Tik man įdomu kodėl sakei, kad gleivių pikas buvo 11CD, nes skyrelyje Chart Analysis rašo: The cervical fluid peak is the last day when the fluid has any of the fertile characteristics (transparent, viscous, slippery, wet to the touch)., "Piku laikoma paskutinė diena kai moteris matė skystas, skaidrias, tąsias, slidžias gleives, jautė slidumą." (www.gyvybe.lt)
Aha, rodo Žiogeli, ir matai, ne per vėlu dar buvo pradėt matuoti
Tik man įdomu kodėl sakei, kad gleivių pikas buvo 11CD, nes skyrelyje Chart Analysis rašo: The cervical fluid peak is the last day when the fluid has any of the fertile characteristics (transparent, viscous, slippery, wet to the touch)., "Piku laikoma paskutinė diena kai moteris matė skystas, skaidrias, tąsias, slidžias gleives, jautė slidumą." (www.gyvybe.lt)
QUOTE(suri kata @ 2010 02 04, 12:35)
Aha, rodo Žiogeli, ir matai, ne per vėlu dar buvo pradėt matuoti
Supratau. Pas mane jų labai daug ir vaisingos buvo 11 ir 12 CD. Vadinasi, pikas 12 CD. Ačiū
QUOTE(suri kata @ 2010 02 04, 11:51)
Horo, kaip tau sekasi, ar laikosi pakilusi temperatūra? Aš nesijaučiu tokia profė, kad iš tavo grafikėlio galėčiau kažką teigti, nes su tais peršalimais tai gryna bėda..
Žiogeli, aš irgi savamokslė, kursų nelankiau, bet skaičiau, kad BT pakyla dieną po O, tad ko gero tavo O buvo 11CD, o tavo kūno pojūčiai buvo tokie dėl to, kad organizme vyko hormoniniai pokyčiai - po O geltonkūnis pradeda išskirti progesteroną.
Man šį ciklą gleivių pikas buvo BT pakilimo dieną, o skausmą kairėje kiaušidėje jaučiau dieną prieš tai (o dar dvi dienas prieš tai irgi jaučiau skausmą kairėje kiaušidėje - nežinau kas ten vyko
). Dar stebiuosi, kad šiandien pakilo BT iki 37,4, paprastai ji antroje fazėje laikosi 37,1 - 37,2, o jaučiuosi normaliai, ir miegu gerai 
Žiogeli, aš irgi savamokslė, kursų nelankiau, bet skaičiau, kad BT pakyla dieną po O, tad ko gero tavo O buvo 11CD, o tavo kūno pojūčiai buvo tokie dėl to, kad organizme vyko hormoniniai pokyčiai - po O geltonkūnis pradeda išskirti progesteroną.
Man šį ciklą gleivių pikas buvo BT pakilimo dieną, o skausmą kairėje kiaušidėje jaučiau dieną prieš tai (o dar dvi dienas prieš tai irgi jaučiau skausmą kairėje kiaušidėje - nežinau kas ten vyko
Man irgi maudė kelias dienas būtent kairę pusę, bet reikia atlikti skaičiavimus ir šiaip susivesti viską į vieną vietą, kaži, ar šiame cikle bus ovuliacija, ar dar ne. Dar kaip tyčia termometro to paties neturėjau kelias dienas, tai reikės konvertuoti... Žodžiu, raportuosiu, kaip ėjos viską susivest.
Na va, ko gero sulaukiau pagaliau per ilga O
. Nes pozymiai tai tokie aiskus buvo, kad tokiu dar nebuvo. Bet jau isbere krutine ir pecius kaip, siaubinga
.
Sveikutės, o pas mane bėdos kaip visada su uždegimais. Šiandien nebeištvėrus nuvažiavau į Endemik ir pasidariau kraujo - chlamidijų tyrimą. Jį man yra darę anksčiau, bet iš tepinėlio, buvo neigiamas.
Nežinau, kas man darosi - jau net dirbti negaliu, visur viską niežti, degina, tikras košmaras ir taip jau beveik 3 metai. Tyrimų pridaryta galybė, vaistų sugerta įvairiausių, galiausiai man pasakė, jog viską išsigalvoju
Tai va, šitie dalykai man labai apsunkina nšp.
Pasiguodžiau, atsakymą gausiu kitą trečiadienį...
Nežinau, kas man darosi - jau net dirbti negaliu, visur viską niežti, degina, tikras košmaras ir taip jau beveik 3 metai. Tyrimų pridaryta galybė, vaistų sugerta įvairiausių, galiausiai man pasakė, jog viską išsigalvoju
pas mane irgi nuolat bedos... tik atrodo menesi du ramu ir vel visokie nemalonus pojuciai
del to ir sakau, kad gleives stebeti pagal NSP labai sunku...
QUOTE(drugelis. @ 2010 02 05, 12:57)
Sveikutės, o pas mane bėdos kaip visada su uždegimais. Šiandien nebeištvėrus nuvažiavau į Endemik ir pasidariau kraujo - chlamidijų tyrimą. Jį man yra darę anksčiau, bet iš tepinėlio, buvo neigiamas.
Pasiguodžiau, atsakymą gausiu kitą trečiadienį...
Klausimukas: O jūs matuojate BT po to, kai įsitikinate, kad pagavot O? Nes aš šįryt pagalvojau ir nematavau
QUOTE(Žiogelis @ 2010 02 05, 12:31)
Drugeli, labai užjaučiu, nes žinau, ką tai reiškia. O pas tave uždegimas ar grybelinė infekcija (candida)? Dabar jau seniai šito "brudo" nebeturiu, bet anksčiau būdavo kai tik ciklo pabaiga, tai ir užpuola 
Pas mane kartis randa grybelį, kartais pienligę, visas šitą gėrį palydi gausybė liaukocitų, kai išnaikini grybelius, pienligę, liaukocitai lieka. Terpėje "gyvena" kokai, nėra normalių mikrobų. Paskutinį kartą atseit buvo bakterinė vaginozė.... Žodžiu gydaus, gydaus ir galo nematyti, galima išprotėt... patikėkit.
QUOTE(Horo @ 2010 02 05, 14:17)
Klausimukas: O jūs matuojate BT po to, kai įsitikinate, kad pagavot O? Nes aš šįryt pagalvojau ir nematavau
po to vėl link artėjančių mmm pradėsiu matuot, kad neužkluptų netikėtai 
Aš paprastai nematuoju. O mėnesinių laukiu intervale [O+10; O+16].
Horo, čia off topic, bet pabandyk, kai tik pajusi pirmuosius požymius, išgerti tokius 2 l. vandens per kuo trumpesnį laiką. O paskui visą dieną labai daug gerti. Ar bandei šitaip? Man tokių "vaistų" pilnai užtenka, nors anksčiau antibiotikais gydydavausi visada. Bet kokiu atveju kaip pirmoji pagalba vanduo labai tinka - nieko nekainuoja ir tikrai nepakenks 
Beje, mano temperatūra šiandien buvo 0,1 laipsnio mažesnė ir dabar nebesigauna 0,2 laipsnio skirtumas nuo aukščiausios temperatūros prieš ovuliaciją, bet pagal gleives ir pojūčius ovuliacija tikrai buvo. Čia taip gali būti? Ar 0,2 laipsnio taisyklė geležinė ir mane apgauna pojūčiai?
Beje, mano temperatūra šiandien buvo 0,1 laipsnio mažesnė ir dabar nebesigauna 0,2 laipsnio skirtumas nuo aukščiausios temperatūros prieš ovuliaciją, bet pagal gleives ir pojūčius ovuliacija tikrai buvo. Čia taip gali būti? Ar 0,2 laipsnio taisyklė geležinė ir mane apgauna pojūčiai?
QUOTE(Žiogelis @ 2010 02 05, 18:42)
Horo, čia off topic, bet pabandyk, kai tik pajusi pirmuosius požymius, išgerti tokius 2 l. vandens per kuo trumpesnį laiką. O paskui visą dieną labai daug gerti. Ar bandei šitaip? Man tokių "vaistų" pilnai užtenka, nors anksčiau antibiotikais gydydavausi visada. Bet kokiu atveju kaip pirmoji pagalba vanduo labai tinka - nieko nekainuoja ir tikrai nepakenks 
Ačiū labai už patarimą, reiks išbandyti