O uz kiek pigiausiai uzsienyje galima nusipirkti didiji nama (su sviesa). Lieuvoje maciau tokius namus - vienas buvo su voveriu seima ir keliais baldeliais, o kitas lygiai toks pat, tik be jokiu priedu

QUOTE(Kačia @ 2011 11 16, 21:54)
O uz kiek pigiausiai uzsienyje galima nusipirkti didiji nama (su sviesa). Lieuvoje maciau tokius namus - vienas buvo su voveriu seima ir keliais baldeliais, o kitas lygiai toks pat, tik be jokiu priedu 

pasižiūrinėk argos, amazone, manlyg didysis be nuolaidų apie 100 sv būdavo...
su baldeliais ir šeima manlyg tikrai apsimoka imti

aš jau saviškei visą krūvą rinkinukų užpirkau, ir wc su vonia, ir kūdikio kambarį, virtuvę apstatysim, žodžiu kainos su nuolaidomis gavosi

QUOTE(SSDD @ 2011 11 16, 18:45)
pas mus Lietuvoje jų kainos geresnės, nei užsienyje, bent man taip rodosi.
Papasakokit placiau, prasau

pas mus eina dar senesnioji, geltona kolekcija...
Jei kalbate apie ipakavima, tai jis kitoks ne del to, kad kolekcija senesne, o del to, kad ji skirta kitai (Europos/Azijos) rinkai. Kolekcija melynuose ipakavimuose yra skirta UK rinkai, o pvz. Amerikoj jie dar kitaip ipakuoti (ir vadinasi jie ten Calico Critters, o ne Sylvanian Families), kartais skiriasi daiktu spalvos ir panasios detales..
QUOTE(Brooke @ 2011 11 17, 15:11)
Papasakokit placiau, prasau
Kur ir kada?
Jei kalbate apie ipakavima, tai jis kitoks ne del to, kad kolekcija senesne, o del to, kad ji skirta kitai (Europos/Azijos) rinkai. Kolekcija melynuose ipakavimuose yra skirta UK rinkai, o pvz. Amerikoj jie dar kitaip ipakuoti (ir vadinasi jie ten Calico Critters, o ne Sylvanian Families), kartais skiriasi daiktu spalvos ir panasios detales..

aišku.
plačiau truputį aukščiau jau rašiau. didžiuosiuose prekybcentriuose nelabai baisiai brangūs šie žvėreliai (pigiau nei žaislų parduotuvėse), plius kai būna -40 proc akcijos, išeina nebaisu...
pvz leliukas su sūpynėmis, jei neklystu 12,99 -40 proc man nepilni 8 lt gavosi. mamytė su virtuvės rakandėliais, virykle jei neklystu 25 -40 proc tai 15 lt. kažkas panašaus, gal tiksliai nepamenu, bet tokios daugmaž kainos vyrauja - smulkiukai rinkinukai apie 13-18 lt, didesnis apie 25, šeimyna apie 45, na nuo to kai minusuoji beveik pusę...
QUOTE(SSDD @ 2011 11 17, 14:03)
aišku.
plačiau truputį aukščiau jau rašiau. didžiuosiuose prekybcentriuose nelabai baisiai brangūs šie žvėreliai (pigiau nei žaislų parduotuvėse), plius kai būna -40 proc akcijos, išeina nebaisu...
pvz leliukas su sūpynėmis, jei neklystu 12,99 -40 proc man nepilni 8 lt gavosi. mamytė su virtuvės rakandėliais, virykle jei neklystu 25 -40 proc tai 15 lt. kažkas panašaus, gal tiksliai nepamenu, bet tokios daugmaž kainos vyrauja - smulkiukai rinkinukai apie 13-18 lt, didesnis apie 25, šeimyna apie 45, na nuo to kai minusuoji beveik pusę...
Labai neblogai

QUOTE(Brooke @ 2011 11 17, 18:18)
Labai neblogai
Reikes ir man kada prasisukt prie progos
Siaip cia irgi atrandu neblogu akciju (tarkim, Kaledoms spintoje paslepiau viesbuti pirkta uz mazdaug 40 procentu iprastos kainos), bet radus reikia greitai reaguot..

O is kur jus viesbuti pirkote

Prekybos centruose, kai su nuolaidom, tai visai neblogos kainos gaunasi, bet pasirinkimas tai skurdus. Dar mane nervavo, jei nusiperki 3 asmenu seimyna, tai yra didesni baldeliai su tokiu paciu seimos nariu, net rubai nesiskiria

QUOTE(Kačia @ 2011 11 18, 19:15)
O is kur jus viesbuti pirkote

Argos.
Prekybos centruose, kai su nuolaidom, tai visai neblogos kainos gaunasi, bet pasirinkimas tai skurdus. Dar mane nervavo, jei nusiperki 3 asmenu seimyna, tai yra didesni baldeliai su tokiu paciu seimos nariu, net rubai nesiskiria 

Uzsienio forumuose skaiciau, kad del sios priezasties zmones kartais perrengia tas figureles ir padaro is berniuko mergaite arba panasiai, kad nebutu dublikatu ir nesvaistyt pinigu ant tokiu paciu figureliu..
Mane tai isvis nervina kai figureles su baldeliais ar kitokiais rinkiniais gauni. Nors, jei pradedi nuo tokiu rinkinuku, tada gal ir gerai.. Arba tai, kad tam tikros linijos europietiskuose rinkinukuose naudojama zuikuciu seimynele, o UK suniuku (lygtais).. Mano dukra mirtinai nori tu zuikiu (zinau, kad galima juos nusipirkt kaip seima, bet mums ir tie baldeliai patinka, tik suniuku seimos nenorim, nes pas mus viskas tokia katinu ir triusiu tematika..)

O siaip tai, man atrodo, kad cia as labiau ant tu Sylvanian'u pasinesiau, o ne dukryte

Mano 7m užsimanė šitų gyvunėlių su namu
Gal ji jau per didelė, kad tokius žaislus pradėti pirkti?

! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
mergytės, gal kas Kaune didžiuosiuose prekybcentriuose matėte ežiukų šeimyną? apžiūrėjau ją Rududu, nu neišpasakyto mielumo
bet Rududu visos šeimynos beveik dvigubai brangesnės, nei pvz rimi ar maximoje
kai bus nuo ryt nuolaida, nupirkčiau, bet būtent ežiukų niekur nematau, apart Rududu
būčiau dėkinga už informaciją.
tikiuosi, čia ne skelbimas

QUOTE(SSDD @ 2011 12 05, 19:54)
mergytės, gal kas Kaune didžiuosiuose prekybcentriuose matėte ežiukų šeimyną? apžiūrėjau ją Rududu, nu neišpasakyto mielumo
bet Rududu visos šeimynos beveik dvigubai brangesnės, nei pvz rimi ar maximoje
kai bus nuo ryt nuolaida, nupirkčiau, bet būtent ežiukų niekur nematau, apart Rududu
būčiau dėkinga už informaciją.

Man irgi tie eziukai

Bet eziuku nei RIMI, nei Maximoje, nei Prizmoje nera

QUOTE(Kačia @ 2011 12 05, 19:21)
va kaip gaila