoja, nukreipia bet kokio pokalbio temą apie savo sveikatą ir savo ligas bet kur ir bet kokioje situacijoje. Norėti pasveikti šiuo atveju neįmanoma, bet norėti atrodyti (būti) sveiku - galima. Ypač interneto svetainėse - niekas sergančio žmogaus nemato, čia galima būti pačiu sveikiausiu žmogumi pasaulyje. Deja, geriau padejuoti ar apie tai parašyti..........ką gi - toks pasirinkimas.
O keturių metų mano vaikas tikrai NORI pasveikti (kaip jis supranta savo ligą) ir kantriai geria vaistukus, kad galėtų žaisti lauke, maudytis vasarą jūroje ar upėje, kad galėtų susitikti su draugais. Džiaugiuosi, kad seneliams paskambinus, apie savo mažą ligą jiems nepasakoja ir nepasako, kad šiuo metu turi temperatųros, geria vaistukus ir pan. Tuom aš labai didžiuojuosi.