Sveikos,
Jei norite, galiu parašyti kaip išsivalyt organizmą be jokių intervencijų. Nežinau, ar tai padės nuo spuogų apsigint, man padėjo kiti dalykai (rašiau čia seniau, kad atradau kosmetologę, kuri specializuojasi acne pažeistoj odoj), bet gal kai kam tik to ir trūksta.
Čia pratimai iš Malachovo knygos, skirti būtent žarnyno valymui. Mano ūgis 164, svoris 53 kg. Man reikia 3 litrų ir 250 ml virinto vandens, kūno temperatūros. 1 litrui nubrauktas šaukštelis druskos (pasidaryti tokį tirpalą).
1) geriam stiklinę vandens; atsistojam kojos pečių plotyje, rankos suimtos virš galvos, tiesios. Pasilenkimai į šonus po 4-5 kartus.
2) kojos pečių plotyje, alkūnės pečių aukštyje. Vienos rankos pirštai liečia petį, kita ranka darom mostą atgal taip, kad suktūsi liemuo, kaip galima labiau. Kartojam tą pat su kita ranka, iš viso ~4 kartus.
3) gulam atsispaudimų poza, sukam klubus į kairę po to į dešinę 90 laipsnių kampu. Irgi apie 4-5 kartus į abi puses.
4) tūpiam, kryžiuojam kelius: vienas kelias ant žemės - stengiamės pasikišti po savim, kitą kaip galima labiau sukam į priešingą pusę. Turi jaustis spaudimas pilvo srity.
Po to kartojam viską, kol išgeriam tirpalą. Pabaigoj reikia išgert 2 stiklines nedruskuoto virinto vandens, ir išvemti......

Pats bjauriausias momentas.
Visus pratimus daryti taip, kad tai jaustūsi tempimas pilvo srity. Jei mosuojam rankom, tai tai darom taip, kad jaustūsi ten kur reikia, o ne rankos.
Po kokių 5-6 stiklinių vandens paleis vidurius. Išsivalo organizmas geriau pas Tulčiną, viskas natūralu, be jokių gąsdinančių aparatų.
Pabandykit kas turit kantrybės. Aš tai kartoju kartą per mėnesį, metančioms svorį galima ir dažniau.
Tiesa, valgyt reikia kruopų košės ar kažkokių kitų skaidulinių produktų 10-15 minučiių po mankštos. Nors kelis šaukštus praryti būtina.
Tai sėkmės