Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninė cigaretė

QUOTE(zliuka @ 2010 03 15, 22:59)
na, ziurint kokio stiprumo kartridzus rukai, kai as nulines rukiau tai mano nervu irgi ilgam neuztekdavo  bash.gif  rukiau stipriausias (high) uztekdavo kokiu 8 dumu patraukt. dabar perejau i vidutines (med) rukau taip daznai kaip rukyciau paprastas cigaretes, bet visvien kartais "natur product" norisi rolleyes.gif , ipac prie kavos puodelio...

as pati pasipyldau nicotino,kiek noriu.kadangi ir rukau silpnas,tai ir nicotino lasinu tik 2 lasus.apie nulines net nekalbu biggrin.gif man ir norisi natural.nes skonis kitas.cia gal reik mysliju iprast.mb darbe kabinete tik ruko jas,o namie natural
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 03 16, 11:22)
as pati pasipyldau nicotino,kiek noriu.kadangi ir rukau silpnas,tai ir nicotino lasinu tik 2 lasus.apie nulines net nekalbu biggrin.gif man ir norisi natural.nes skonis kitas.cia gal reik mysliju iprast.mb darbe kabinete tik ruko jas,o namie natural

bet kad tie skysciai yra skirti tik 2-3 kartus i kartridza ilasinti, nes paskuj vatike sudega, del to ir plasmases skonis. g.gif
vis vien reik kartridzus pirkti.ir baterija turi buti visada pakrauta cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zliuka: 16 kovo 2010 - 11:04
QUOTE(zliuka @ 2010 03 16, 12:00)
bet kad tie skysciai yra skirti tik 2-3 kartus i kartridza ilasinti, nes paskuj vatike sudega, del to ir plasmases skonis.  g.gif
vis vien reik kartridzus pirkti.ir baterija turi buti visada pakrauta cool.gif

user posted image

vata nesideda,butent ji nerekomenduojama,kaip ir filtras.
tai ju pakuotej 6
ar i ji pati ilasint kelis laselius
kraut zinau,kad reik,ir daznokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 03 16, 13:12)
vata nesideda,butent ji nerekomenduojama,kaip ir filtras.
tai ju pakuotej 6
ar i ji pati ilasint kelis laselius
kraut zinau,kad reik,ir daznokai ax.gif

g.gif idomu, o tai kokios firmos cigarete tu rukai? kur pirkai? labai kazkokia idomi konstrukcija be filtru... g.gif
Atsakyti
na su filtrais plastmasiniais biggrin.gif vietoj vatos dedu medziaga tokia sintetine,is senos pagalves sintetines,nes vata sudega,smirda.arba tiesiog uzlasinu ant to smailo galiuko,nuemus filtra.mums taip paaiskino,kai pirkom.dabar firmos nezinau,uzsisakem vilniuj,vyras cia nupirko.galesiu vakare parasyt.as manau,kad ju yra daug rusiu,bet vistiek vienodos turi but,tik,kad gamintojas kitas
Papildyta:
filtra turejau minty,vietoj vatos,nuo tikros cigaretes
Papildyta:
user posted imageva mano
Atsakyti
o uz kiek pirkot? ir kas i komplekta ieina?

jei turi laiko uzeik i www.lordy.lt pasiskaityk gal ten ka idomaus rasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zliuka: 16 kovo 2010 - 12:58
sau pirkom pakuoteje dvi,taip pigiau isejo,o draugams viena,su filtrais,nicotinas 70lt atskirai
Papildyta:
paskaiciau viskas tas pats,tik mano gamintojas matyt kitas
moekejom uz dvi komplekte 180,uz viena atskirai pirkta pakuote-130.bet pirkom ne internetinej pard,o tiesiogiai,be antkainiu,tiesiog pazystami
Papildyta:
cia matau dar atskirai prekes su kainom,pas mus kartridzai,pakrovejai,ir automobilinis buvo jau komplekte
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 03 16, 14:09)
sau pirkom pakuoteje dvi,taip pigiau isejo,o draugams viena,su filtrais,nicotinas 70lt atskirai
Papildyta:
paskaiciau viskas tas pats,tik mano gamintojas matyt kitas
moekejom uz dvi komplekte 180,uz viena atskirai pirkta pakuote-130.bet pirkom ne internetinej pard,o tiesiogiai,be antkainiu,tiesiog pazystami

as pries pirkdama irgi daug informacijos perskaiciau, visus saitus isnagrinejau nuo ... iki bet pasirinkau lordy nes ir garantija gera duoda ir garantini aptarnavima... thumbup.gif tikiu kad rimta firma ne kaip kokie fiziniai asmenys kurie visur savo skelbimus skelbia ir siulo ne itin kokybiskas prekes g.gif
Atsakyti
nezinia,kiek jos visos rimtos
mes ir per kazkokia firma pirkom,nu nepamenu dabar internetinio psl niekaip,tik be antkainiu.vistiek viens ir tas pats,traukiam dumeli silta,ir tiek
Atsakyti
protest.gif na, turbut ne sutiksiu. is piterio buvo pussesere atvaziavusi, irgi su tuom elektroninem cigaretem, parukiau, ir galiu pasakyti kad kokybe daug, daug prastesne... g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Naudoju e-cigaretę jau apie porą mėnesių ir nei kiek nesigailiu ją įsigijęs. Prieš perkant labai svarbu pasidomėti apie prekes, paskaitinėti žmonių atsiliepimus apie konkretų modelį, pardavėją ir pan. Aš pats prieš įsigydamas apie savaitę „sėdėjau“ užsienio forumuose ir kaupiau informaciją, todėl turiu sukaupęs gan gerą žinių bagažą, kuriomis galiu mielai su jumis pasidalinsiu (tik ne šiame forume, nes tai, ko gero, būtų spam'as arba reklama). Galite tiesiog parašyti man i e-maila minermarcius@gmail.com

Manau, jog tai yra ideali alternatyva įprastoms cigaretėms, bei visuomenei tai tik į naudą (galbūt tik ne valstybės biudžetui ar tabako gigantams).
Atsakyti
valstybe jau pradeda skelbti kara elektroninem cigaretem gun_rifle.gif . bijo prarasti daug pinigu bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zliuka: 20 kovo 2010 - 12:01