Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... 7 tema

QUOTE(zemec @ 2009 11 04, 16:37)
laimuzex, o tokia skraiste gaunasi,kai numezgamas salis ir susiunama ar cia kazkaip kitaip? g.gif

QUOTE(Jurgitele @ 2009 11 04, 16:40)
va ir mane domina, kažkur buvo idėta shema kaip megzt  bet man tundrai vistiek neaišku  doh.gif  o tai norėtusi iki pavasario nusimegzt kažką panašaus  g.gif

Merginos, nusimezga du vienodi gabalai ir paskui susiūnami ar sumezgami. Aš šitam mezgiau 90x65 cm dydžio , sunaudojau 2 matkelius pretty moheros siūlų.
Atsakyti
4u.gif thumbup.gif šaunuolės merginos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2009 11 04, 17:21)
Merginos, nusimezga du vienodi gabalai ir paskui susiūnami ar sumezgami. Aš šitam mezgiau 90x65 cm dydžio , sunaudojau 2 matkelius pretty moheros siūlų.

Na dar pasitikslinsiu, tai reik nusimegzt du tokius kaip šalius 90 cm tai čia ilgis o 65 plotis? o tada susiūt ir bus tokia skraistė? o kaklo išiminėt nereik jis pats savaime gaunasi kai susisiūna ar kaip g.gif na reiks vakare pabandyt bet bijau kad nieko nesigaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 11 04, 12:52)
na pabandysiu paaiškint  bigsmile.gif

QUOTE(rimusia @ 2009 11 04, 15:02)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relaba @ 2009 11 04, 16:11)
o cia to grozio rasteli gal butu galima?noriu sau sali nusimegzt ir i aki krito sis rastelis.dekui smile.gif

gi mano zinute puslapiu anksciau ten ir yra sxemos,apie kurias cia ir aiskinomes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 11 04, 17:39)
Na dar pasitikslinsiu, tai reik nusimegzt du tokius kaip šalius 90 cm tai čia ilgis o 65 plotis? o tada  susiūt ir bus tokia skraistė? o kaklo išiminėt nereik jis pats savaime gaunasi kai susisiūna ar kaip g.gif  na reiks vakare pabandyt bet bijau kad nieko nesigaus  doh.gif

Va, šitaip reikia galus susiūt, tik čia kiek išmatavimai kitokie nei mano, bet principas tas pats mirksiukas.gif Ir niekur nieko nereikia išiminėt schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 04 lapkričio 2009 - 19:24
QUOTE(laimužėX @ 2009 11 04, 19:22)
Va, šitaip reikia galus susiūt, tik čia kiek išmatavimai kitokie nei mano, bet principas tas pats  mirksiukas.gif Ir niekur nieko nereikia išiminėt  schmoll.gif

user posted image

labai ačiū už paaiškinimą, bandysiu megzt dalis, o kai reiks siūt jei bus neaišku kreipsiuos pagelbos blush2.gif ai ir dar vienas kvailokas klausimas, abi dalys turi būt vienodo ilgio? dabar belieka kokį poprastį raštą susirast ir kibsiu į darbą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 11 04, 20:41)
labai ačiū už paaiškinimą, bandysiu megzt dalis, o kai reiks siūt jei bus neaišku kreipsiuos pagelbos  blush2.gif ai ir dar vienas kvailokas klausimas, abi dalys turi būt vienodo ilgio? dabar belieka kokį poprastį raštą susirast ir kibsiu į darbą  ax.gif

lotuliukas.gif nu jau aiskiau kaip sitos schemoj tai tikrai nebuna. Juk parasyti ismatavimai, tai matosi, kad abu gabalai turi buti vienodi. Nepatingekit pasinagrinet schemos 4u.gif
Atsakyti
Mergytes paaiskinkit skarytes rasta is 1psl. kur paskelbe rusaite labai prasau verysad.gif
Ka reiskia tie zenkliukai \ / \\ // b langeliai :pilkas,juodas,baltas.Man jis toks grazus bet nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 04 lapkričio 2009 - 21:52
Prašau pagalbos, aš bandau taip pat megsti musele, bet vienas šonas man kažkaip smailinas, akiū skaičius tokis pat. Kame bėda gal gali padėti? Nes čia kaip žiūriu tai kraštai abu lygus..
AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArmandoMama: 05 lapkričio 2009 - 08:10
user posted image
Atsakyti
Labai įdomus šalis wub.gif
Atsakyti