Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Gėlytė22 @ 2009 11 23, 14:26)
Sveikos,mergytės ax.gif  ir aš noriu teisės filosofijos konspektukų ir skanuotos arlausko knygos, jei turite. Ačiū bigsmile.gif  giletalingyte@yahoo.com

šitą jamčiau ir aš smile.gif
i.deksne@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 11 23, 22:23)
parašyk el. paštą, ryt įmesiu ką turiu.

prisiplaku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2009 11 24, 13:51)
kas lengviau  žemės teisė pas Inčerauskaitę ar draudimo pas Sinkevičių. smile.gif  g.gif

žemės
Atsakyti
gal kas turite APT is e-mokymosi bei BT bendrosios dalies koki konpektuka?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 23, 14:50)
nuotolines skaityti patartina bei mokesčių administravimo įstatymą  ax.gif

Sutinku, bet turiu beda-negaliu skaityt kompe konspektu, o pati issitraukt is nuotoliniu nemoku. blush2.gif Man patinka labiau mokytis is popierinio varianto, todel beveik visad atsispausdinu. Tai, mergytes, kas turesit ka nors is finansu teises, tai lauksiu i
parduotuvele@gmail.com 4u.gif
Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 11 24, 10:04)
doh.gif Niekas ir neteigia kad užteks vien tik konspektėlio, bet papildomai jis gali praversti. Taip kad...

nereikia taip jautriai reaguoti, ne vien Jums tai buvo skirta

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 24, 14:26)
sakė jau yra bt spec. dalies komentaras, bet šiandien fake neradau  doh.gif  išpirkta  smile.gif

labas

mačiau kainą blink.gif tikrai žadi pirkti?

QUOTE(Paja @ 2009 11 24, 19:09)
Sutinku, bet turiu beda-negaliu skaityt kompe konspektu, o pati issitraukt is nuotoliniu nemoku. blush2.gif Man patinka labiau mokytis is popierinio varianto, todel beveik visad atsispausdinu. Tai, mergytes, kas turesit ka nors is finansu teises, tai lauksiu i
Aciu. 4u.gif

išsiunčiau viską ką turėjau finansų teisės, ten yra ir nuotolinių medžiaga Worde ir šiaip visokių skaidrių ir pan. 4u.gif

Radau pas save šį bei tą CT specialiajai daliai bei BT spec. fedosiuko skaidres, nuotolinių konspektus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 11 24, 21:08)
išsiunčiau viską ką turėjau finansų teisės, ten yra ir nuotolinių medžiaga Worde ir šiaip visokių skaidrių ir pan.  4u.gif
Radau pas save šį bei tą CT specialiajai daliai bei BT spec. fedosiuko skaidres, nuotolinių konspektus  4u.gif

Gal ir su manimi galetumete pasidalinti viskuo, ka turite ir ko negaila? 4u.gif
Mano el. pastas: akacijaorama@gmail.com
Dekuj
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 24, 20:12)
Gal ir su manimi galetumete pasidalinti viskuo, ka turite ir ko negaila?  4u.gif
Mano el. pastas: akacijaorama@gmail.com
Dekuj

išsiunčiau, tikrai negaila 4u.gif tik atsirinkite finansų ko Jums nereikės, nes ten laaabai daug medžiagos o tingėjau išarchyvuoti ir trinti ko nereikia blush2.gif
CT pasirodo ir vadovėlis yra thumbup.gif
o BT - fedosiuko skaidrės, nuotolinės (pažiūrėkite ar atsidarys Jums nes išsaugota Vistos worde, ne visiems atsidaro), bei mažas komentarėlis spec. dalies
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 11 24, 20:08)
nereikia taip jautriai reaguoti, ne vien Jums tai buvo skirta
mačiau kainą  blink.gif tikrai žadi pirkti?
išsiunčiau viską ką turėjau finansų teisės, ten yra ir nuotolinių medžiaga Worde ir šiaip visokių skaidrių ir pan.  4u.gif
Radau pas save šį bei tą CT specialiajai daliai bei BT spec. fedosiuko skaidres, nuotolinių konspektus  4u.gif

Nu žinok ir aš pamačius kainą - apsigalvojau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Satide @ 2009 11 24, 20:21)
išsiunčiau, tikrai negaila  4u.gif  tik atsirinkite finansų ko Jums nereikės, nes ten laaabai daug medžiagos o tingėjau išarchyvuoti ir trinti ko nereikia  blush2.gif
CT pasirodo ir vadovėlis yra  thumbup.gif
o BT - fedosiuko skaidrės, nuotolinės (pažiūrėkite ar atsidarys Jums nes išsaugota Vistos worde, ne visiems atsidaro), bei mažas komentarėlis spec. dalies

va ta komentarėlį ir skaitau biggrin.gif
Papildyta:
Satide, o koks vadovėlis - spec. dalies (CT) ?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 24, 20:39)
Nu žinok ir aš pamačius kainą - apsigalvojau  biggrin.gif

va ta komentarėlį ir skaitau  biggrin.gif

Satide, o koks vadovėlis - spec. dalies (CT) ?

kažkaip gaila tiek mokėti už knygą dėl 1 net ir toookio egzo... jei bent valstybiniam prireiktų tada taip o čia vienam kartui unsure.gif

o CT, net nežinau..čia mūsiškių iš grupso turbūt (turiu tiek visko, kad jau nepamenu iš kur ką gavau doh.gif ) bet prasideda nuo 23 temos, nėra viršelio, o viso 303 lapai blink.gif Gal čia ta Mikelėno g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satide: 24 lapkričio 2009 - 20:49
QUOTE(Satide @ 2009 11 24, 20:48)
kažkaip gaila tiek mokėti už knygą dėl 1 net ir toookio egzo... jei bent valstybiniam prireiktų tada taip o čia vienam kartui  unsure.gif

o CT, net nežinau..čia mūsiškių iš grupso turbūt (turiu tiek visko, kad jau nepamenu iš kur ką gavau  doh.gif ) bet prasideda nuo 23 temos, nėra viršelio, o viso 303 lapai  blink.gif Gal čia ta Mikelėno  g.gif

a...gal, aš ją buvau pradėjus skaityt, bet ne pagal programą, tai nebaigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 11 24, 21:21)
išsiunčiau, tikrai negaila  4u.gif  tik atsirinkite finansų ko Jums nereikės, nes ten laaabai daug medžiagos o tingėjau išarchyvuoti ir trinti ko nereikia  blush2.gif
CT pasirodo ir vadovėlis yra  thumbup.gif

Labai aciu 4u.gif Kaip uzvadinot BT nuotolines? Gal 23 tema.docx? Jei ten nuotolines, tai man neatsidaro schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 24, 21:39)
Nu žinok ir aš pamačius kainą - apsigalvojau  biggrin.gif

Isduokit kokia ta kaina, kad issigandot? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2009 11 24, 20:09)
Aciu. 4u.gif

Turiu finansu teises nuotoliniu konspektus worde bei skaidres. Jei reikes, sakykit mirksiukas.gif
Oi nemaciau, kad Satide jau issiunte Jums blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 24 lapkričio 2009 - 22:15
Satide, ir as noreciau Jusu turtu i sniegasas@hotmail.com. Aciu sirdingai 4u.gif
Atsakyti