jeigu kas planuoja ziema keliauti, reiketu pasvarstyti apie rizika isviso neiskristi - kaip situacija sia savaite, dalis UK oro uostu uzdaryta arba veluoja skrydziai (cia zinoma aktualu tiems kurie skrenda per UK)...beje jeigu skrendi per liuciu ir uraganu sezona reiketu irgi tureti galvoje, kad yra tikimybe isviso neisvykti arba isvykti veliau

QUOTE(noneLT @ 2010 01 07, 15:48)
jeigu kas planuoja ziema keliauti, reiketu pasvarstyti apie rizika isviso neiskristi - kaip situacija sia savaite, dalis UK oro uostu uzdaryta arba veluoja skrydziai (cia zinoma aktualu tiems kurie skrenda per UK)...beje jeigu skrendi per liuciu ir uraganu sezona reiketu irgi tureti galvoje, kad yra tikimybe isviso neisvykti arba isvykti veliau 

cia gera mintis...

o tai kada tada vaziuoti? liepa kovas ir balandis na gal dar lapkritis

QUOTE(vikadita @ 2009 11 21, 11:38)
na as tai tikiuosi ,kad mano vyras busimas(ir jau tuo metu esamas) bus labai paslaugus ir mylintis tai ir nes tuos kokteiliukus
as zinoma atsidekosiu gal kitaip 
Papildyta:
Mes tikiuos 2010 irgi i gala, kadangi ten visada silta ir grazu nereikia speceliai vasara taikyt
tik tikriausiai krituliu kiekis priklauso nuo metu laiko. siandiena kaip tik uzsiminiau savo MB kad radau tokia kelione ir atsiliepimus
tai buvo irgi suintriguotas, taigi jei viskas gerai klostysis ir toliau tai tikriausiai manau irgi rudeniop planuosimes. o skrisim tai irgi tikriausiai is Norvegijos jeigu niekas nesikeis,tiesa pasakius dar net nesidomejau kur ir kaip galima uzsisakyti bilietus is Norwegijos.
Na butu tikrai labai saunu rasti kt pora tuo pat metu besituokiancia,butu linksmiau ir tikrai su filmavimu fotkinimu jokiu problemu

Papildyta:
Mes tikiuos 2010 irgi i gala, kadangi ten visada silta ir grazu nereikia speceliai vasara taikyt

Na butu tikrai labai saunu rasti kt pora tuo pat metu besituokiancia,butu linksmiau ir tikrai su filmavimu fotkinimu jokiu problemu

vikadita,mes irgi planuojam 2010 rudenio gale

QUOTE(dovilev @ 2010 01 10, 17:39)
vikadita,mes irgi planuojam 2010 rudenio gale
.mes planuojam skristi is Londono,kadangi,cia gyvenam,tai butu,manau,pigiau.

Na sakykit merginos kodel nelab ai kas vaziuoja siu metu kova

Jei gausim super pasiūlymą važiuosim kova
jei ne, tai teks pasitaupyti iki rudens

Kas per pasiulymas? As ziuriu dabar tiek Sandals, tiek Beaches yra akcija Early Bird 30-35proc nuolaida, kazin ar pas mus rezervuojant Lietuvoje taiko tas nuolaidas? As kiek ziuriu savo viesbuti, tai visas kovas, balandis uzimtas, like tik brangiausi kambariai
Viena pasiulyma buvau suradus pigu,( uzsienio agentura) tai net patys paskambino man, sake atsius pasiulymu, ir dingo..

QUOTE(moony @ 2010 01 12, 11:25)
Kas per pasiulymas? As ziuriu dabar tiek Sandals, tiek Beaches yra akcija Early Bird 30-35proc nuolaida, kazin ar pas mus rezervuojant Lietuvoje taiko tas nuolaidas? As kiek ziuriu savo viesbuti, tai visas kovas, balandis uzimtas, like tik brangiausi kambariai
Viena pasiulyma buvau suradus pigu,( uzsienio agentura) tai net patys paskambino man, sake atsius pasiulymu, ir dingo.. 
Mes kai užsakinėjom kelionę, tai BC mum irgi davė tą išankstinio pirkimo Sandals'ų nuolaidą. 

Atsiprasau, o kas yra BC?
QUOTE(moony @ 2010 01 12, 21:38)
Atsiprasau, o kas yra BC?
Atsiprašau, kad neaiškiai rašliavoju.

QUOTE(bruc @ 2010 01 12, 10:53)
o i kokius viesbucius dairotes kuriam noretumet susituokti ir pabuti

QUOTE(dona17 @ 2010 01 13, 00:04)
Šiaip konkrečiai, kad tik į tą ir į jokį kitą nevažiuosim, tai taip nėra

Nesu labai priekabi, todėl manau tiktu dauguma viešbučių

O apie kokį Jus mastotė, gal jau turite kažką nusižiūrėję ?