atidarau naują temukę, kad toliau galėtume dalintis patirtimi apie Natūralų šeimos planavimą.

O čia visoms mums, moterims, be galo nuostabioms ir gražioms

Pirmoji tema

)
) bent man taip buvo pabraižę
 bent man taip buvo pabraižę 
 Šiaip, neverta aklai pasitikėti programa, bent man ji tik kaip palengvinimas, juk ji nežino visų papildomų požymių ir t.t. Be to, ji yra skirta planuojančioms pastoti, o ne siekiančioms išvengti nėštumo. Matyt, ir ovuliaciją kartais pažymi, ten, kur yra tikimybė, kad jinai įvyko. Žodžiu, stengiasi, kad proga nebūtų pražiopsota...
 Šiaip, neverta aklai pasitikėti programa, bent man ji tik kaip palengvinimas, juk ji nežino visų papildomų požymių ir t.t. Be to, ji yra skirta planuojančioms pastoti, o ne siekiančioms išvengti nėštumo. Matyt, ir ovuliaciją kartais pažymi, ten, kur yra tikimybė, kad jinai įvyko. Žodžiu, stengiasi, kad proga nebūtų pražiopsota... 

www.go28days.com, jis čia buvo minėtas
  www.go28days.com, jis čia buvo minėtas  Iki po šio gimdymo niekad neregistruodavau internete, net nebuvau pagalvojus, bet šiaip patogu pakankamai
 Iki po šio gimdymo niekad neregistruodavau internete, net nebuvau pagalvojus, bet šiaip patogu pakankamai  Ten nieko nebraižo, pats turi susivokti.
 Ten nieko nebraižo, pats turi susivokti.

www.go28days.com, jis čia buvo minėtas
  www.go28days.com, jis čia buvo minėtas  Iki po šio gimdymo niekad neregistruodavau internete, net nebuvau pagalvojus, bet šiaip patogu pakankamai
 Iki po šio gimdymo niekad neregistruodavau internete, net nebuvau pagalvojus, bet šiaip patogu pakankamai  Ten nieko nebraižo, pats turi susivokti.
 Ten nieko nebraižo, pats turi susivokti.

. Beveik 4 metai ji buvau apleidusi - niestumai abu. Bet va dabar pagaliau mmm "sugrizus" issitraukiau visus savo NSP popierizmus, termometrus ir kimbu i darbus.
 . Beveik 4 metai ji buvau apleidusi - niestumai abu. Bet va dabar pagaliau mmm "sugrizus" issitraukiau visus savo NSP popierizmus, termometrus ir kimbu i darbus.   

Biski nervuoja taip. Syryt tai su tuo nauju matavaus ir su "tarybiniu" termometru - tai vienas 36.3 rode, o senolis - 36.5 .
 Biski nervuoja taip. Syryt tai su tuo nauju matavaus ir su "tarybiniu" termometru - tai vienas 36.3 rode, o senolis - 36.5 .  ). Man jis gal patikimesnis. Bet turbut si cikla jau reik su tuo paciu uzbaigt.
 ). Man jis gal patikimesnis. Bet turbut si cikla jau reik su tuo paciu uzbaigt.