Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 04, 22:49)

o tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 04, 21:38)
biggrin.gif bus pilnametis pavasari..tad kam svetima darbint  jei galima is tos pacios vados pasodint tarp skuduru biggrin.gif

taip ir vadinasi darbu saugos kursai/..radau vienus savo mieste salia mano namu biggrin.gif zemes ukio mokykloje rengiami
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 04, 22:52)
o tiksliau?

humanoj ax.gif super prekes papuole puse treningu jau pardaviau siand.nespejau sukabinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 04, 22:55)
humanoj ax.gif super prekes papuole puse treningu jau pardaviau siand.nespejau sukabinti ax.gif

Nerūšiuotus? Liuks thumbup.gif O kiek kaštavo?
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 04, 21:48)
Sąrašiukas:

pildykit toliau,dasirašykit pačios  mirksiukas.gif

Rogrintule, ačiū wub.gif O tai jau ruošiausi padirbėti su šitom mergičkom cool.gif biggrin.gif

Dabar dėl elektros. Pas mane 3 kambarių butas, kuriame šviesa dega nuo 11 iki 22val be perstojo+akvariumas, per mėn mokame 90-105Lt. Niekaip galvoje netelpa, kaip galėjai vien tik apsišviesdama sumokėti 700, na niekaip, net su šildytuvu, manau, tiek neprisuktum- ieškok galų, kažkas TIKRAI NE TAIP!!! (specialiai pasiėmiau knygutę mokėjimo pažiūrėti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 04 lapkričio 2009 - 21:00
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 04, 21:51)
Soriuks už offtopiką merginos  4u.gif Aišku,kad stojo,MB jau nuo praeitų kalėdų nedirba,todėl ir ėmiaus rūbelių. Dabar aš šeimos galva  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai va ir aš dabar ant rubu perėjau nes langai viskas doh.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 04, 21:52)
taip ir vadinasi darbu saugos kursai/..radau vienus savo mieste  salia mano namu 

reikės ir man pereiti tuos kursus doh.gif tik pirma surasti kur pas mane miesteli būtu jie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 04, 21:55)

vau bigsmile.gif thumbup.gif Sėkmė lydi- super thumbup.gif Kodėl aš taip toli nuo Vilniaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 04, 22:56)
Nerūšiuotus? Liuks  thumbup.gif O kiek kaštavo?

surusiuoti buvo,bet leido pasirinkt is keliu merginu kur pakavo.treningu miksas po 11 lt kg.vaikiski po 8 lt.o suaugusiu miksas po 1,70 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 04, 23:00)
o suaugusiu miksas po 1,70 kg ax.gif

blink.gif blink.gif oho kokia kaina blink.gif blink.gif
Atsakyti
Merginos, tema baiginėjasi bigsmile.gif

Kas atidarys, įmeskite sąrašą pirmame psl mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti