labai ieskau schemos tokio modelio ar panasaus:

niuma nuostabus šalis , labai gražiai suderinai

QUOTE(DODAITE @ 2009 10 28, 17:37)
labai ieskau schemos tokio modelio ar panasaus:
Cia pasidairyk http://club.osinka.r...2699177#2699177
QUOTE(rimusia @ 2009 10 28, 19:22)
Ačiū.

Pagaliau nuvogiau laiko ir uzbaigiau skraiste. Tik fotoaparata pamirsau pas mama, tai teko senuka trauk, bet nuotraukia tamsi gavosi... O ir skraiste labai plati. sunku visa grozi parodyt.

QUOTE(Egiptiete @ 2009 10 28, 10:10)
Aciu Vilyte!
Bet nepalyginsi su tavo , as dar tik mokausi... man labai grazus tavasis darbelis!
O ar tiesa kad jis daug siulu sitas rastas suima?
O sunku ji megsti, as dar nzn kokiu rastu kita megzti, nes visi atrodo man dar per sunkus, ka rekomenduotumet?
Bet nepalyginsi su tavo , as dar tik mokausi... man labai grazus tavasis darbelis!

O ar tiesa kad jis daug siulu sitas rastas suima?
O sunku ji megsti, as dar nzn kokiu rastu kita megzti, nes visi atrodo man dar per sunkus, ka rekomenduotumet?

QUOTE(mijuke @ 2009 10 28, 10:28)
vilyte, nuostabus tavo melynasis salis. Norejau paklausti, kokiais siulais mezgei ir kelinto numerio virbalais? O cia rastas kaip supratau, tai muselinis? ir dar, neiziuriu foto, kaip apdaila padarei. man atrodo, kad vaseliu apnerei? gal rasteli butu galima?
Aciu jums labai uz toki mano darbo ivertinima

Na, manau, kad nieko daugiau siulu tas rastas nesuryja. As saliui visada sunaudoju 3 kamuoliukus po 25 gr 250 m siulu. Sitas irgi tiek pat surijo. Krastai apnerti vaseliu (vat vaseliu apnerti brangus malonumas, nes siulu tai tikrai daugiau sueina)
O rastelis nera sunkus Jau daugybe kartu buvo kalbeta apie ta muselini rasteli, net vaizdo medziaga buvo ideta kaip ji megzti, tad manau nera taip sunku.
as mezgiau taip:
1 eile. 2 krastines akys, paskui is 5 akiu ismezgi 5 akis (iskart perkisi desini virbala per 5 akis, istrauki siula, o akiu nenukeli, jos lieka ant kairiojo virbalo, paskui uzmetima padarai, po to vel per tas pacias 5 akis ismezgi aki, vel nenukeli ir darai uzmetima ir tada dar per tas 5 akis ismezgi aki ir tada tik nukeli nuo kairiojo virbalo tas akis - ant desiniojo virbalao gaunasi 5 naujai ismegztos akys), 1 gera akis ir vel 5 is 5 ismezgamos, vel 1 geroji ir vel 5 is 5 ir t.t....., gale 2 krastines.
2. eile. visos blogosios akys
3 eile. visos blogosios akys
4 eile. visos blogosios akys
5 eile tokia pat, kaip ir 1
Pabandykit, nera taip sunku, kaip atrodo, man tai vienas is lengvesniu rasteliu

O si sali mezgiau su 5 numerio virbalais, o siaip tai jis mezgamas dar su stambesniais, bet as norejau tankesnio

Ligvita fantastika

QUOTE(villyte @ 2009 10 28, 21:26)
Aciu jums labai uz toki mano darbo ivertinima
Na, manau, kad nieko daugiau siulu tas rastas nesuryja. As saliui visada sunaudoju 3 kamuoliukus po 25 gr 250 m siulu. Sitas irgi tiek pat surijo. Krastai apnerti vaseliu (vat vaseliu apnerti brangus malonumas, nes siulu tai tikrai daugiau sueina)
O rastelis nera sunkus Jau daugybe kartu buvo kalbeta apie ta muselini rasteli, net vaizdo medziaga buvo ideta kaip ji megzti, tad manau nera taip sunku.
as mezgiau taip:
1 eile. 2 krastines akys, paskui is 5 akiu ismezgi 5 akis (iskart perkisi desini virbala per 5 akis, istrauki siula, o akiu nenukeli, jos lieka ant kairiojo virbalo, paskui uzmetima padarai, po to vel per tas pacias 5 akis ismezgi aki, vel nenukeli ir darai uzmetima ir tada dar per tas 5 akis ismezgi aki ir tada tik nukeli nuo kairiojo virbalo tas akis - ant desiniojo virbalao gaunasi 5 naujai ismegztos akys), 1 gera akis ir vel 5 is 5 ismezgamos, vel 1 geroji ir vel 5 is 5 ir t.t....., gale 2 krastines.
O si sali mezgiau su 5 numerio virbalais, o siaip tai jis mezgamas dar su stambesniais, bet as norejau tankesnio

as mezgiau taip:

Na va -kaip jau issinarpliojau ta muselini rasta, pagaliau kazkas susiprotejo issamiai paaiskinti

Tik va as mezgiau 1 eile kaip ir cia parasyta,
2 eile visos blogos akys, o trecioje eileje vel museles dariau ir gavosi

dabar susigundziau ir meginsiu pagal tavo aprasyma

Tiek visokiu grozybiu visos primezgusios, nespeju akiu ganyti, mezgu viena darbeli, pasiziuriu i jusu darbus ir jaumintyse knibzda sekantis