Įkraunama...
Įkraunama...

Sylvanian family

O uz kiek pigiausiai uzsienyje galima nusipirkti didiji nama (su sviesa). Lieuvoje maciau tokius namus - vienas buvo su voveriu seima ir keliais baldeliais, o kitas lygiai toks pat, tik be jokiu priedu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 11 16, 21:54)
O uz kiek pigiausiai uzsienyje galima nusipirkti didiji nama (su sviesa). Lieuvoje maciau tokius namus -  vienas buvo su voveriu seima ir keliais baldeliais, o kitas lygiai toks pat, tik be jokiu priedu g.gif

pasižiūrinėk argos, amazone, manlyg didysis be nuolaidų apie 100 sv būdavo...
su baldeliais ir šeima manlyg tikrai apsimoka imti 4u.gif
aš jau saviškei visą krūvą rinkinukų užpirkau, ir wc su vonia, ir kūdikio kambarį, virtuvę apstatysim, žodžiu kainos su nuolaidomis gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 11 16, 18:45)
pas mus Lietuvoje jų kainos geresnės, nei užsienyje, bent man taip rodosi.

Papasakokit placiau, prasau ax.gif Kur ir kada?

pas mus eina dar senesnioji, geltona kolekcija...

Jei kalbate apie ipakavima, tai jis kitoks ne del to, kad kolekcija senesne, o del to, kad ji skirta kitai (Europos/Azijos) rinkai. Kolekcija melynuose ipakavimuose yra skirta UK rinkai, o pvz. Amerikoj jie dar kitaip ipakuoti (ir vadinasi jie ten Calico Critters, o ne Sylvanian Families), kartais skiriasi daiktu spalvos ir panasios detales..
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2011 11 17, 15:11)
Papasakokit placiau, prasau ax.gif Kur ir kada?
Jei kalbate apie ipakavima, tai jis kitoks ne del to, kad kolekcija senesne, o del to, kad ji skirta kitai (Europos/Azijos) rinkai. Kolekcija melynuose ipakavimuose yra skirta UK rinkai, o pvz. Amerikoj jie dar kitaip ipakuoti (ir vadinasi jie ten Calico Critters, o ne Sylvanian Families), kartais skiriasi daiktu spalvos ir panasios detales..

aišku.
plačiau truputį aukščiau jau rašiau. didžiuosiuose prekybcentriuose nelabai baisiai brangūs šie žvėreliai (pigiau nei žaislų parduotuvėse), plius kai būna -40 proc akcijos, išeina nebaisu...
pvz leliukas su sūpynėmis, jei neklystu 12,99 -40 proc man nepilni 8 lt gavosi. mamytė su virtuvės rakandėliais, virykle jei neklystu 25 -40 proc tai 15 lt. kažkas panašaus, gal tiksliai nepamenu, bet tokios daugmaž kainos vyrauja - smulkiukai rinkinukai apie 13-18 lt, didesnis apie 25, šeimyna apie 45, na nuo to kai minusuoji beveik pusę...
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 11 17, 14:03)
aišku.
plačiau truputį aukščiau jau rašiau. didžiuosiuose prekybcentriuose nelabai baisiai brangūs šie žvėreliai (pigiau nei žaislų parduotuvėse), plius kai būna -40 proc akcijos, išeina nebaisu...
pvz leliukas su sūpynėmis, jei neklystu 12,99 -40 proc man nepilni 8 lt gavosi. mamytė su virtuvės rakandėliais, virykle jei neklystu 25 -40 proc tai 15 lt. kažkas panašaus, gal tiksliai nepamenu, bet tokios daugmaž kainos vyrauja - smulkiukai rinkinukai apie 13-18 lt, didesnis apie 25, šeimyna apie 45, na nuo to kai minusuoji beveik pusę...

Labai neblogai thumbup.gif Reikes ir man kada prasisukt prie progos ax.gif Siaip cia irgi atrandu neblogu akciju (tarkim, Kaledoms spintoje paslepiau viesbuti pirkta uz mazdaug 40 procentu iprastos kainos), bet radus reikia greitai reaguot..
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2011 11 17, 18:18)
Labai neblogai thumbup.gif Reikes ir man kada prasisukt prie progos ax.gif Siaip cia irgi atrandu neblogu akciju (tarkim, Kaledoms spintoje paslepiau viesbuti pirkta uz mazdaug 40 procentu iprastos kainos), bet radus reikia greitai reaguot..

O is kur jus viesbuti pirkote 4u.gif
Prekybos centruose, kai su nuolaidom, tai visai neblogos kainos gaunasi, bet pasirinkimas tai skurdus. Dar mane nervavo, jei nusiperki 3 asmenu seimyna, tai yra didesni baldeliai su tokiu paciu seimos nariu, net rubai nesiskiria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 11 18, 19:15)
O is kur jus viesbuti pirkote 4u.gif

Argos.

Prekybos centruose, kai su nuolaidom, tai visai neblogos kainos gaunasi, bet pasirinkimas tai skurdus. Dar mane nervavo, jei nusiperki 3 asmenu seimyna, tai yra didesni baldeliai su tokiu paciu seimos nariu, net rubai nesiskiria ax.gif

Uzsienio forumuose skaiciau, kad del sios priezasties zmones kartais perrengia tas figureles ir padaro is berniuko mergaite arba panasiai, kad nebutu dublikatu ir nesvaistyt pinigu ant tokiu paciu figureliu..
Mane tai isvis nervina kai figureles su baldeliais ar kitokiais rinkiniais gauni. Nors, jei pradedi nuo tokiu rinkinuku, tada gal ir gerai.. Arba tai, kad tam tikros linijos europietiskuose rinkinukuose naudojama zuikuciu seimynele, o UK suniuku (lygtais).. Mano dukra mirtinai nori tu zuikiu (zinau, kad galima juos nusipirkt kaip seima, bet mums ir tie baldeliai patinka, tik suniuku seimos nenorim, nes pas mus viskas tokia katinu ir triusiu tematika..) doh.gif

O siaip tai, man atrodo, kad cia as labiau ant tu Sylvanian'u pasinesiau, o ne dukryte doh.gif Jau siandien gavau nuo MB bart, kad per daug ant ju islaidauju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 19 lapkričio 2011 - 14:58
Mano 7m užsimanė šitų gyvunėlių su namu doh.gif Gal ji jau per didelė, kad tokius žaislus pradėti pirkti? g.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
mergytės, gal kas Kaune didžiuosiuose prekybcentriuose matėte ežiukų šeimyną? apžiūrėjau ją Rududu, nu neišpasakyto mielumo wub.gif bet Rududu visos šeimynos beveik dvigubai brangesnės, nei pvz rimi ar maximoje verysad.gif kai bus nuo ryt nuolaida, nupirkčiau, bet būtent ežiukų niekur nematau, apart Rududu doh.gif būčiau dėkinga už informaciją.
tikiuosi, čia ne skelbimas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 12 05, 19:54)
mergytės, gal kas Kaune didžiuosiuose prekybcentriuose matėte ežiukų šeimyną? apžiūrėjau ją Rududu, nu neišpasakyto mielumo  wub.gif bet Rududu visos šeimynos beveik dvigubai brangesnės, nei pvz rimi ar maximoje  verysad.gif kai bus nuo ryt nuolaida, nupirkčiau, bet būtent ežiukų niekur nematau, apart Rududu  doh.gif būčiau dėkinga už informaciją.
tikiuosi, čia ne skelbimas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man irgi tie eziukai wub.gif
Bet eziuku nei RIMI, nei Maximoje, nei Prizmoje nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 12 05, 19:21)
Man irgi tie eziukai  wub.gif
Bet eziuku nei RIMI, nei Maximoje, nei Prizmoje  nera schmoll.gif

va kaip gaila verysad.gif aš tikiuosi, kad jei pradės žmonės juos pirkti, gal atsiras potencialas pagausinti asortimentą prekybcentriams... nes dabar skurdokai...rududu turi, visko, bet ten kainos doh.gif ir tokių gerų akcijų nebūna kaip kad kitur...
Atsakyti