Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... 7 tema

QUOTE(Rzivilele @ 2009 12 14, 10:18)
Ir čia pasigirsiu blush2.gif
Mano naujausias darbelis
Violetinių atspalvių šalis
user posted image
user posted image

Šalis superinis thumbup.gif ,gal galit pasidalinti dekoravimo paslaptimi mirksiukas.gif siuvinėtaa ar kitaip dekoruota ax.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Tai apnerta vašeliu
Atsakyti
Nerta ant šalio ar atskirai ir prisiūta.Beje norėčiau mergaitei iš mocheros šalį numegsti ,iki Kalėdų dar 10 dienų tik nesugalvoju kokį nesudėtingą raštekį gal patartumėte ką būčiau dėkinga blush-anim-cl.gif ax.gif
Atsakyti
Esu dariusi ir vienu ir kitu būdu, tačiau man labiau patinka, kai nerta ant šalio iš karto, bet greičiau yra nunerti ir prisiūti
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 12 14, 11:57)
Ačiū 4u.gif
Tai apnerta vašeliu

taip,labai grazu 4u.gif as tai irgi apneriu vaseliu,nes galima pasirinkti kokiu tik nori rastu apnerti smile.gif
Atsakyti
Rizvile tikrai gražūs darbeliai ir ačiū už atsakymą
Atsakyti
Ačiū ax.gif
Atsakyti
Iskilo klausimukas.
Ar museliniams saliams apdailinat krastus? Ar paliekat kaip yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 12 14, 16:53)
Iskilo klausimukas.
Ar museliniams saliams apdailinat krastus? Ar paliekat kaip yra? g.gif

Aš galuose kutus padarau ax.gif
Atsakyti
smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2009 12 14, 18:02)

Gražu wub.gif

Merginos, o tas gėlytes kokio nr. vašeliu mezgat, jei siūlai Kid Mohair?Šimtas metų kaip aš jo rankoj neturėjus doh.gif Šiandien pardėj apžiūrėjau daug įvairių, bet taip ir nesiryžau be jūsų konsultacijos pirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 12 14, 18:16)
Gražu  wub.gif

Merginos, o tas gėlytes kokio nr. vašeliu mezgat, jei siūlai Kid Mohair?Šimtas metų kaip aš jo rankoj neturėjus  doh.gif  Šiandien pardėj apžiūrėjau daug įvairių, bet taip ir nesiryžau be jūsų konsultacijos pirkt blush2.gif

ACIU blush2.gif
Pas mane ant vaselio raso kad nr. 0 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 14 gruodžio 2009 - 18:02