man tai rado pavieniu atipiniu lasteliu dar vasaros pradzioje, bet nuramino kad nieko baisaus dar neatsitiko, tai joks dar ne CIN-as. klimas grieztai uzdraude "deginti", onkologai ir operuojantys ginekologaj mano kitaip, kad ta ektopija su laiku virs zaizdele. Uzvakar pakartojau onkocitologini tepineli, tai vat lauksiu atsakymu, Ploklinikoj tik nuo 30 metu daro nemokamai, man tik 29 issipilde. O siaip uz 8 litus daro tyrima laborante, o uz 14 lt - gydytoja- tyrimas atliekamas onkocentre santariskese. Ju ten laboratorija viena geriausiu, akredituota...
Papildyta @ [mergetime]1095421516[/mergetime] as pakartojau uzvakar...uz 10 d. bus atsakymas. Sumokejau 14 lt.
Papildyta @ [mergetime]1095421839[/mergetime] man tai rado pavieniu atipiniu lasteliu dar vasaros pradzioje, bet nuramino kad nieko baisaus dar neatsitiko, tai joks dar ne CIN-as. klimas grieztai uzdraude "deginti", onkologai ir operuojantys ginekologaj mano kitaip, kad ta ektopija su laiku virs zaizdele. Uzvakar pakartojau onkocitologini tepineli, tai vat lauksiu atsakymu, Ploklinikoj tik nuo 30 metu daro nemokamai, man tik 29 issipilde. O siaip uz 8 litus daro tyrima laborante, o uz 14 lt - gydytoja- tyrimas atliekamas onkocentre santariskese. Ju ten laboratorija viena geriausiu, akredituota...
Papildyta @ [mergetime]1095421881[/mergetime] i-netas streikuoja
]