Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

QUOTE(Puma84 @ 2009 11 20, 19:31)
Mes gryzom sekmadienio nakti i lietuva tai sekanti sestadieni ir atsventem lietuvoj su tevais ir draugais-situo baliuku lietuvoj jau tevai pasirupino-isnuomavo sodyba, nusamde muzikantus ir gavosi linksmas tusiukas thumbup.gif  na kokteiliuku pliaze nieks nenesa-pats nueini ir uzsisakai, bet yra ir tokie bariukai paciam baseine-sedi ant kedziu vandeny prie baro ir geri kokteiliukus-tokie bariukai yra ten du-vienas saloje, priklausancioje viesbuciui, i kuria kas pusvalandi plaukia laivelis ir pagrindiniame viesbucio baseine ax.gif

na as tai tikiuosi ,kad mano vyras busimas(ir jau tuo metu esamas) bus labai paslaugus ir mylintis tai ir nes tuos kokteiliukus 4u.gif ax.gif as zinoma atsidekosiu gal kitaip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ast1 @ 2009 11 20, 19:15)
Jus kovo menesi planuojat vestuves ar cia as kazka maisau  blush2.gif
Pirksites kelione per agentura ar patys bandysite? Skrisite is Norvegijos?
As tai galvoju viesbuti uzsisakyti is Baltic Cliper, o lektuvo bilietus pirktis paciai, nebent agentura pasiulytu geresne kaina. Bet mes tik lapkricio gale ar gruodzio pradzioj ... 2010 metais  smile.gif  O skrisime is Oslo.Tai vis laukiu ir tikiuosi gal dar atsiras kita porele, kuri panasiu laiku vaziuotu. Butu galima ir pafilmuoti, ir pafotografuoti vieniems kitus.

Mes tikiuos 2010 irgi i gala, kadangi ten visada silta ir grazu nereikia speceliai vasara taikyt smile.gif tik tikriausiai krituliu kiekis priklauso nuo metu laiko. siandiena kaip tik uzsiminiau savo MB kad radau tokia kelione ir atsiliepimus 4u.gif tai buvo irgi suintriguotas, taigi jei viskas gerai klostysis ir toliau tai tikriausiai manau irgi rudeniop planuosimes. o skrisim tai irgi tikriausiai is Norvegijos jeigu niekas nesikeis,tiesa pasakius dar net nesidomejau kur ir kaip galima uzsisakyti bilietus is Norwegijos.
Na butu tikrai labai saunu rasti kt pora tuo pat metu besituokiancia,butu linksmiau ir tikrai su filmavimu fotkinimu jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

wub.gif wub.gif wub.gif ONYX, grazios Jums sventes, ispudingos keliones, nuostabiu akimirku ir neisdildomu ispudziu!!! wub.gif wub.gif

Mes irgi daznai pasvajojam, kad butu JEGA vel islekti i Jamaica wub.gif ir pasilepinti taip, kaip lepinomes tada vacation4.gif

Beje, cia kazkur paskaiciau, kad reik pries 3 men kazka kazkur siust ir pan. biggrin.gif mes kelione pradejom planuoti geguzes 20d (na uzsisakem viesbuti, bilietus..) o jau birzelio 16 isskridom biggrin.gif Na bet jau cia mums buvo kaip ir "paskutine minute", nebegalejom rinktis kambario ir t.t.

Ir beje biggrin.gif mum ir i pliaza nese kokteiliukus, vandeni ir viska, ko tik paprasydavom biggrin.gif prie gulto budavo tokia velevele, kuria kai pakeli, tai iskart prisistato padavejas biggrin.gif
Atsakyti
kaip as noriu jau nebegaliu i tuos Karibus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2009 11 21, 11:59)
kaip as noriu jau nebegaliu i tuos Karibus rolleyes.gif

Tai tu labai labai norek gal ir issipildys lotuliukas.gif As irgi jau nuo pernai labai labai noriu smile.gif I koki viesbutuka jus noretumete. Mes tai planuojam i Sandals Grande Ocho Rios. Labai noretume 14 naktu, bet gal gavus pasiulyma is agenturos ir pamacius kaina uzteks ir 10 naktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O koki menesi jus planuojat vestuves?As tai noreciau lapkricio gale arba gruodzio pradzioj. Gal ir prisiderinsim vieni prie kitu. Bilietus ziurinejausi per finn.no.
Bet dar rimtai tuo neuzsiimu, tai jei pirksim per interneta galesiu pasakyti adresa.
Atsakyti
QUOTE(ast1 @ 2009 11 21, 19:05)
Tai tu labai labai norek gal ir issipildys  lotuliukas.gif As irgi jau nuo pernai labai labai noriu  smile.gif I koki viesbutuka jus noretumete. Mes tai planuojam i Sandals Grande Ocho Rios. Labai noretume 14 naktu, bet gal gavus pasiulyma is agenturos ir pamacius kaina uzteks ir 10 naktu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O koki menesi jus planuojat vestuves?As tai noreciau lapkricio gale arba gruodzio pradzioj. Gal ir prisiderinsim vieni prie kitu. Bilietus ziurinejausi per finn.no.
Bet dar rimtai tuo neuzsiimu, tai jei pirksim per interneta galesiu pasakyti adresa.

as ir planuoju pati pirkt bilietus, gal net ir viesbuti patys... nors pradzioje norejom i sandalsus, bet poto paziurejau, kad couples ne ka prasciau, netgi daug kur ir daugiau pliusu randu, o ir kaina gerokai mazesne. pramogu irgi sakyciau daugiau nemokamu... plius ekskursijos ieina i ju kaina... man asmeniskai, norisi, kuo daugiau patyrimu, o viesbucio kambarys, tai kaip ir nelabai jau toks svarbus dalykas, kai yra daug veiklos...
http://www.couples.com/11or/index.html
stai tower isle, labiausiai gundo smile.gif pamastykit ir Jus, butu smagiau susikoperuoti. mes planavom, kaip ir kovui, bet jauciu, kad nelabai iseis ir teks nusikelti i rudeni. cia galima i vestuves ir sveciu nemokamai pasikviesti tai dienai. tad jei butume atskiruose viesbuciuose, butu galima susimatyt smile.gif plius internetas nemokamas, negana to, teke skaityti, kad imanoma ir tiesiogine vedybu transliacija padaryti, vadinasi, seimos nariai, gales viska matyti ta pacia akimirka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2009 11 22, 17:49)
as ir planuoju pati pirkt bilietus, gal net ir viesbuti patys... nors pradzioje norejom i sandalsus, bet poto paziurejau, kad couples ne ka prasciau, netgi daug kur ir daugiau pliusu randu, o ir kaina gerokai mazesne. pramogu irgi sakyciau daugiau nemokamu... plius ekskursijos ieina i ju kaina... man asmeniskai, norisi, kuo daugiau patyrimu, o viesbucio kambarys, tai kaip ir nelabai jau toks svarbus dalykas, kai yra daug veiklos...
http://www.couples.com/11or/index.html
stai tower isle, labiausiai gundo smile.gif pamastykit ir Jus, butu smagiau susikoperuoti. mes planavom, kaip ir kovui, bet jauciu, kad nelabai iseis ir teks nusikelti i rudeni. cia galima i vestuves ir sveciu nemokamai pasikviesti tai dienai. tad jei butume atskiruose viesbuciuose, butu galima susimatyt smile.gif plius internetas nemokamas, negana to,  teke skaityti, kad imanoma ir tiesiogine vedybu transliacija padaryti, vadinasi, seimos nariai, gales viska matyti ta pacia akimirka smile.gif

na reikes tada ir man pasniukstineti sitam saite,as net nezinojau apie toki viesbuti. ax.gif o per finn.no tai ir as ziurejau bet kad labai brangiai ten gaunas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ast1 @ 2009 11 21, 18:05)
Tai tu labai labai norek gal ir issipildys  lotuliukas.gif As irgi jau nuo pernai labai labai noriu  smile.gif I koki viesbutuka jus noretumete. Mes tai planuojam i Sandals Grande Ocho Rios. Labai noretume 14 naktu, bet gal gavus pasiulyma is agenturos ir pamacius kaina uzteks ir 10 naktu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as jau labai labai ir noriu smile.gif is pradziu kaip minejau buvau truputi pries tokias vedybas, bet dabar mano mintys apsisuko kardinaliai rolleyes.gif na dabar tai kiek maciau nuolaidos sandals tinkle, nzn ar jos bus rudeniop kitais metais g.gif as irgi noreciau lapkriti manau, dar nezinau kaip mano vyriskoji gimine, svajoju kol kas viena, nors jau pasisakiau apie toki varianta tai nebuvo pries cool.gif tik del datos dar nesusitariam niekaip.
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2009 11 23, 16:14)
as jau labai labai ir noriu smile.gif  is pradziu kaip minejau buvau truputi pries tokias vedybas, bet dabar mano mintys apsisuko kardinaliai rolleyes.gif  na dabar tai kiek maciau nuolaidos sandals tinkle, nzn ar jos bus rudeniop kitais metais g.gif  as irgi noreciau lapkriti manau, dar nezinau kaip mano vyriskoji gimine, svajoju kol kas viena, nors jau pasisakiau apie toki varianta tai nebuvo pries cool.gif tik del datos dar nesusitariam niekaip.

Na su tom nuolaidom tai idomiai gaunasi-mes kai organizavomes, tai pradzioj nuejom i Top Traveli, ten apie jokias nuolaidas net neuzsimine, o va Baltic Clipperis iskart pritaike ir sutaupem pora tukstantuku thumbup.gif taip kad kas viesbucio internetiniam puslapy rodoma apie nuolaidas, nereiskia kad kelioniu agenturoje jas ir gausit ax.gif O siaip tiesiogiai rezervuot viesbutuka be kelioniu agenturos pagalbos kiek pamenu kalbejom ankstesnese temelese, tai neleidzia schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos esamones ir busimos Karibu nuotakos.. norejau paklausti ( karta jau klausiau bet uzsipuole ieskot liepe temu buvusiu ir skaityt viska..) gal jus malonesnes.. Kuriame viezbuty grazesne ceremonijos vieta ? gal netycia kokia foto galit paviesint?? ir kaip ten su sukuosena ir makijazu .. ir ar i visus viezbuciu ileidzia savus zmones kurie pafotografuotu ar pafilmuotu ? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
stai tower isle, labiausiai gundo smile.gif pamastykit ir Jus, butu smagiau susikoperuoti. mes planavom, kaip ir kovui, bet jauciu, kad nelabai iseis ir teks nusikelti i rudeni. cia galima i vestuves ir sveciu nemokamai pasikviesti tai dienai. tad jei butume atskiruose viesbuciuose, butu galima susimatyt smile.gif

O kodel jus norit i sita viesbutuka? As kiek ziurejau, tai man ir jusu patinka, ir musu nusiziuretas Sandals. CouplesTower Isle ir Sandals Grande Ocho Rios yra visai netoli vienas nuo kito?Ar cia as klystu?
Ir dar, man atrodo, kad negalima patiems nusipirkti bilietu, tik per agentura g.gif Manau, kad reikia palaukti iki pavasario ir tada pasiteirauti agenturoj, koks kainu skirtumas tarp Couples ir Sandals situ dvieju viesbutuku. Jei zymiai pigiau, tai gal tada ir verta i Couples.
Kartu butu zymiai smagiau ir nereiketu rupintis fotografais biggrin.gif O norint pasikviesti sveciu i Sandals reikia moketi ar kazkiek tai laiko nemokamai?
Atsimenu, kad kazkuri mergaite rase, bet neissisaugojau tos zinutes, o dabar tingiu visas temas vel is naujo skaityti blush2.gif
Kazin koks yra skirtumas tarp Sandals ir Couples g.gif Ar cia tik vardai, ar ir aptarnavimas, maistas, aplinka ir t.t. skiriasi stipriai?
Papildyta:
tik del datos dar nesusitariam niekaip.
[/quote]

O tai apie kokias datas galvojate? O del finn.no, tai paziuresiu, ka jie gero siulo ir ka agentura pasiulys. Tada bus galima palyginti. Bet man tai pasirode, kad kainos panasios. Idomu, o agentura parduoda bilietus tik is Lietuvos ar ir is Oslo i Jamaika, reiks pasidometi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast1: 23 lapkričio 2009 - 21:36
QUOTE(vikadita @ 2009 11 23, 15:14)
na reikes tada ir man pasniukstineti sitam saite,as net nezinojau apie toki viesbuti.

as, kadangi noriu, kad man vestuviu kelione nebutu vien gulejimas pliaze, o butu kuo daugiau nemokamu pramogu, todel perziurejau visus viesbucius esancius jamaicoje. aisku, kaina ne ka maziau rupi. noriu tilpti i kuo pigiau.

taigi, couples siulo nemokamu pramogu tikrai nemaziau, o net ir kiek daugiau... kaina yra pigesne... sveciai nemokami... tiesiogine transliacija (kaina ???)... ekskursijos nemokamos.
plius tokios pramogos, kaip jodinejimas... as to labai noriu!!! kokybe nesiskiria nuo kitu... tiesiog labiau siekama priviliot klienta...

sandalsuose, yra kas nemokama, bet daug kas ir kainuoja.... sad.gif sandals tik vardas labiau ispustas. keik girdejau atsiliepimus visi lieka patenkinti ir ten ir ten. aptarnavimas ir kt tokiam paciam lygy. top travel siulo is couples.

kas ko vaziuoja. juk gali nuliudinti ir jamaicos skurdumas... sad.gif(( o man dzin.

beje, del uzsisakymo, sandals girdejau, kad negalima uzsisakyt patiem, bet nesu tikra 100 proc. couples nagrinedama radau kazkoki linka, kad yra ju atstovybe londone. vadinasi - imanoma. nebera kazkokio mokescio agenturai... o del nuolaidu tai tiksliai, ne visos agenturos jas taiko... bet as nesu linkus moketi joms, kai visada pati sau organizuoju keliones... is bedos yra THOMAS agentura, ten visada pigiau...
Papildyta:
QUOTE(Princesse @ 2009 11 23, 21:53)
Sveikos  esamones ir busimos Karibu nuotakos.. norejau paklausti ( karta jau klausiau bet uzsipuole  ieskot liepe temu  buvusiu ir skaityt viska..)  gal jus malonesnes..  Kuriame viezbuty grazesne ceremonijos vieta ? gal netycia kokia foto galit paviesint??  ir kaip ten su sukuosena ir makijazu .. ir ar i visus viezbuciu ileidzia  savus zmones kurie pafotografuotu ar pafilmuotu ?  mirksiukas.gif  4u.gif

bet tai tiksliai, turbut rekomendavau as pasiskaitinet... bet ne be reikalo... nes tu rastum viska ir dar daugiau.... pati viska skaiciau nuo pradziu.. tik db puses nebepamenu, kas buvo neaktualu...
ceremoniju vietas, gali paziuret visuose viesbuciu puslpaiuose, cia to nebuvo... man is couples tinklo, fainiausia tower isle viesbuty, sandalsuose, daug maz panasiai perlenktas lankas... norisi kad butu kupolas, bet nzn kur ju yra...
sukuosenos ir makiazai visur kainuoja... ir pakankamai... bet man tai nerupi, bet anoj temos, regis, daug apie tai pasakojo paneles.... filmai ir foto - didele prabanga... jau nepamenu kiek, bet uz 12 foto kazkiek daug :DDD apie 1000 lt. i sandals nori isivest zmoniu - moki... ten uz viska moki... net uz gele i plaukus... i couples, sake galima isivest tai dienai nemokamai ir viskuo megautis drauge...
tai tiek smile.gif nori tiksliau - skaityt! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gingerr: 23 lapkričio 2009 - 22:29
taigi, couples siulo nemokamu pramogu tikrai nemaziau, o net ir kiek daugiau... kaina yra pigesne... sveciai nemokami... tiesiogine transliacija (kaina ???)... ekskursijos nemokamos.
plius tokios pramogos, kaip jodinejimas... as to labai noriu!!! kokybe nesiskiria nuo kitu... tiesiog labiau siekama priviliot klienta...

beje, del uzsisakymo, sandals girdejau, kad negalima uzsisakyt patiem, bet nesu tikra 100 proc. ...is bedos yra THOMAS agentura, ten visada pigiau...
[/quote]

Oi, mes irgi ne megejai gulet pliaze, taip pat noriu labai pabandyti jodinejima (tik gal geriau po vestuviu, del viso pikto lotuliukas.gif ). As per Thomas agentura truputi prisibijau. Jei keliauciau i poilsine kelione, tada ok. Bet dabar, jeigu negautume dokumentu, ar be apostiles ateitu, manau, kad lengviau butu viska sutvarkyti. Tai tik del to ir renkames lietuviska agentura. O kur tu gyveni? Lietuvoj ar uzsienyje?
Atsakyti
[quote=ast1,2009 11 23, 22:41]
stai tower isle, labiausiai gundo smile.gif pamastykit ir Jus, butu smagiau susikoperuoti. mes planavom, kaip ir kovui, bet jauciu, kad nelabai iseis ir teks nusikelti i rudeni. cia galima i vestuves ir sveciu nemokamai pasikviesti tai dienai. tad jei butume atskiruose viesbuciuose, butu galima susimatyt smile.gif

O kodel jus norit i sita viesbutuka? As kiek ziurejau, tai man ir jusu patinka, ir musu nusiziuretas Sandals. CouplesTower Isle ir Sandals Grande Ocho Rios yra visai netoli vienas nuo kito?Ar cia as klystu?
Ir dar, man atrodo, kad negalima patiems nusipirkti bilietu, tik per agentura g.gif Manau, kad reikia palaukti iki pavasario ir tada pasiteirauti agenturoj, koks kainu skirtumas tarp Couples ir Sandals situ dvieju viesbutuku. Jei zymiai pigiau, tai gal tada ir verta i Couples.
Kartu butu zymiai smagiau ir nereiketu rupintis fotografais biggrin.gif O norint pasikviesti sveciu i Sandals reikia moketi ar kazkiek tai laiko nemokamai?
Atsimenu, kad kazkuri mergaite rase, bet neissisaugojau tos zinutes, o dabar tingiu visas temas vel is naujo skaityti blush2.gif
Kazin koks yra skirtumas tarp Sandals ir Couples g.gif Ar cia tik vardai, ar ir aptarnavimas, maistas, aplinka ir t.t. skiriasi stipriai?
Papildyta:
tik del datos dar nesusitariam niekaip.
[/quote]
O tai apie kokias datas galvojate? O del finn.no, tai paziuresiu, ka jie gero siulo ir ka agentura pasiulys. Tada bus galima palyginti. Bet man tai pasirode, kad kainos panasios. Idomu, o agentura parduoda bilietus tik is Lietuvos ar ir is Oslo i Jamaika, reiks pasidometi g.gif
[/quote]

COUPLES:

Included:
http://www.couples.c...lusionsPage.htm
restoranai:
http://www.couples.c...4diningOcho.htm
kainos
http://www.couples.c...4diningOcho.htm
Nuolaidos visada buna.... tipo tik terminai kiti smile.gif

kainos sandalsuose, visa kita, gali rasti pati smile.gif
https://obe.sandals....O...ailability

tai bilietus oro linijoms irgi gali uzsisakyt ir is lt, per ta pacia agentura, kur pirksi viesbuti. arba siaip i londona ar kazkur o is ten i jamaica...

mes planavom siaip jau kovui, bet nuojauta sako, kad neisdegs... tada rudeniui tikiuosi...
Papildyta:
[quote=ast1,2009 11 23, 23:36]

beje, del uzsisakymo, sandals girdejau, kad negalima uzsisakyt patiem, bet nesu tikra 100 proc. ...is bedos yra THOMAS agentura, ten visada pigiau...
[/quote]

Oi, mes irgi ne megejai gulet pliaze, taip pat noriu labai pabandyti jodinejima (tik gal geriau po vestuviu, del viso pikto lotuliukas.gif ). As per Thomas agentura truputi prisibijau. Jei keliauciau i poilsine kelione, tada ok. Bet dabar, jeigu negautume dokumentu, ar be apostiles ateitu, manau, kad lengviau butu viska sutvarkyti. Tai tik del to ir renkames lietuviska agentura. O kur tu gyveni? Lietuvoj ar uzsienyje?
[/quote]

man tai dzin tie popierai, ne del ju vaziuoju, o del saves, del savo dviese praleistu graziu akimirku... manau, jei popieriai bus blogi, galima ir cia susirasyti, ne del ju vaziuoju... o kita vertus ar taip ar taip i metrikacija reik eit tvarkyt popiergalius....
Atsakyti