Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vaiko kaka palikti nesutvarkę?

Tai va, mes lankome vieną iš geriausių Vilniaus darželių, bent jau tokiu jį laiko direktorė ir aplinkiniai. dauguma į jį veržiasi bet kokia kaina. mes jį lankom tik todėl, kad jis artimiausias.
Vieną dieną ateinu, o mano vaiko spintelėj prie švarių drabužių įmestos prikakotos kelnės su visu turiniu ohmy.gif . Kvapas kaip kaimo tolete. ohmy.gif siaubas ohmy.gif . sakau, kaip čia suprast. o aukletoja pasidarė griežta, tokios dar buvau nemačius, ir pradėjo varyt ne į temą sad.gif . nepripažino savo kaltės, bet tai ne tik nehigieniška, bet ir pažeminimas vaikui ir man... sad.gif
puolė mano akyse darželis. galėjo bent jau iškratyt tas kelnes, nors gal galėjo ir išskalbt, juk milteliams pinigus renka- 25lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE (gera mama @ 2004 04 16, 08:20)
Tai va, mes lankome vieną iš geriausių Vilniaus darželių, bent jau tokiu jį laiko direktorė ir aplinkiniai. dauguma į jį veržiasi bet kokia kaina.

Dalinai, del to, kad tokiu ji laiko direktore ir aplinkiniai ir dedasi tokie dalykai. mat jie galvoja, kad viskas jau pasiekta, ir nebera kur saves tobulinti. Galima pradeti su mazaisiais "klientais" nesiskaityti.
Atsakyti
as tai buciau --Resize_Images_Alt_Text-- parodzius aukletojai jos vieta, juolab kad ir milteliam renkami pinigai
Atsakyti
Bet cia nesiskaitymas ne tik su "mazaisiais" klijentais, bet ir su ju teveliais. mad.gif
Atsakyti
blink.gif O kaip buvo tartasi dėl tokių "nelaimingų atsitikimų", ar iš viso nebuvo ta tema kalbėta? nors jei sakai kad renka milteliams, tai turėtų būti aiškiai aptarti tokie dalykai. Aš įsivaizduoju, kad jei jau neįeina į jų pareigas plovimas ir sutvarkymas, tai turėtų sudėti viską į mjaišelį, užrišti ir padėti ten kur sutarta su tėveliais, o jei privalo išplauti ir sutvarkyti, tai - vėl kita tvarka.
Gal ji įmetė spintelėn galvodama vėliau sutvarkyt, ir per tuos rūpesčius užmiršo... Reikėjo jai tiesiai šviesiai prisipažint, kad pamiršau, sorry.
Atsakyti
Siaubas wacko.gif
O gal ne paslaptis, koks tai darželis? Aš kaip tik galvoju, kad reikėtų savo mažių jau kažkur užrašyti g.gif
Bet gal čia tik ant tokios auklėtojos pataikėt mad.gif Ar vedėjai bandei skųstis?
Atsakyti
Ar tik ne "Pasakaite" lankot? Is ten irgi toki pasakojima esu girdejus, nors siaip darzeli labai giria.
Atsakyti
mes tokių situacijų iš anksto neaptarinėjom. atrodo, kad ir taip turi būt aišku dėl higienos vaikų priežiūros įstaigose. šiaip tai tas pats jau antrą kartą. tik tada lankė lopšelio grupę, pas kitą aukletoją. tada ėjo vyras aiškintis mad.gif . Kol lankėm lopšelį, aukletoja reikalavo nešt pampersus, bet tai būtų lyg žingsnis atgal, namuose jam pampersų nereikėjo. tai ir vaikščiojo mano vaikelis šlapiom kelnėm... sad.gif
Klausykit, o gal mūsų aukletojos per daug išlepintos ir viskas priklauso nuo to kaip dažnai jas pamalonini dovanėlėmis g.gif .
Prisimenu, lopšelyje sako, "atneškit vaikui ko nors pagert, nes jis prašo vandenuko, o mes į virtuvę vandens nelakstysim" blink.gif . geras, ar ne?
arba, ateinu, o mano vaikas išvirkščiom kelnėm vaikšto. paklausiau, kodėl. o aukletoja ir sako:" jis pats taip užsidėjo, tai gal jam gerai" g.gif . sutinku, kad reikia mokyti vaiką savarankiškumo, bet tada jam buvo vos tik suėję 2metai. manau, kad tai žemina nesugebantį savim tinkamai pasirūpinti vaiką. reikia ne tik leisti daryt ką nori, bet ir mokyt daryt teisingai.
Atsakyti
mano mergaitė taip užsižaidė viena kartą, kad ir jai tokia nelaimė atsitiko blink.gif auklėtoja liepė išsiplaut pačiai kelnaites. Va taip vat huh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 04 16, 08:09)
mano mergaitė taip užsižaidė viena kartą, kad ir jai tokia nelaimė atsitiko blink.gif auklėtoja liepė išsiplaut pačiai kelnaites. Va taip vat huh.gif

Jezus Marija, kokiam darzelyje tokie dalykai vyksta???
Musu darziuke, ne tik, kad kelnytes sutvarko, bet stengiasi ir vaika nuraminti, kad per daug nesusistresuotu, ir kad kiti vaikai nesuzinotu. Vaikai taigi ziurus, ims tyciotis.
Atsakyti
Mano vaikai irgi isvirksciom kelnėm ir maikutemis pareina. O viena karta pamaciau kad tas vaikas tai uzsidejo triusikus ohmy.gif kur turi buti koja, jis ikiso pilva. Tai galit isivaizduoti kaip atrode, bet vaikas taip vaiksciojo darze laugh.gif
Atsakyti
Nu nieko sau, ir dar, pasirodo, ne pirmas kartas. blink.gif Eiciau pas vedeja skandalo kelt. O jei dar kleckas ir slapiom kelnem vaiksto! blink.gif blink.gif mad.gif Tai kokia cia vaiko prieziura? Ugdymas?
Isduok, kas cia per darzelis?
Atsakyti