Įkraunama...
Įkraunama...

Skin Ceuticals

labukas 4u.gif dalyvavau sios kosmetikos pristatyme.SkinCeuticals kainos rimtos, bet pirkau viena seruma ir gavau kruva meginuku! likau 'apakus' nes vos savaite panaudojus pilna rinkinuka odos bukle pasikeite kardinaliai , pries tai dariausi nebloga odos tyrima, kur specialiu apartu nustato dregmes bei elastingumo lygi ir t.t.
noreciau atsiliepimu, jei kas nors naudojates, aciu ax.gif

beje pirkau sita seruma
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 10 24, 23:26)
labukas 4u.gif  dalyvavau sios kosmetikos pristatyme.SkinCeuticals kainos rimtos, bet pirkau viena seruma ir gavau kruva meginuku! likau 'apakus' nes vos savaite panaudojus pilna rinkinuka odos bukle pasikeite kardinaliai , pries tai dariausi nebloga odos tyrima, kur specialiu apartu nustato dregmes bei elastingumo lygi ir t.t.
noreciau atsiliepimu, jei kas nors naudojates, aciu  ax.gif

beje pirkau sita seruma
user posted image

esu turejus tik serumo megineli, tai patiko, ir taip taupiai naudojos, nes to meginelio ilgai uzteko. o Bluebell kokiam jus mieste gyvenat? kur ce daro tokius tyrimus? kaip noreciau tokio tyrimo 4u.gif
Atsakyti
As Paryziuje gyvenu.
yra cia tokia didele vaistine prie namu tai jie ten uzsiima.
***** nenuziurejau kaip tas aparatas vadinasi, uzeisiu paziuresiu jei matos, parasysiu tau, galesit paieskot per interneta. man patiko. nes esu macius tokiu aparatu kai rodo belekokius skaiciukus , ziuri dregme daleiskim odos ir rodo ten labai maza lygi, vien delto kad nori kremus parduoti ar kazka, bet sita isbandziau pati, rode dregmes lygi pas mane berdos 74 , o paziurejau pas ta medike rankos buvo nuserpetoje nudziuve iki baltumo [sausra] tai sakau parodykit kiek ant rankos jusu rodo, tai ji privede ta elektroida ir parode - 1! na tai aisku kad veikia aparatas, ne siaip nustayti skaiciukai ':0
na o apie kosmetika

aga tas serumas labai taupiau naudojasi.
bet ziurejau internete kad pigiau pirkt is Amerikos, nei Prancuzijoj pvz.

Atsakyti
Uzbegau pasiziuret, aparatas vadinasi MULTI DERMASCOPE MDS 800 jei kam idomu 4u.gif
Atsakyti
Turiu sios firmos paakiu geli, dar neseniai naudoju, tai nlb ka ir galiu ir pasakyt.
Turejau Phloretin CF serumiuka, miniuka, patiko. Kvepejo kazkokia kava rolleyes.gif Bet liaabai jau brangus dalykas unsure.gif Dar turejau Serum 10 aox, irgi patiko 4u.gif
Atsakyti
as noriu pabandyt phyto corrective gel, bet vis dar neprisiruosiu nes brangus ju tie serumai..
kas angliskai supranta, cia truputi daugiau info galima rast: http://forums.thefas...cals-35731.html
Atsakyti
o as visai pasinesus esu dabar jau..
pirkau bilekiek jau, ir ta Hydrating b5 seruma, ir Retexturing Acivator seruma--- va sitas tai tiktai stebuklingas man jis thumbup.gif mano oda amzinai visoikiu bedeliu turi, tai kaip gerai jis man poras suyraukia, visai nesimato poru thumbup.gif thumbup.gif

dar naudoju dienini krema toks lengvas nei riebus nei ka + apsauga nuo saules...
kauke dar prigriebiau svarinancia, tikras geris !!
na dabar dar dave meginuku bilekiek, ziuresim ka toliau !

kaina tai jo, tikrai nepigu, bet man svarbu rezultatai, pirma kart gyvenime veidas tooookio svarumo ir lygumo, neskaitant kad laukiuos ir siaip del hormonu svyravymu kencia mano oda..
idomu beje kokios lietuvoj kainos ?

user posted image
[va sitas mano geris, rezultatai dziuginantys vien tik po 2 sav naudojimo dabar]

wub.gif

Atsakyti
O gal yra bandziusiu si?nes planuoju uzsisakyti ax.gif
user posted image
Atsakyti
as turiu, bet bent kol kas mazai naudoju, pasilikau ji saltesniam sezonui, nes man jis per riebus vasarai (mano oda ir naturaliai rieboka vasara buna), jis toks labiau i aliejuka panasesnis. Vasara man geriau tinka hydrating B5 ir retextuting activator su AOX+Eye gel, o kai vesiau naudoju jusu minima su eye balm. ir man jie neatskiriami ir nuo NUXE kono losjono, kuris drekina galbut kaip ir dauguma panasiai, taciau jo kvapas....mmm.. smile.gif

QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 09, 12:04)
O gal yra bandziusiu si?nes planuoju uzsisakyti ax.gif
user posted image

Atsakyti