QUOTE(salunja @ 2012 01 15, 19:23)
siandien paskambino mamyte,pas kuria jau buvau seniau,vaikas mane prisimena,jai reikia pagalbos rytoj ir poryt.ji paskambino apie 11 val ryto,o mano mamyte,beieskanti aukles savo rajone,parase tokia asmenine zinute forume puse penkiu vakaro...sveika, ateik rytoj 8.20 iki puses 5 kokiu pabusi.  nei ar gali,nei ar tiks toks laikas-laukiam ir tiek
 nei ar gali,nei ar tiks toks laikas-laukiam ir tiek  cia pat zinutej ir atrasiau,kad sias dvi dienas priziuresiu kita berniuka.idomu ar ji iki rytojaus perskaitys ir ar nesugalvos manes irasyt i juodaji sarasa-gi nepranesiau is anksto
  cia pat zinutej ir atrasiau,kad sias dvi dienas priziuresiu kita berniuka.idomu ar ji iki rytojaus perskaitys ir ar nesugalvos manes irasyt i juodaji sarasa-gi nepranesiau is anksto  

nei ar gali,nei ar tiks toks laikas-laukiam ir tiek
 nei ar gali,nei ar tiks toks laikas-laukiam ir tiek  cia pat zinutej ir atrasiau,kad sias dvi dienas priziuresiu kita berniuka.idomu ar ji iki rytojaus perskaitys ir ar nesugalvos manes irasyt i juodaji sarasa-gi nepranesiau is anksto
  cia pat zinutej ir atrasiau,kad sias dvi dienas priziuresiu kita berniuka.idomu ar ji iki rytojaus perskaitys ir ar nesugalvos manes irasyt i juodaji sarasa-gi nepranesiau is anksto  

Ta "jūsų" mamytė kartais ne iš Žvėryno?