Net minties nekyla skiepytis, juk sitas skiepas kuris atseit "apsaugo" nuo kiauliu gripo nera istirtas, koks jo poveikis. Jei dar nesilauki, tai gali rizikuot, bet man apskritai tie skiepai nuo gripo tai BIZNIS, milijardinis BIZNIS, juk uzpirko ir reikia dabar isskiepyt. O jei paskui bus komplikacijos po sito skiepo, ka tada kaltinsite? Niekas jums nepripazins, kad tai nuo skiepo... Bet koks gripas gali nusinesti gyvybe, kad dvi nescios mire, tai dar nereiskia, kad reikia skiepytis, jos galejo mirti ir nuo bet kokios kitos ligos. as tai netikiu tokiom nesamonem. apskritai pripazinta, kad vakcina nuo bet kokio gripo yra didziausia nesamone, tai tik dideli pinigai, o visuomene, juk reikia itikinti, kad tai veikia. Turiu labai gera pvz. dirbu labai didelej istaigoje, kur nuo gripi skiepija kiekvienas metais, dalalis zmoniu kurie pasiskiepijo sirgi gripu, o sirgo tokia forma, kad temperatura laikosi 37.2 -37.5 nei vaistu gerti, nei ka ir vaiksciojo, kaip priplauke, o del koplikaciju, tai kiekvienu atveju ji galima. Jei norite tai eksperimentuokite su savimi, bet su savo turtu ar risytes tai daryti? as nesu pries skiepus, esu tik uz kai kuriuos skiepus, bet uz sita, tikrai NE. Kai laukiausi pirmo labai pasitikejau daktarais, geriau visus vitaminus nestumo metu, kuriu reik ir kuriu nereik, dabar juk jau pripzinta, kad tie visi vitainai nesciosioms gali issaukti vaikui elergijas, mums taip ir yra, kodel dabar kai laukiuos, niekas man ju nerekomenduoja, tai ir su skiepais tas pats. Na bet kiekvienai spresti ar pasiduoti formacininku itakai