Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Eileiteja @ 2009 11 02, 14:45)
dėl psichiatrijos tai man nelabai patiko, buvau paskaitose, tai toks sausokas dalykas, bet čia tik asmeniškai man nepatiko, dėlto pasirinkau kriminalistiką  mirksiukas.gif

o dėl LKT sveikinu išlaikius  thumbup.gif  aš dar vis nežinomybėje, nepatinka man laukti, juolab, kad ketvirtadienį jau paskelbti rezultatai turėjo būt  schmoll.gif

bet, kad man jau pasirinkimo nelabai lieka smile.gif
tikrai nespėsiu visų tų detektyvų paruošt kriminalistikai biggrin.gif

Dar nėra LKT?
Kaip keista, užmiršo matyt tongue.gif

Ta proga, gal kas ką apie A.Rudzinską žinot? Pageidautina gero smile.gif

Kaip aš sugudravau ką tik.
Vis dar esu skoloj antro kurso kursinį, pernai žiauriai pražiopsojau su pasirinkimu, ir pasirinkau ne lapkritį o sausį doh.gif Žodžiu, temą gavau tikrai "puikią", tai va, šiandien žiūriu atsirado galimybė persirinkti biggrin.gif tai pasirinkau pas Sprindžiūną. Maladec vyriškis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 02, 18:23)
bet, kad man jau pasirinkimo nelabai lieka smile.gif
tikrai nespėsiu visų tų detektyvų paruošt kriminalistikai  biggrin.gif

Dar nėra LKT?
Kaip keista, užmiršo matyt tongue.gif

Ta proga, gal kas ką apie A.Rudzinską žinot? Pageidautina gero smile.gif

Kaip aš sugudravau ką tik.
Vis dar esu skoloj antro kurso kursinį, pernai žiauriai pražiopsojau su pasirinkimu, ir pasirinkau ne lapkritį o sausį  doh.gif  Žodžiu, temą gavau tikrai  "puikią", tai va, šiandien žiūriu atsirado galimybė persirinkti biggrin.gif tai pasirinkau pas Sprindžiūną. Maladec vyriškis  thumbup.gif

Tikrai thumbup.gif ...
Atsakyti
Sveikos studentės smile.gif

Ta pačia aktualia tema, norėčiau pasiteirauti JŪSŲ dėl dėst. Tadas Limba 4u.gif Pasirinkau kursiniui temą, tikiuosi labai neprašoviau g.gif
Ačiū iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2009 11 02, 18:03)
Sveikos studentės smile.gif

Ta pačia aktualia tema, norėčiau pasiteirauti JŪSŲ dėl dėst. Tadas Limba  4u.gif  Pasirinkau kursiniui temą, tikiuosi labai neprašoviau g.gif 
Ačiū iš anksto  mirksiukas.gif

Tik tiek, kad jis kartais čia užsuka paskaityt, gali linkėjimus perduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwija @ 2009 11 02, 17:05)
o gal kas zinot ka nors apie Toma Blinstrubi? Konstitucine katedra smile.gif

jau buvo rasyta apie ji pries kelis puslapius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 02, 17:19)
Tik tiek, kad jis kartais čia užsuka paskaityt, gali linkėjimus perduot  biggrin.gif

oho, kas dar užeina? g.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 02 lapkričio 2009 - 17:22
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 02, 18:21)
oho, kas dar užeina?  g.gif  wub.gif

kažkuri studentė ankstesnėje temoje pasakojo apie jį, kad pasigyrė jog užsuka smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites mirksiukas.gif

Gal kuri laikete konstituciniu gincu teise pas Pukanasyte? Kaip egzaminas vyko? Geri ivertinimai buvo? Is ko moketes? Gal koki konspekta turit? Zinau, kad ji yra davusi klausimus pagal kuriuos reikia mokytis, bet gal kuri turi visus atsakymus i juos vienoj vietoj? Buciau labai dekinga, jei pasidalintumet konspektuku ir/arba nuomonemis 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turi teises terminu zodyna (anglu-liet)?
Atsakyti
Labas, moksliukės, planuoju pasirinkti kursinį teisės istorijos katedroje pas doc. G. Šapoką. Neblogai būtų jei suteiktumėte kokios informacijos apie jį. Kaip rašosi pas jį, kaip ginasi. Ačiū
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal galit parasyti ka nors apie Valdymo teorijos katedros destytoja Eimanta Šriupša ? Rašysiu pas ji kursini darba, tai noreciau suzinoti apie si destytoja daugiau. Aciu 4u.gif
Atsakyti
o pas mus dar nera kursiniu paskelbtu schmoll.gif
Atsakyti