Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... 7 tema

QUOTE(aelitka @ 2009 12 01, 18:42)
Čia dar viena nuotraukytė http://radikal.ru/F/...d5ec5f.jpg.html

labai dailus šalis wub.gif gal turi paties vidurio schemutę?

QUOTE(Žoržett @ 2009 12 02, 12:20)
Mamkos, atsakykit sąžiningai ar nusipėzėjau su kutais, ar nieko ?

žoržet-jei nenori tradicinių kutų -pabandyk vašeliu apnerti galus,esu mačius gražių variantų mirksiukas.gif
Atsakyti
na... bandomasis variantas saliko is gelyciu blush2.gif gavosi toks sudukas, kurio greciausiai niekur nepanaudosiu net kaip aksesuaro, bet pirksiu storu siulu i is storu turetu tikrai grozis gautis rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
as ji mezgiau is ryskiai geltonu siulu tai neblogai gavos ax.gif user posted image
Atsakyti
SELGA, as bandziau megzti is tu siuliuku, tai labai liuks gavosi, nesivelia, turint omeny ju kaina tai kokybes ir kainos santykis liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritulia @ 2009 12 02, 23:50)
SELGA, as bandziau megzti is tu siuliuku, tai labai liuks gavosi, nesivelia, turint omeny ju kaina tai kokybes ir kainos santykis liuks smile.gif

Ačiū Ritulia 4u.gif O kokia jų maždaug kainytė? blush2.gif Kur jų ieškot: prekybos centruose ar tik siūlų parduotuvėse? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 03 gruodžio 2009 - 08:31
QUOTE(vogels @ 2009 12 02, 17:36)
na skaros aš nemezgiau dar niekad bet jei reiktų tai pradėčiau nuo viršaus nuo plačiausios vietos kur dedasi per pečius ir mažinčiau akis kraštuos  kol susiaurėtų į kampą. dar pagal raštą kartais siaurina ir per skaros centrą .na gal kas tiksliau nupasakos  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif jau pradejau,kaip nupasakojei,ir visai nesunku thumbup.gif
Atsakyti
SIGRIDAU
Dailus salikelis gavosi thumbup.gif wub.gif wub.gif ir spalvyte thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2009 12 02, 13:20)
Saulxx , nu malačius , neturiu žodžių smile.gif
Mamkos, atsakykit sąžiningai ar nusipėzėjau su kutais, ar nieko ?

user posted image

user posted image

Norėjau paklausti: o kiek akių dėjai ? Ir kiek matkelių sunaudojai ? Nes kaip tik turiu tokių pat siuliukų ax.gif ir norėčiau pradėti megzti...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2009 12 03, 13:32)
Norėjau paklausti: o kiek akių dėjai ? Ir kiek matkelių sunaudojai ? Nes kaip tik turiu tokių pat siuliukų  ax.gif ir norėčiau pradėti megzti...... ax.gif

110 akių
3 matkiukai kids machera po 25 g. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2009 12 03, 13:44)
110 akių
3 matkiukai kids machera po 25 g.  mirksiukas.gif

O aš dar paklausiu, kokio nr. virbalais toks dailus raštas gavosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 12 03, 13:49)
O aš dar paklausiu, kokio nr. virbalais toks dailus raštas gavosi?  blush2.gif

Dėkui.
nr 6 mirksiukas.gif
Atsakyti
mezgejėlės-kaip teisingai reikia gerąja sumegsti dvi akis ,kad kryžiuotusi į kairę?
Atsakyti